Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een van de belangrijkste business schools in Florida, het H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship bij NSU, bereikt studenten wereldwijd met online en on-site, internationaal erkende bachelor- en masteropleidingen.

Maak kennis met een van de weinige scholen in het land met ondernemerschap in zijn naam en waar:

 • Real-world faculteit levert een up-to-date curriculum dat de geest van innovatief denken op de werkplek bevordert.
 • Meer dan 3.000 studenten volgen verschillende bachelor- en masterdiploma's.
 • Je kiest hoe je wilt studeren, of je nu fulltime of parttime bent, online.
 • Een dynamische hoofdcampus in Fort Lauderdale-Davie, Florida.

startup, meeting, brainstorming

Visie

Het H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is een wereldwijde aanbieder van academisch, professioneel en praktisch onderwijs voor individuen in het bedrijfsleven, de academische wereld, de overheid en non-profitorganisaties. Met een erkende reputatie voor kwaliteit, bieden de zakelijke relaties en moderne technologie van het Huizenga College of Business & Entrepreneurship superieure leerervaringen in de echte wereld voor studenten.

Missie

De missie van H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is om toekomstige bedrijfsleiders en ondernemers op te leiden door hen een voorsprong te geven die hen zal voorbereiden om onze unieke internationale en service-economie in het zuidoosten van Florida zo goed mogelijk van dienst te zijn.

writing, pen, man

Filosofie

Wij geloven in deze snelle, snel veranderende wereld, individuen in het bedrijfsleven, de academische wereld, de overheid en non-profitorganisaties hebben behoefte aan handige, toegankelijke onderwijsmogelijkheden van superieure waarde. Alleen door gebruik te maken van faculteiten met wetenschappelijke en professionele kwalificaties, persoonlijke interactie met studenten te bieden en technologie effectief te gebruiken, kunnen we studenten voorbereiden op succes.

We kunnen onze visie alleen realiseren als alle docenten en medewerkers van het Huizenga College of Business, met de steun van onze andere belanghebbenden, toegewijd zijn aan innovatie in cursussen, curricula, leveringsmethoden en diensten aan studenten volgens de behoeften van de studenten. Het succes van het Huizenga College of Business hangt af van het vermogen van onze faculteit, staf en studenten om nieuw verworven kennis toe te passen om waarde te creëren in hun respectieve zakelijke, academische, overheids- en non-profitorganisaties in het bijzonder, en de samenleving als geheel .

principes

 • Al onze academische zaken integer uitvoeren.
 • Wees toegewijd aan de visie, missie, filosofie en principes van het Huizenga College of Business and Entrepreneurship.
 • Behandel elkaar met waardigheid, respect en gevoeligheid om een zorgzame omgeving te creëren waarin docenten, medewerkers en studenten hun grootste potentieel kunnen bereiken.
 • Blijf gefocust op en anticipeer op de behoeften van onze kiezers, zodat we onze studenten kunnen voorbereiden om 'vormgevers' van onze samenleving te zijn, niet alleen maar 'reactoren'.
 • Stel hoge verwachtingen voor onszelf en toon initiatief, beoordelingsvermogen, flexibiliteit en teamwerk, zodat we onze missie en visie kunnen vervullen.
 • Heb een dwingend verlangen om de kennis van hoe organisaties functioneren te vergroten en deze kennis toe te passen, zodat het ontwikkelen van creatieve oplossingen een belangrijk aandachtspunt in het leven is.
 • Heb de visie, creativiteit, openheid en ontvankelijkheid om de status quo uit te dagen, om leren en verandering te creëren, en bekijk onze rol in het Huizenga College of Business and Entrepreneurship en de universiteit als onderdeel van een dynamisch proces in plaats van een reeks statische, vaste relaties met gerelateerde taken.
 • Probeer constant te begrijpen welke bijdragen we kunnen leveren aan de visie en missie van de organisatie en probeer bij te dragen wanneer er een duidelijk, comparatief voordeel is.
 • Geloof dat levenslang leren en de toepassing van dat leren de samenleving enorm ten goede komt.
 • Wees cultureel volwassen en toon een sterke waardering voor diversiteit en de rijkdom die het tot leven en leren brengt.

Locaties

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden