Nova Southeastern University, Shepard Broad College of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Word onderdeel van de juridische gemeenschap bij NSU Law

Met diploma- en certificaatprogramma's voor rechtenstudenten, paralegals, praktiserende advocaten en professionals die hun juridische kennis uitbreiden, voorziet Nova Southeastern University (NSU) Law alle studenten van vaardigheden die nodig zijn voor professioneel succes - vandaag, morgen en voor de komende decennia.

NSU is gevestigd in Fort Lauderdale, Florida, VS, een toegangspoort tot internationale advocatenkantoren, hoofdkantoren, overheids- en non-profitorganisaties, handel en kansen voor ondernemers. De voorsprong van de NSU zal je helpen je passie te focussen om je voor te bereiden op succes in je carrière, je gemeenschap en je leven.

130530_LAW_Exterior_retouched-2018small.jpg

NSU Online biedt zes verschillende afstudeerprogramma's

Master of Laws (LL.M.) voor het beoefenen van advocaten

Master of Science in Law Education Law
Master of Science in Law Arbeidsrecht
Master of Science in gezondheidsrecht
Master of Science in Law Law

Paralegal Certificate Program

18 jaar ervaring in online onderwijs.

Met 18 jaar ervaring in online onderwijs zijn de rechtenfaculteit van de NSU echte mentoren en rolmodellen die je uitdagen en inspireren. Hun expertise en competentie in gevestigde en opkomende rechtsgebieden vormen de brug tussen traditie en evolutie in de advocatuur. NSU Law faculteit en ervaren advocaten geven les aan alle NSU LL.M., Master of Science in Law en Paralegal Certificate Program klassen.

Bereik uw doelen volgens uw planning

NSU-personeel is er om ervoor te zorgen dat uw overgang naar online studenten soepel verloopt. Het doel is om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw doelen te bereiken via meeslepende studie in de discipline van uw keuze. Daarom heeft het Shepard Broad College of Law van Nova Southeastern University ervoor gekozen geen GRE- of LSAT-examens te eisen voor toelating tot haar online Masters-programma's.

Ons curriculum is gemaakt voor drukke professionals, die ook thuis en in het gezin verantwoordelijk zijn. De gerichte online cursussen helpen je om je Master of Science in Law in slechts twee jaar te verdienen, voor het gemak van je eigen schema, vanuit de privacy van je huis of kantoor. De LL.M. en Paralegal certificaatprogramma's kunnen in één jaar worden voltooid met een voltijdstudie.

NSU Shepard Broad College of Law biedt ook opleidingen aan op de campus van Fort Lauderdale, Florida, VS, waaronder:

Versnelde Juris Doctor voor buitenlandse advocaten - 2 jaar

Juris Doctor Full Time - 3 jaar

Juris Doctor Part Time - 4 jaar (avondlessen)

Bachelor of Science Paralegal Studies - 4 jaar

Bachelor in de rechtenwetenschappen en technologie

Locaties

Fort Lauderdale

Address
3305 College Ave, Davie, FL, United States
33314 Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden