Lees de Officiële Beschrijving

De school streeft naar de hoogste kwaliteit van het onderwijs voor de bachelor-, master, en de School of Continuing Education (SCE) business studenten. De School of Business van Providence College streeft ernaar om een leeromgeving in overeenstemming met de missie van het College, aan de grond in een sterke liberale kunstonderwijs en de joods-christelijke waarden zoals verwoord in de Dominicaanse traditie te maken. Gebouwd op gezonde ethische normen, deze omgeving cultiveert de persoonlijke, maatschappelijke en professionele ontwikkeling van haar studenten en docenten door middel van nauwe interactie, uitstekende pedagogiek en kwalitatief hoogstaande beurs. Wij bieden een opleiding die de studenten voorbereidt op een leven lang te leren, ethische professionals en effectieve agenten van verandering. Onze programma's van de studie te ontwikkelen goed afgerond, sociaal verantwoordelijke personen met een waardering voor de uitdagingen en kansen van diversiteit en globalisering. Het curriculum is gericht op studenten met competenties in hun gekozen gebied van studie en in dergelijke kerngebieden zoals kritisch denken, leiderschap, teamwork, communicatie en informatietechnologie. Onze faculteit zijn volledig toegewijd om excellentie in onderwijs en onderzoek, zoals de School in het ondersteunen van die onderneming. We actief aan te moedigen deze intellectuele en professionele bijdragen dat het onderwijs en service zouden vitaliseren. Waarom studeren Business van Providence College?

Onderscheid jezelf met een PC bedrijfskundige opleidingen ervaring, welke faculteit-student interacties in een klein klaslokaal omgeving benadrukt. Scheiden jezelf van anderen met een business onderwijs dat is gebaseerd op de Liberal Arts en de joods-christelijke waarden in de Dominicaanse traditie Verrijk uw begrip van wie je bent met een verscheidenheid aan kernvakken uit het bedrijfsleven aan de vrije kunsten en wetenschappen. Investeer in een ethische, morele en spirituele waarden gebaseerd onderwijs naar een professional met ethische besluitvorming vaardigheden geworden. Ontwikkel een passie voor de waarheid, een geest voor verhoor, en de mogelijkheid om uw PC business onderwijs te integreren om creatief te verwerken zakelijke kwesties.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Providence College, School of Business

Het programma van studies die leiden tot de Master of Business Administration opleiding bestaat uit praktische cursussen die kunnen worden gebruikt op de baan. Elke cursu ... [+]

Providence College biedt een programma van graduate studie die leidt tot een graad van Master of Business Administration (MBA)

Het programma van studies die leiden tot de Master of Business Administration opleiding bestaat uit praktische cursussen die kunnen worden gebruikt op de baan. Elke cursus is zo gepland dat het een zinvolle leerervaring dat het individu ten goede zal komen in zijn carrière worden. Veel van de cursussen hebben een kwantitatieve nadruk met computertoepassingen.

Echter, terwijl de typische MBA-programma vaak bekritiseerd voor het produceren van afgestudeerden die meester techniek, maar niet wezen, het Providence College-programma geeft de nodige aandacht aan de sociale doelstelling en verantwoordelijkheden alsook de technische aspecten van het bedrijfsleven. Kortom, we streven naar "vermenselijken" van de Master of Business Administration Program. Dit, we voelen, is een uitermate belangrijk lange termijn overweging. ... [-]

Verenigde Staten Providence
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands