Lees de Officiële Beschrijving

Introductie

Het verstrekken van spannende leermogelijkheden en de kennis en ervaring van wereldklasse, bekroonde faculteit, Old Dominion University's online programma's zijn ideaal om de behoeften van studenten van vandaag voldoen.

Kwaliteit Onderwijs

Old Dominion's reputatie voor kwaliteit van het onderwijs gaat terug tot 1930, toen het zijn deuren in Norfolk, VA geopend, als een afdeling van het College of William and Mary. Vandaag ODU is één van de weinige openbare universiteiten met een Carnegie Stichting "Doctoral Universiteiten: Hogere Research Activity" onderscheiding. Onze professoren maken kennis, evenals delen. Waaruit blijkt dat de kwaliteit van haar programma's, is Old Dominion University geaccrediteerd, maar de Commissie over de Colleges van de Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen toe te kennen baccalaureaat, master's, onderwijs specialist, en doctoraten. Daarnaast zijn tal van programma's van de studie aan de Universiteit individueel door gespecialiseerde organisaties erkend door de Raad op het Hoger Onderwijs Accreditatie geaccrediteerd.

Handig Cursussen Het aanbieden van synchrone en asynchrone online cursussen, ODU stelt studenten in staat om hun opleiding voort te zetten en nog steeds voldoen aan de eisen van gezin en werk. Meer informatie over onze online leeromgeving hier.

Support Services Old Dominion University biedt dezelfde academische ondersteuning en middelen voor online studenten als voor on-campus studenten. Ontdek onze online academische bronnen hier. Technische ondersteuning is de hele dag en de hele nacht, elke dag van het jaar beschikbaar zijn.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
Location address
Old Dominion University,
Office of Distance Learning,
Gornto Hall #401

Norfolk, Virginia, VA 23529 US
Social Media