Lees de Officiële Beschrijving

Plymouth State University is een regionale uitgebreide universiteit met een rijke, student leeromgeving met een inschrijving van ongeveer 4.300 undergraduate en circa 3.000 studenten. De 170-acre campus biedt een New England klassieke uitstraling in combinatie met up-to-date faciliteiten, waaronder de bibliotheek Lamson and Learning Commons; de Boyd Science Center; Langdon Woods, een LEED-gecertificeerde, milieubewuste woonplaats zaal; en PSU's nieuwste aanwinst, een Welcome Center en Ice Arena.

Plymouth State University opgericht in 1871 als een lerarenopleiding school, is onderdeel van de Universiteit Stelsel van New Hampshire en geaccrediteerd door de New England Vereniging van Scholen en universiteiten.

Gelegen in het centrum van New Hampshire aan de poort van de Witte Bergen en de Meren in het schilderachtige stadje Plymouth, PSU is binnen enkele minuten van ski, meren en parken resorts, en slechts twee uur rijden van Boston.

PSU Feiten

geschiedenis

Opgericht in 1871 als docent opleidingsschool Een deel van de University System of New Hampshire Graduate programma's begon in 1948

student Profile

4105 studenten 2088 mannelijke studenten 2017 vrouwelijke studenten 1346 eerstejaars studenten 20 gemiddelde student leeftijd 2130 afgestudeerde studenten

Faculteit Profiel

193 professoren en docenten 84% heeft een doctoraat of terminal graad in hun vakgebied 16: 1 student-to-faculteit ratio (inclusief UG & GR)

Undergraduate Collegegeld (2014 - 2015)

In-State: $ 10.700 Out-of-State: $ 18.780

campus Profiel

Geaccrediteerd door de New England Vereniging van Scholen en universiteiten 52 undergraduate majors en 60+ undergraduate minderjarigen meer dan 75 graduaat en certificeringsprogramma's in de kunsten, wetenschappen, het bedrijfsleven en het onderwijs. Opleidingen zijn de Master of Arts, Master of Arts in Onderwijs, Master of Business Administration, Master of Education, Master of Science, Certificate of Advanced Graduate Studies, en Doctor of Education 21 gemiddelde undergraduate klasgrootte 345,000+ volumes in onze bibliotheek 80+ student clubs en organisaties NCAA Division III - 24 atletische teams School Kleuren: Groen en wit School Mascot: Panthers 170 acres en 47 gebouwen

geschiedenis

Plymouth State University geëvolueerd van Holmes Plymouth Academy, die dateert uit 1808 als een pionier instituut voor de lerarenopleiding. Al in 1836, de eerwaarde Charles Brooks doceerde voor de wetgevende macht van New Hampshire en de rest van de staat op het gebied van normale scholen. Een "act voor de oprichting en het beheer van een staat normale school voor een betere opleiding van leraren" werd aangenomen in 1870.

De Raad van Toezicht zich het New Hampshire State Normal School in Plymouth in 1871; de stad van Plymouth had Holmes Plymouth Academy en andere steun aangeboden aan de nieuwe school. In 1874, minstens 20 jaar voordat het systeem werd geprobeerd in elke andere normale school in het land, had de rang en de middelbare scholen van Plymouth georganiseerd als opleidingsscholen onder toezicht van de normale school. Een nieuw schoolgebouw (Rondes Hall) en een nieuwe slaapzaal gebouwd in 1890.

In 1911, Dr. Ernest L. Silver, met ervaring als inspecteur van scholen en als opdrachtgever van Pinkerton Academie, begon een 35-jarige administratie van de school, die zag de school groeien tot volwassenheid, zowel professioneel als fysiek. Poet laureate Robert Frost, die in Rondes Hall geleerd en leefde op de campus van 1911 tot 1912, schreef Dr. Zilveren ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de instelling en de 35 jaar van de Dr. voorzitterschap Silver's in 1946: "We hebben allemaal te danken Mr. Silver een schuld van dankbaarheid voor de grote en liberale manier waarop hij moedigde ons individualiteiten zowel docenten en studenten onder hem. Ik ging naar Plymouth met hem toen hij begon zijn presidentschap en ik hebben gehouden vriendschappelijke belangstelling voor de hele 35 jaar van zijn ongewoon lange bestuur. Het verwarmt het hart met een geruststelling om op te kijken naar iets dat zo succesvol blijft in deze wereld van gebroken stukken. "In 1927, de Amerikaanse Raad van Leraar Colleges geëvalueerd Plymouth Normal School en beoordeelde het een Grade A leraren college-een rating het heeft geoordeeld sindsdien. In 1939, New Hampshire staat wetgever officieel de verhoogde status van de instelling erkend door het veranderen van de benaming naar Plymouth Teachers College en, in 1963, bij Plymouth State College van de Universiteit Stelsel van New Hampshire. In 1948, het College bood zijn eerste graduate graden. In 2003, de staat wetgever veranderde de naam van de instelling bij Plymouth State University in de erkenning van het bereik en de diepte van de programmering.

Vandaag de dag, Plymouth State University is een regionale uitgebreide universiteit met een rijke, student gerichte leeromgeving voor undergraduate, graduate, en niet-traditionele studenten. PSU biedt 50 undergraduate majors en 70 minderjarigen. Naast de openstaande programma's in het onderwijs, het bedrijfsleven, geesteswetenschappen, kunst, en de natuurlijke en sociale wetenschappen; en instituten voor meteorologie, milieu, New Hampshire studies, en landelijke partnerschappen keurmerk outreach programma's.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Plymouth State University

De algemene certificeringsprogramma's van Plymouth State voor algemeen onderwijs zijn geaccrediteerd door de nationale raad voor accreditatie van lerarenopleiding (NCATE) ... [+]

De algemene certificeringsprogramma's van Plymouth State voor algemeen onderwijs zijn geaccrediteerd door de nationale raad voor accreditatie van lerarenopleiding (NCATE) en afgestemd op de National Council for Exceptional Children (CEC) -standaarden.

Cursussen in het speciaal onderwijs hebben betrekking op competenties op gebieden als klasbeheer, een overzicht van uitzonderlijke omstandigheden, menselijke ontwikkeling, stichtingen, beoordelingen en onderwijsstrategieën. Onze ervaren faculteit zal zich bezighouden met kwesties zoals ontwikkeling en kenmerken van lerenden, leerverschillen, instructiestrategieën, wetgeving voor speciaal onderwijs en taal.

Degree Opties

Studenten kunnen kiezen uit de volgende opties:... [-]

Verenigde Staten Plymouth
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Plymouth State University

De MEd in Educational Leadership bereidt kandidaten voor op een variëteit van leiderschapsrollen (bijv. Leraar, afdelingsvoorzitter, directeur) op elementair, middelbaar ... [+]

De MEd in Educational Leadership bereidt kandidaten voor op een variëteit van leiderschapsrollen (bijv. Leraar, afdelingsvoorzitter, directeur) op elementair, middelbaar en secundair niveau, zowel in openbare als privéscholen. Het programma biedt docenten de kennis, vaardigheden en het begrip die ze nodig hebben om effectief effectief leiderschap in hun lerende organisaties te oefenen. Studiecursussen zijn gebaseerd op het besef dat specifieke methoden voor het vormen en uitvoeren van educatieve organisaties veranderen, maar een goede theorie met betrekking tot management, besluitvorming, menselijke relaties en participerend leiderschap blijft constant.

In algemene termen biedt het programma kandidaten een uitgebreid bewustzijn van de rol van schoolleiders; een vaardigheid om stappen te identificeren en te prioriteren die een onderwijsinstelling naar voortdurende verbetering leiden; een breed scala aan benaderingen van schoolleiderschap die flexibiliteit in methodologie en vooruitzichten weerspiegelen; mogelijkheden om te leren van en ideeën uit te wisselen met collega's en andere beoefenaars; mogelijkheden om leiderschapservaring op te bouwen; kennis van huidig ​​onderzoek met betrekking tot schoolhervorming en innovatie; en ondersteuning bij het ontwikkelen van het zelfvertrouwen dat nodig is om leiderschap aan anderen te geven.... [-]

Verenigde Staten Plymouth
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Plymouth State University

De MEd in School Counseling is ontworpen om studenten voor te bereiden om te functioneren als K-12 Certified Professional School Counselors. Dit programma is goedgekeurd ... [+]

De MEd in School Counseling is ontworpen om studenten voor te bereiden om te functioneren als K-12 Certified Professional School Counselors. Dit programma is goedgekeurd door het New Hampshire Department of Education en leidt tot de certificering van New Hampshire op het gebied van schoolbegeleiding. Het schoolbegeleidingsprogramma van PSU is nationaal geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie van Counselling en Verwante Educatieve Programma's (CACREP). Het is het enige schoolbegeleidingsprogramma in New Hampshire dat deze prestigieuze accreditatie behaalt. Studenten dienen op te merken dat er belangrijke post-degree vereisten zijn om te ondernemen voordat ze worden gelicentieerd.

Resultatenrapport schoolbegeleidingprogramma Key-bevindingen-from-2016-2017-Data-Review ... [-]
Verenigde Staten Plymouth
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Plymouth State University

De Master of Education (MEd) in Language Education-programma brengt studenten op de hoogte van de nieuwste werkwijzen, programma's en wijzigingen in de onderwijswetten. ... [+]

De Master of Education (MEd) in Language Education- programma brengt studenten op de hoogte van de nieuwste werkwijzen, programma's en wijzigingen in de onderwijswetten.

Er is een groeiende behoefte in New Hampshire en in het hele land voor getrainde taaldocenten. Het New Hampshire Department of Education somt TESOL op als een kritisch tekortgebied.

Het programma biedt de volgende concentraties:

Lesgeven aan sprekers van andere talen (TESOL) Onderwijs, K-12 certificering Lesgeven aan sprekers van andere talen (TESOL) Onderwijs (niet-certificering) TESOL Education K-12-certificering

Het onderwijs Engels aan sprekers van andere talen (TESOL) Onderwijs K-12 Certificeringsconcentratie bereidt studenten voor op het leren van Engelse taalleerders van alle leeftijden en vaardigheden in de Verenigde Staten en in het buitenland. Studenten die het programma afronden, voldoen aan de vereisten voor de New Hampshire Department of Education-licentie om K-12-Engelstalige studenten te onderwijzen.... [-]

Verenigde Staten Plymouth
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Plymouth State University

Van pre-game taping tot oefenen en game medische dekking tot letselbeoordeling en revalidatie, Plymouth State University's Master of Science (MS) -programma's in ... [+]

Van pre-game taping tot oefenen en game medische dekking tot letselbeoordeling en revalidatie, Plymouth State University's Master of Science (MS) -programma's in atletiektraining zullen je voorbereiden op succes op en naast het veld. In nauwe samenwerking met faculteitsleden die ervaren en gerespecteerde professionals zijn in atletische trainingen, zullen studenten zoals jij kansen hebben om uit te blinken. Als het je doel is om een ​​BOC-gecertificeerde atletiektrainer te worden of je opleiding als gecertificeerde atletische trainer uit te breiden, zullen Plymouth State's Professionele of Post-professionele programma's in atletiektraining je daar helpen.

Kies uit een van de twee atletische trainingsprogramma's:... [-]

Verenigde Staten Plymouth
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Plymouth State University

De Master in Environmental Science and Policy is ontwikkeld om het inzicht van studenten in de natuurlijke, sociale en fysieke dimensies van milieuproblemen uit te breide ... [+]

De Master in Environmental Science and Policy is ontwikkeld om het inzicht van studenten in de natuurlijke, sociale en fysieke dimensies van milieuproblemen uit te breiden. Studenten werken met docenten in gebieden zoals bosecosystemen, hydrologie, klimaatverandering, milieueconomie en ruimtelijke ordening om meer te weten te komen over de relatie tussen wetenschap en beleid.

Onze multidisciplinaire aanpak helpt studenten het vermogen te ontwikkelen om analytisch en creatief te denken over milieukwesties om de wetenschappelijke basis van milieuproblemen te begrijpen, evenals de sociale, politieke en economische factoren die passend management- en beleidsantwoord vormen.

Het programma is bedoeld om flexibel te zijn om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van individuele studenten. Hoewel de meeste studenten full-time zijn, is ons programma ontworpen om deeltijdstudenten en studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van cursussen voor professionele ontwikkeling, tegemoet te komen. Tot 12 studiepunten kunnen zonder toelating in het programma worden gevolgd. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen voltijds afgestudeerde studenten in aanmerking komen voor graduate assistantships, waaronder een toelage en collegegeldvoordelen. Neem contact op met de programmacoördinator voor meer informatie over financieringsmogelijkheden.... [-]

Verenigde Staten Plymouth
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

Plymouth State University

Experience Education at Plymouth State University