Park University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Park University werd opgericht in 1875 en is een van vier jaar, private, non-profit, coeducational, liberal arts instelling met opleidingen die volledig zijn geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie, een lid van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen. Park werd genoemd als de top gerangschikt waarde landelijk bij particuliere hogescholen en universiteiten door ouders en Hogescholen, een online bron voor ouders van college-gebonden studenten, en heeft geen van de staat collegegeld. Studeren aan de Universiteit Park Als een particuliere instelling, klassen Park 's zijn klein en boeiend. Professoren bieden persoonlijke aandacht en studenten voor te bereiden op een leven lang leren. Met studenten uit meer dan 120 landen, Park biedt mogelijkheden om te leren over nieuwe culturen en krijgen de kennis om te slagen in een wereldwijde markt. Studenten die zich inschrijven bij Park Universiteit kunnen hun diploma te voltooien in traditionele klassen, in online lessen, of door een combinatie van traditionele en online lessen op een manier die past bij hun behoeften en verbetert hun educatieve ervaringen. Onze online cursussen zijn interactief, student gecentreerd, en worden gegeven door hoog gekwalificeerde, ervaren docenten. Ons doel is om het zo aangenaam mogelijk voor u om een ​​geavanceerde graad te verdienen en te bouwen uw succes. De Academic Support Center biedt tal van diensten aan onze studenten te helpen met hun studievoortgang en de Career Development Cente r levert diensten voor alle fasen van de loopbaanontwikkeling. Vakgebieden Park University biedt undergraduate en graduate opleidingen in de volgende vakgebieden:

Kunst, muziek en theater bedrijf Communicatie studies onderwijs GEESTESWETENSCHAPPEN Informatie & Informatica / Wiskunde TALEN Leiderschap & Administratie Natuurwetenschappen Prelaw Premed / Medisch Sociale Wetenschappen & Psychologie

Accreditatie Opleidingen park University 's zijn geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie, een lid van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen.

Locaties

Parkville

Park University

Address
Park University, 8700 NW River Park Drive
64152 Parkville, Missouri, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 816-741-2000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties