Lees de Officiële Beschrijving

Onze Missie

Onderwijs en inspireer een nieuwe generatie bekwame, visionaire en ondernemende leiders om het bedrijfs- en openbare beleid te transformeren en een meer rechtvaardige, welvarende en duurzame wereld te creëren.

Onze visie

Door middel van aangeboren leiderschapsvaardigheden in diverse volkeren met uiteenlopende vaardigheden en interesses en het ondersteunen van een ondersteunend netwerk onder hen, zullen we duizenden professionals over de hele wereld activeren en ontwikkelen tot leiders die voorspoedige ondernemingen zullen ontwikkelen, leiden, beïnvloeden en ontwikkelen voor een duurzame toekomst.

Onze waarden

Deze waarden worden ingevoerd in alles wat we doen in en uit het klaslokaal.

GEMEENSCHAP

Studenten bij PGS onderwijzen elkaar, in de klas en daarbuiten. Zij maken elkaars aannames uit elkaar, verbreden elkaars ervaring en leren elkaar om de wereld vanuit uiteenlopende perspectieven te zien. Dit levendige levenslang netwerk leidt alumni door hun loopbaan en daarbuiten.

Innovatie

PGS bevordert een innovatieve en gedreven geest. Lopende betrokkenheid bij belangrijke industriele leiders als faculteit, veranderende agenten in de residentie, gastdocenten en trustees stelt ons in staat een diepgaander perspectief te maken op het gebruik van innovatie voor het algemene welzijn en bereidt de leerlingen voor om baanbrekende ondernemingen, bedrijven en organisaties te ontwerpen en te leiden.

Integriteit

Het creëren van een betere wereld vereist de grootste integriteit, moed en eerlijkheid. Dit is ingebed in onze academici, operaties en relaties met studenten, alumni, faculteiten, accreditatoren, bestuursleden en de bredere gemeenschap.

Sociale gerechtigheid

Onze gemeenschap is inclusief. Wij werken collectief in het nastreven van sociale rechtvaardigheid en het algemeen goede. Wij omarmen alle vormen van diversiteit in onze leerlingen, medewerkers, faculteiten en de Raad van Trustees. Ons studenten-geleid Diversity & Social Justice Committee stuurt ons voortdurend naar verdere integratie.

duurzaamheid

PGS is sterk toegewijd aan ecologische en maatschappelijke duurzaamheid, die onze pedagogiek, curriculum en gemeenschap invult. Wij bereiden onze leerlingen voor om duurzaamheid in bedrijven en organisaties te bevorderen. Als leider in het hoger onderwijs trachten we andere universiteiten te beïnvloeden om duurzaamheid in hun programma-ontwerp te integreren.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens PGS ervaren de leerlingen een parallelle reis van transformatieve leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei. Studenten begrijpen de theorie, ontwikkelen vaardigheden en krijgen de persoonlijke meesterschap nodig om instrumenten te zijn van de verandering die zij in de wereld willen zien.

Waarom Presidio Graduate School?

Duurzaamheid in elke cursus.

Wij houden niet alleen duurzaamheid aan als een keus, want in de wereld van vandaag is het geen optie. Elke cursus wordt geleerd via een duurzaamheidslens dat leerlingen trekt om in systemen te zien - niet alleen woorden en nummers. Een begrip van hoe alles verbonden is, is een Presidiaanse supermacht.

Samenwerk je weg naar de top!

We werken hard aan het creëren van een echte leergemeenschap. Onze faculteit en studentenlichamen zijn van mening dat ondoordringbare problemen alleen door mindshare worden opgelost. Klastijd omvat workshop oefeningen, dyads, snelle brand sessies, dialoog en lezingen.

Werkervaring is onderwijs.

De meeste mensen leren het best door te oefenen wat ze worden geleerd, niet door te luisteren naar lezingen of boeken te lezen (en niet alleen boeken). Ons Experiential Learning programma heeft onze studenten aan het real-world planning projecten voor echte bedrijven die een echte impact hebben, gewerkt. Dit is onderdeel van 360 graden academici, de holistische leerervaring.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Presidio Graduate School

De PGS MPA is de enige duurzame MPA in zijn soort - onze studenten zijn van invloed op alle sectoren, op een manier die andere MPA's eenvoudigweg niet kunnen zijn. Let op ... [+]

De PGS MPA is de enige duurzame MPA in zijn soort - onze studenten zijn van invloed op alle sectoren, op een manier die andere MPA's eenvoudigweg niet kunnen zijn.

Het meest onderscheidende aspect van onze Master of Public Administration (MPA) is de uitgebreide integratie van managementeducatie met openbaar beleid en bestuur. De hoeksteen van ons MPA-programma is ons 'geïntegreerd curriculum', dat is ontworpen rond drie fundamentele concepten die gezamenlijk de competentie in duurzaam beheer definiëren. Studenten in het MPA-programma volgen lessen bij MBA-studenten en behalen sectoroverschrijdende management- en samenwerkingsvaardigheden door teamprojecten en -opdrachten.

Overzicht MPA-programma ... [-]
Verenigde Staten Seattle San Francisco
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

PGS Alumna Profile - Divya Srinavasan (C22)