Lees de Officiële Beschrijving

Amerika heeft leiders nodig. Ben je klaar?

Op de Pepperdine School of Public Policy leren studenten van echte beleidsmedewerkers om een goedgevormde en succesvolle leider te worden. We gebruiken een uniek curriculum dat kwantitatieve beleidsanalyses combineert met cursussen in de geschiedenis en politieke filosofie om studenten voor te bereiden op een succesvolle loopbaan aan weerszijden van het gangpad.

School of Public Policy students in classroom

Kosten van deelname

De Pepperdine School of Public Policy kent elk jaar een aantal beurzen toe. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld via fondsen, giften van supporters en alumni en toewijzing van universitaire algemene fondsen. Het Scholarship Committee kent een beurs toe op basis van verdiensten en academische en professionele ervaringen.

113382_ScreenShot2019-04-05at2.46.00AM.png

* Gemiddelde beurs op basis van inschrijvingsgegevens voor 2018-2019 en vormt geen garantie voor financiering.

Ons Master of Public Policy-programma. . .

  • is perfect voor mensen op het pad naar een doctoraat en voor mensen die op zoek zijn naar een impactvolle loopbaan in de politiek en het beleid.
  • bereidt je voor op een loopbaan in buitenlandse dienst, denktanks, non-profit en regeringsleiderschap.
  • biedt unieke specialisaties en joint-degree kansen.
  • ligt in het hart van het prachtige Malibu, Californië, en biedt een van de beste leerervaringen in het land.
  • is een top 10-beleidsprogramma voor afgestudeerden in het Westen, gerangschikt naar US News en World Report .
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Pepperdine University School of Public Policy

Vergelijk de andere aanpak van Pepperdine met andere programma's. We gebruiken een uniek leiderschapscurriculum dat kwantitatieve beleidsanalyse combineert met cursussen ... [+]

Beleidsniveau bij Pepperdine

Vergelijk de andere aanpak van Pepperdine met andere programma's. We gebruiken een uniek leiderschapscurriculum dat kwantitatieve beleidsanalyse combineert met cursussen in geschiedenis en politieke filosofie om studenten voor te bereiden op een impactvolle carrière aan beide kanten van het gangpad.

Ons programma Master of Public Policy ...geeft een commitment aan "gezichtspuntdiversiteit" en verwelkomt een verscheidenheid aan politieke perspectieven.is perfect voor mensen op het pad naar een doctoraat en voor degenen die op zoek zijn naar een impactvolle loopbaan in politiek en beleid.bereidt je voor op een carrière in regeringsleiderschap, beleidsgerelateerde bedrijfssectoren, non-profitorganisaties, buitenlandse diensten en denktanks.biedt unieke specialisaties en joint-degree kansen.is een top 10-beleidsprogramma voor afgestudeerden in het Westen, gerangschikt naar US News en World Report .Deadline voor aanvraag voor herfst 2019 *... [-]
Verenigde Staten Malibu
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

See Your Future Differently From Here

Balanced Approach to Public Policy

Outstanding MPP Graduates