Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

over PVAMU

Prairie View A & M University, opgericht in 1876, is de tweede oudste openbare instelling voor hoger onderwijs in de staat Texas. Met een gevestigde reputatie voor het produceren van ingenieurs, verpleegkundigen en onderwijzers, PVAMU biedt baccalaureaat graden in 50 academische majors, 37 masteropleidingen en vier doctorale opleidingen tot en met negen hogescholen en scholen. Een lid van de Texas A & M University System, de universiteit is gewijd aan het vervullen van zijn land-subsidie ​​missie van het bereiken van excellentie in het onderwijs, onderzoek en dienstverlening.

Kernwaarden

Toegang en kwaliteit

Prairie View A & M University zal gelijke onderwijskansen te bieden aan een toenemend aantal personen uit unserved en weinig populaties die woonachtig zijn in de eerste plaats onder de economisch en sociaal overgeslagen in de samenleving; verder, zal de Universiteit educatieve programma's ontworpen om alle voor te bereiden bieden afgestudeerd om succesvol te concurreren in de graduate en professionele scholen, alsmede in de beroepsbevolking.

Verscheidenheid

Prairie View A & M University zal haar inzet te ondersteunen aan te werven, inschrijven, opvoeden, en studenten en vooraf docenten en personeel in dienst en ongeacht zijn leeftijd, etniciteit, geslacht, nationaliteit, sociaal-economische achtergrond, of pedagogisch ongerelateerde handicap; verder, zal de universiteit te bieden uitdagingen voor zowel het academisch getalenteerde en de onder-voorbereid die aankomen op de universiteit met het vermogen, maar zonder college-ready prestatie.

leiderschap

Prairie View A & M University zal stimuleren, initiëren, en programma's en diensten aan zowel inspireren implementeren en begeleiden studenten, docenten en personeel in de ontwikkeling van hun zelfvertrouwen, zelfdiscipline, en andere benodigdheden aan het worden succesvolle leiders in hun beroep en in hun gemeenschappen ; verder, zal de universiteit te bieden campus-based en onderwijs op afstand programma's om de levenskansen voor personen die in zijn dienst gebieden te verbeteren.

Relevantie

Prairie View A & M University zal inspelen op de behoefte aan hoog geletterd, technisch bevoegde afgestudeerden opgeleid om uit te blinken in de 21e eeuw beroepsbevolking; verder, zal de universiteit de producten van haar onderzoek en dienstverlening om problemen aan te pakken en problemen zoals geweld, mishandeling en misbruik te lossen uit te breiden; drugs- en alcoholmisbruik; mentale, fysieke en psychologische verwaarlozing; milieu onrecht; en andere vormen van sociale dissonantie die de kwaliteit van leven voor de burgers in gevaar brengen.

Social Responsibility

Prairie View A & M University zal actief deelnemen aan een constructieve sociale verandering door middel van vrijwilligerswerk, leiderschap en maatschappelijke actie van de kant van zijn docenten, medewerkers en studenten te bevorderen; verder, zal de universiteit gebruiken kanalen beschikbaar voor het beïnvloeden van de openbare orde op de lokale, provinciale, nationale en internationaal niveau.

Missie

Prairie View A & M University is een door de staat ondersteunde, publiek, uitgebreide landtoelage instelling voor hoger onderwijs. De universiteit werd aangewezen in een 1.984 wijziging van de Texas Grondwet als een "instelling van de eerste klasse." Het is gewijd aan het bereiken van excellentie en relevantie in het onderwijs, onderzoek en dienstverlening. Het is de bedoeling om te investeren in het programma en diensten die de problemen en uitdagingen die de verschillende etnische en sociaal-economische bevolking van Texas en hoe groter de samenleving ook in de mondiale arena te pakken.

De universiteit streeft naar een hoge kwaliteit educatieve ervaring voor studenten die na voltooiing van bachelors, masters, of doctoraten, beschikken over zelfredzaamheid en professionele competenties te bieden. De ervaring is doordrongen van de waarden van de instelling, waaronder, maar niet beperkt tot, de toegang en kwaliteit, verantwoording, diversiteit, leiderschap, relevantie, en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Prairie View A&M University

De Master of Science in Accounting programma is ontworpen om geavanceerde opleiding in de boekhouding te bieden voor te bereiden aspirant boekhoudkundige professionals vo ... [+]

De Master of Science in Accounting Programma richt zich op het leveren van geavanceerde accounting voorbereiding voor een loopbaan in de boekhouding en het financieel beheer in de publieke en private sector. Studenten leren ethische situaties die een accountant of financieel manager zou kunnen worden geconfronteerd in een zakelijke omgeving door de integratie van de wetten en normen met betrekking tot de financiële verslaggeving en het belang van persoonlijke integriteit effectief te evalueren. Afgestudeerden aan te tonen ook het vermogen om kritisch te denken en boekhoudkundige problemen op te lossen.

Waarom een ​​graduaat in Accounting van Prairie View A & M University? Programma is bedoeld voor professionals en werkende volwassenen De lessen worden gepland in de avonduren of op zaterdag in Houston in de PVAMU Northwest Houston Center De klassen zijn klein, waardoor docenten om gedetailleerde feedback en bijstand De cursussen worden gegeven door ervaren accountants en professoren die terminal graden in hun vakgebied Alle programma's zijn geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), de gouden standaard van business school accreditatie Accounting 4 + 1 Program ... [-]
Verenigde Staten Prairie View
September 2019
Engels
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands