PATTEN UNIVERSITY

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Patten University, zijn wij van mening dat iedereen moet in staat zijn om een ​​kwalitatief hbo-opleiding te krijgen. We zijn toegewijd aan het maken van het hoger onderwijs toegankelijk en betaalbaar voor iedereen, ongeacht hun leeftijd, woonplaats, etniciteit of financiële situatie.

Sinds 1944 heeft Patten universiteit een reputatie voor zorgvuldig begeleiden van studenten en het maken van een verschil in onze gemeenschap verdiend. Vandaag hebben we ons bereik uitgebreid door middel van online onderwijs met behoud van onze inzet voor het verrijken van de wereld en het geven van studenten nauwe persoonlijke aandacht. Bij Patten, je bent nooit alleen maar een getal.

Voor u gaat Thrive

Met onze online programma's, richten we ons op het helpen van werkende volwassenen verwerven van de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om door te gaan of hun loopbaan te veranderen. Onze flexibele online leerplatform geeft u de vrijheid om je diploma te verdienen op uw voorwaarden, terwijl nog steeds genieten van nauwe interactie met docenten en studenten in een boeiende leeromgeving.

We zijn ook toegewijd aan het maken van onderwijs betaalbaar, zodat studenten een diploma te verdienen zonder dat het verwerven van een schuldenlast. Onze innovatieve lessen model en strategische vermindering van de bureaucratische overhead stelt ons in staat tot lagere kosten en de besparingen aan u.

Accreditatie Patten University is geaccrediteerd door de WASC Senior College en de Universiteit van de Commissie ( "WSCUC"). WSCUC is een regionale accrediteren agentschap waar een diverse groep van instellingen in de publieke en private hoger onderwijs in heel Californië, Hawaii en de Stille Oceaan, alsmede een beperkt aantal instellingen buiten de VS Via haar werk van peer review, gebaseerd op de normen goedgekeurd door het lidmaatschap, WSCUC moedigt continue institutionele verbetering en zorgt voor de samenstelling en de kiesdistricten, met inbegrip van het publiek, dat de geaccrediteerde instellingen vervullen van hun taken in dienst van hun leerlingen en het publiek goed.

Locaties

Oakland

Address
2433 Coolidge Ave.
94601 Oakland, Californië, Verenigde Staten

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden