Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie

Pacifica Graduate Institute is een geaccrediteerde graduate school die masters en doctoraatsopleidingen aanbiedt die zijn ingekaderd in de tradities in de dieptepsychologie. Het instituut heeft een educatieve omgeving gecreëerd die respect voor culturele diversiteit en individuele verschillen voedt, en een academische gemeenschap die een geest van vrij en open onderzoek bevordert. Studenten hebben toegang tot een indrukwekkende reeks educatieve bronnen op de twee campussen van Pacifica, die zich beide bevinden tussen de uitlopers van de kust en de Stille Oceaan, een paar kilometer ten zuiden van Santa Barbara, Californië. "Pacifica is een missie met een instituut. De missie, 'anima mundi collende gratia', (die de ziel van en in de wereld verzorgt) heeft een letterlijke menigte van anderen over de hele wereld geïnspireerd - degenen die nu het vuur van de visie zelf dragen. De intensiteit van die roeping is de zaadimpuls die in de dromen van velen wordt gedragen. Wanneer ze wordt gecultiveerd, opent deze zielsvonk, geworteld in de geanimeerde aanwezigheid van de diepe psyche, zich voor persoonlijke vervulling en een meer rechtvaardige en vruchtbare planeet. In een steeds complexere wereld bieden de studiebeurs en de service van de faculteit, medewerkers, alumni en studenten van Pacifica een op de ziel gerichte "intelligentie" die een integraal onderdeel is van wat er nu van ons wordt gevraagd. "
- Stephen Aizenstat, Ph.D., bondskanselier, stichtend president.

Mission Statement Pacifica Graduate Institute

De missie van Pacifica Graduate Institute is het bevorderen van creatief leren en onderzoek op het gebied van psychologie en mythologische studies, omkaderd in de tradities van de dieptepsychologie.

Door het creëren van een educatieve omgeving met een geest van vrij en open onderzoek, consistent met de erkende waarden van academische vrijheid, is Pacifica toegewijd aan het cultiveren en oogsten van de gaven van de menselijke verbeelding. Zodat deze inzichten van invloed kunnen zijn op de persoonlijke, culturele en planetaire belangen van onze tijd, is deze toewijding vervat in het motto: animae mundi colendae gratia - ter wille van het verzorgen van de ziel in en van de wereld.

Origins

Pacifica traceert veel van zijn centrale ideeën over het erfgoed van oude verhalenvertellers, toneelschrijvers en filosofen uit alle landen die de werking van de verbeelding opnamen. De erfenissen van deze vroege mannen en vrouwen zijn geëvolueerd in meerdere culturele contexten, waaronder de systematische verkenningen van het onbewuste door Freud, Jung en andere theoretici van de psychologieën van deze eeuw. De concepten van dieptepsychologie vloeien voort uit deze lange ontwikkeling en vormen de kern van de oriëntatie van Pacifica. Deze ideeën - zoals het belang van symbool en metafoor in persoonlijke en culturele beelden of de erkenning van het dynamische samenspel tussen de natuurlijke wereld en de wereld van de menselijke psyche - zijn verwoord in alle programma's van het instituut. Pacifica studenten en faculteit dragen verder bij aan deze rijke hoeveelheid kennis door de fijne kneepjes van de menselijke verbeelding. Uitbreiding van de concepten van psychologie en mythologische studies buiten het persoonlijke, voorbij de spreekkamer en buiten het klaslokaal, zien we psychologisch leven als een evolutionaire ontwikkeling in de natuur, levend in alle verschijnselen en systemen van onze wereld. Bij het bestuderen en werken met deze multidimensionale uitwisselingen faciliteren we bijdragen aan de hedendaagse zorgen van onze wereld door middel van dialogen tussen de psyche van het individu, de mythologieën van de cultuur, de collectieve menselijke verbeelding en de levende planeet.

Kernwaarden / Ideeën

Door de jaren heen heeft Pacifica een aantal kernwaarden / -ideeën ontwikkeld die als leidraad dienen voor het institutionele leven, de leerplanontwikkeling en beoordelingsmethoden.

Logo's: het idee dat academische excellentie centraal staat in wat ons curriculum, onderzoek en wetenschap informeert - aangetoond door bewuste reflectieve aandacht voor nieuwe kennis die veilig rust op de tradities van het verleden die de ontwikkeling van de hele persoon (intellect, droom, intuïtie) informeren , symptomen, gevoel, verbeeldingskracht en andere manieren van weten) in relatie tot de grotere sociale wereld.

Eros: Het belang van open communicatie, respectvolle relaties, zorgzaamheid en een oprechte aandacht voor een diverse gemeenschap waarin liefde voor leren een nobel doel van de menselijke geest is.

Bewustzijn: het bewustzijn van Pacifica als een "psychologische gemeenschap" met een verbinding met de diepe psyche - aandachtige aandacht wordt gegeven aan persoonlijke en gemeenschapsintrospectie, het bewust neigen van de schaduw van bewustzijn, en een respect voor het zonne-denken (reden) en de maan reflectie (droom en verbeelding).

Integriteit: de noodzaak van een rechtvaardige, psyche-gecentreerde houding die is geworteld in de 'wijsheidstradities' en die is toegewijd aan het cultiveren van een eerlijke en zorgzame aanwezigheid onder onszelf, onze studenten en de wereld om ons heen.

Dienstbaarheid: voor onszelf als unieke menselijke wezens, voor anderen binnen de Pacifica gemeenschap en voor diegenen die we in de wereld betrekken via ons voorbeeld, lezingen, lezingen, workshops, schrijven, onderwijzen; het vermogen om door culturele vormen heen te kijken; de kunst om het geïncarneerde en het onzichtbare te hosten; en onze voortdurende service op onze gebieden van Dieptepsychologie, Mythologische Studies en de Geesteswetenschappen.

Rentmeesterschap: zorg voor de ziel van de wereld zoals uitgedrukt in het motto van Pacifica, "animae mundi colendae gratia", dat op alle niveaus duurzaam wordt - van onze manier van actief aanwezig zijn in imaginaal onderzoek tot onze aanwezigheid in de grotere aardegemeenschap - van werkbelasting naar landgebruik , van onze manier van zakendoen tot ons model van zakendoen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Pacifica Graduate Institute

Gewijd aan het aanbieden van unieke en op bewijzen gebaseerde uitgebreide training in de kunst van het huwelijk, familie en individuele psychotherapie en professionele kl ... [+]

MA in counseling psychologie

De lessen beginnen in september

Gewijd aan het aanbieden van unieke en op bewijzen gebaseerde uitgebreide training in de kunst van het huwelijk, familie en individuele psychotherapie en professionele klinische counseling met waardering voor de systemische en onmetelijke dimensies van de psyche.

Ons Unique Counseling Psychology-programma

Over counseling psychologie

Al meer dan drie decennia biedt Pacifica's MA-programma in counselingpsychologie een onderscheidende en uitgebreide training en nadruk in de kunst, wetenschap en praktijk van huwelijks- en gezinstherapie, professionele klinische counseling en dieptepsychologie. Als voorbereiding op licentiestatus in huwelijks- en gezinstherapie en professionele klinische counseling, benadrukt dit rigoureuze academische programma zowel theoretisch begrip als ervaringsgerichte training in klinische vaardigheden. Pacifica-studenten hebben uitstekende slagingspercentages op de California LMFT-examens. De California Board of Behavioral Sciences rapporteert dat 94% van de Pacifica-afgestudeerden die het MFT standaard schriftelijk examen afleggen van 1/1 / 2016-12 / 31/2016 geslaagd zijn voor het examen, dat hoger staat dan het gemiddelde van 75% voor die periode .... [-]

Verenigde Staten carpinteria Santa Barbara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Pacifica Graduate Institute

Om gemeenschap en ecopsychologie te bestuderen in het licht van bevrijding en inheemse psychologieën, verplichten we ons tot diep verkennen en aanpakken van de diepgaande ... [+]

MA in Depth PsychologyGemeenschap, Bevrijding,

De lessen beginnen begin oktober

Om gemeenschap en ecopsychologie te bestuderen in het licht van bevrijding en inheemse psychologieën, verplichten we ons tot diep verkennen en aanpakken van de diepgaande gevolgen van onrechtvaardigheid, geweld en uitbuiting op psychologisch, gemeentelijk en ecologisch welzijn.

Gemeenschap, BevrijdingOver

Deze specialisatie is een gewaagd initiatief om transdisciplinaire en transformatieve benaderingen van de kritieke persoonlijke, gemeenschaps-, culturele en ecologische uitdagingen van onze tijd te smeden. Om dit te bereiken, is een radicale betrokkenheid vereist bij het heroverwegen van de psychologie als een potentieel bevrijdende en herstellende kracht in de samenleving, een die zich bezighoudt met initiatieven ter bevordering van sociale, economische en ecologische rechtvaardigheid, vredesopbouw en ecologische duurzaamheid. De specialisatie zet zich in voor de wederopbouw van gefragmenteerde culturele en ecologische verbindingen, en voor het co-creëren van democratisch, dialogisch, vreugdevol, duurzaam en geweldloos leven.... [-]

Verenigde Staten carpinteria Santa Barbara VS Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Pacifica Graduate Institute

Door de onderliggende overeenkomsten en draden in de mythen en tradities van de wereld te onderscheiden, begrijpen we beter onze gedeelde menselijkheid, terwijl we de ver ... [+]

MA in Mythological Studies

De lessen beginnen begin september

Door de onderliggende overeenkomsten en draden in de mythen en tradities van de wereld te onderscheiden, begrijpen we beter onze gedeelde menselijkheid, terwijl we de verschillende manieren respecteren waarop menselijke wezens leven en betekenis aan hun ervaring geven.

Het programma Mythological Studies in PacificaMA / Ph.D. in Mythological Studies with Emphasis in Depth Psychology

De basis van Mythological Studies at Pacifica is het lezen van primaire teksten uit verschillende culturele en religieuze tradities. Deze cursussen stimuleren interdisciplinaire wetenschap, met bijzondere aandacht voor mythen, iconografie, symbolen, religieuze overtuigingen en rituele praktijken. Historische en hedendaagse benaderingen van de studie van mythe worden ook zorgvuldig besproken.... [-]

Verenigde Staten carpinteria Santa Barbara
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands