Radford University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Radford University is een uitgebreide openbare universiteit met 11.870 studenten die nationale erkenning heeft gekregen voor veel van haar niet-gegradueerde en afgestudeerde academische programma's, evenals voor haar duurzaamheidsinitiatieven. Radford University bedient het Gemenebest van Virginia en de natie door middel van een breed scala aan academische, culturele, menselijke dienstverlening en onderzoeksprogramma's. Radford University bekend om zijn sterke banden tussen faculteiten en studenten, innovatief gebruik van technologie in de leeromgeving en het bruisende studentenleven op een prachtige Amerikaanse klassieke campus van 204 hectare, en biedt studenten veel kansen om mee te doen en te slagen in en buiten de klas. De universiteit biedt 76 bacheloropleidingen in 47 disciplines, drie associate graden en zes certificaten op undergraduate niveau; 28 masteropleidingen in 23 disciplines en zes doctoraatsprogramma's op graduate niveau; en 14 post-baccalaureaat certificaten en één post-mastercertificaat. Als Divisie I-lid van de NCAA en de Big South Conference, neemt Radford University deel aan 16 varsity-atletiek voor heren en dames. Met meer dan 300 clubs en organisaties biedt Radford University veel mogelijkheden voor studentenbetrokkenheid, leiderschapsontwikkeling en dienstverlening aan de gemeenschap. Naast robuuste academische aanbiedingen en boeiende studentenervaringen op de hoofdcampus in Radford, Virginia, biedt Radford University ook een klinische educatieve ervaring voor meer dan 1.000 studenten die wonen en leren in Roanoke, Virginia als onderdeel van Radford University Carilion, een publiek-private samenwerking gericht op de meest geavanceerde levering van gezondheidswetenschappelijke programmering, outreach en service.

Ten dienste van het Gemenebest en daarbuiten

Radford University bedient het Gemenebest van Virginia en de natie door middel van een breed scala aan academische, culturele, menselijke dienstverlening en onderzoeksprogramma's. Eerst en vooral legt de universiteit de nadruk op onderwijzen en leren en het leerproces in haar inzet voor de ontwikkeling van volwassen, verantwoordelijke, goed opgeleide burgers. Radford University ontwikkelt de creatieve en kritische denkvaardigheden van studenten, leert studenten problemen te analyseren en oplossingen te implementeren, helpt studenten hun leiderschapsstijlen te ontdekken en stimuleert hun groei als leiders. Om dit doel te bereiken, is de universiteit studentgericht en bevordert ze een gevoel van zorgzaamheid en zinvolle interactie tussen alle leden van de universitaire gemeenschap. Onderzoek wordt gezien als een essentieel uitvloeisel van de onderwijs- en leertransactie, aangezien het het vermogen om effectief les te geven ondersteunt en verbetert. Radford University gelooft in de dynamiek van verandering en zet zich sterk in voor voortdurende herziening, evaluatie en verbetering van het curriculum en alle aspecten van de universiteit, om zo aan de veranderende behoeften van de samenleving te voldoen.

accreditatie

Radford University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) om associate-, baccalaureaat-, master-, specialist- en doctoraatstitels toe te kennen. Neem contact op met de Commission on Colleges op 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van Radford University .

Locaties

Radford

Address
East Main Street,801
24141 Radford, Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden