Lees de Officiële Beschrijving

Point Loma Nazarene University staat bekend als vooruitstrevend. Bij PLNU, academici, geloof, en de gemeenschap zijn allemaal van vitaal belang. Studenten profiteren van deze evenwichtige benadering van onderwijs en laat PLNU bereid om na te denken, handelen, en bij te dragen aan de wereld.

Naast de meer dan 60 undergraduate studiegebieden, PLNU biedt graduate programma regionale centra in Zuid-Californië. PLNU bedient meer dan 3.500 studenten.

Wist je dat?

Sinds 2004 hebben meer dan 90 procent van de PLNU studenten die voor de toelating hebben aangevraagd om medische, tandheelkundige, optometrie, apotheek, en veterinaire scholen zijn toegelaten. In het rapport Open Doors 2008, PLNU's studie in het buitenland programma 15e in de natie (waaronder graad toekenning van instellingen master's) voor het percentage van de studenten die deelnemen - ongeveer 30 procent van afstuderen senioren hebben in het buitenland gestudeerd. PLNU is nationaal erkend voor zijn leiderschap op het gebied van duurzaamheid - het winnen van San Diego Environmental Services Recycler of the Year Award vier van de laatste zes jaar en wordt genoemd als een van Amerika's 100 groenste scholen door de Sierra Club in zowel 2010 en 2011. Door PLNU's LoveWorks korte termijn Mission programma, meer dan 2.000 studenten, docenten, medewerkers en alumni hebben de mensen geserveerd in nood in ongeveer 60 wereld gebieden. PLNU's Center for International Development onderzoekt duurzaam ondernemen en oplossingen voor de wereldwijde armoede. Sinds 2005, 22 student films / tv-programma's hebben prijzen gewonnen of verschenen op filmfestivals. PLNU's Speech en Debat Team heeft nationaal kampioen geweest in het nationale parlementaire debat Verenigingen 'jarenlange sweepstakes wedstrijd vier van de laatste zeven jaar, concurreren tegen dergelijke scholen als UC Berkeley en UCLA.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Point Loma Nazarene University

Dit programma zal u uitrusten om uw roeping te vervullen, met cursussen zoals Leading in Diverse Gemeenschappen, conflicthantering en verandering, organisatorische system ... [+]

Je hebt een verlangen naar iets meer gevoeld, om de leider die je hebt geroepen te zijn geworden.

Je bent klaar om de volgende stap in uw carrière te nemen, om een ​​grotere mate van leiderschap en controle over uw toekomst te nemen. De Master of Arts in Organizational Leadership zal u uitrusten om anderen met echte vertrouwen en balans leiden. Dit programma is bedoeld voor werkende professionals met twee levering opties om u de flexibiliteit die u nodig hebt om je diploma te verdienen terwijl ze blijven werken in uw huidige rol. Beginnend in de herfst van 2016 kunt u zich inschrijven voor de 100% online-formaat beschikbaar vanaf elke locatie, of de in-persoon formaat dat op een avond per week vergadert onze Mission Valley campus in San Diego.... [-]

Verenigde Staten San Diego
September 2019
Engels
Voltijd
20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands