Lees de Officiële Beschrijving

Oklahoma City University is een coeducational, stedelijke particuliere universiteit gelegen in Oklahoma City, in het district Uptown. De universiteit is aangesloten bij de United Methodist Church en biedt een breed scala van graden in de vrije kunsten, beeldende kunsten, wetenschappen en het bedrijfsleven. De enige Oklahoma instelling in de top van het regionale, masters-niveau universitair categorie door US News and World Report vermeld, wordt Oklahoma City University ook vermeld in Forbes ' "Best Christian Colleges" & "100 Best Buys College."

outstanding Programs

Meer dan 70 undergraduate majors, 20 graduate graden (met inbegrip van een licentiaat in de rechten, MBA en twee doctoraatsprogramma's), en de Adult Studies Program voor werkende volwassenen om een ​​Bachelor of Science of Bachelor of Arts graad te verdienen.

Special Opportunities

Service-leermogelijkheden in het leerplan; Universiteit Honors Program; OCULEADS, een beurs en leiderschap programma; OCU-Doeners Taiwan opleiding; Centrum voor Interpersoonlijke Studies door middel van film en literatuur; Washington Semester Programma; studeren in het buitenland programma; en meer!

ervaren Faculteit

Achtenzeventig procent van onze faculteit leden houden de hoogste graden in hun vakgebied. Hoogleraren, niet afgestudeerde assistenten, leren alle klassen.

Gepersonaliseerde aandacht

Student / faculteit verhouding van 11: 1 en klassen van ongeveer 17 voor eerstejaars en 13 voor upperclassmen

Diverse omgeving

Meer dan 1.800 studenten en 600 studenten uit 46 staten en 43 andere landen

Active Campus

Meer dan 80 studenten onder leiding van organisaties, waaronder zeven nationale corpora, onze eigen hoofdstuk van Habitat for Humanity, multiculturele studentenverenigingen, studenten overheid en nog veel meer.

Stellar Atletiek

De Stars hebben 60 nationale kampioenschappen, waaronder de 2015 NAIA mannen cross country kampioenschap gewonnen, beweren dat de titel voor het derde achtereenvolgende jaar. OCU student-atleten hebben een totale GPA van 3,0 of hoger voor 13 opeenvolgende jaren gehandhaafd.

ideale locatie

Onze 104 parkachtige acres wonen in het hart van Oklahoma City, op slechts enkele minuten van een breed scala aan educatieve, sociale, culturele en recreatieve mogelijkheden.

Uitzonderlijke financiële steun

Meer dan $ 34.000.000 jaarlijks uitgereikt in de academische verdiensten of prestaties beurzen, met prijzen variërend van $ 1.000 tot $ 10.000. Veel andere beurzenprogramma's, zoals de Clara Luper geleerden en de American Indian Scholarship Program bieden hulp aan onze studenten. Meer dan 90 procent van de studenten krijgen academische verdiensten, prestaties of behoefte op basis van financiële hulp.

Feiten op een rij

Oklahoma City University omarmt de United Methodist traditie van de wetenschap en de service en verwelkomt alle geloven in een cultureel rijke gemeenschap die is gewijd aan het welzijn van studenten en succes. Mannen en vrouwen na te streven academische excellentie door een rigoureuze curriculum dat zich richt op de intellectuele, morele en spirituele ontwikkeling van de leerlingen om hen voor te bereiden op effectieve leiders in dienst worden om hun gemeenschappen.

Korte geschiedenis van de OCU Oklahoma City University werd gecharterd als Epworth University op 1 september 1904. De eerste studenten bijgewoond klas in een all-purpose gebouw. Honderd en zestien studenten die val. Het oorspronkelijke gebouw is nog steeds staan ​​en maakt deel uit van Epworth United Methodist Church in Oklahoma City.

Het overleven van de stormen van de financiële problemen, de universiteit verhuisde naar Guthrie in de herfst van 1911. De lessen werden uitgevoerd in de oude Oklahoma Territory Capitol Building. Op dat moment werd de naam gewijzigd in Methodist University of Oklahoma. In 1922 werd de naam veranderd in Oklahoma City College. Het college werd verplaatst naar de huidige locatie in Oklahoma City. De huidige regering gebouw gehuisvest zowel klaslokalen en studentenhuizen. In 1924 werd het college omgedoopt tot Universiteit van Oklahoma City. Kom meer te weten "

Inschrijving: Meer dan 2300 studenten en 1700 afgestudeerde studenten uit 46 staten en 49 andere landen

Student / Faculty Ratio: 11: 1

Gemiddelde klasgrootte voor eerstejaars: 17

Gemiddelde klasgrootte voor upperclassmen: 13

Campus: 104 parkachtige acres in het hart van Oklahoma City

Aansluiting: Private United Methodist University opgericht in 1904

Faculteit: Meer dan 78 procent van de faculteit houden hoogste graden in hun vakgebied; geen lessen gegeven door gediplomeerde assistenten

betrokkenheid: Meer dan 60 studentenorganisaties, waaronder zes nationale corpora

Nationale Rankings: Consequent gerangschikt als een top-tier, masters-niveau universitair door US News & World Report

Financiële hulp: Meer dan 90 procent van de studenten krijgen academische, verdienste, prestaties of need-gebaseerde financiële hulp

Workplace: Uitgeroepen tot een "Great College om voor te werken" van Chronicle of Higher Education

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Oklahoma City University

De Master of Arts in TESOL graad is een 36 credit-uur durend programma. Met een breed scala aan cursussen, het programma is gericht op de studenten met de kennis van de t ... [+]

MA Graad: De Master of Arts in TESOL graad is een 36 credit-uur durend programma. Met een breed scala aan cursussen, het programma is gericht op de studenten met de kennis van de taal en pedagogische opleiding van essentieel belang in de verschillende aspecten van TESOL, met inbegrip van, uitrusten onder andere, curriculum ontwerp, materiaal ontwikkeling, methodologieën, klaslokaal procedures, en beoordeling. Het programma biedt ook de studenten practicum mogelijkheden om uit eerste hand de praktijk ervaring op te doen in het veld

Certificaat van TESOL: Het certificaat is een 18 credit-uur durend programma speciaal gemaakt voor degenen die niet willen om een ​​master's degree na te streven, maar verlangen referenties in TESOL die hen zal helpen bij het verkrijgen van de werkgelegenheid in TESOL in binnen- en buitenland. ... [-]
Verenigde Staten Oklahoma City
Open Inschrijving
Voltijd
36 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

Campus of Oklahoma City University

Oklahoma City University