Northwood University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie van Northwood University is om de toekomstige leiders van een wereldwijd, free-enterprise samenleving.

Kernwaarden Verklaring

Wij geloven in:

de voordelen van een ondernemende, free-enterprise samenleving. individuele vrijheid en individuele verantwoordelijkheid. functioneren van een fundering van ethiek en integriteit. het bevorderen en gebruik te maken van de wereldwijde, diverse en multiculturele karakter van de onderneming.

Kerndoel Verklaring

De kern doel is om leiders, managers en ondernemers te ontwikkelen met het karakter en vaardigheden om persoonlijke, organisatorische en maatschappelijke succes rijden.

Uitkomsten & Attributes

Ethische code

De gemeenschap van studenten, docenten en medewerkers van de Northwood University bevestigt deze ethische code als het gedrag dat onze gedeelde waarden te bevorderen.

Vrijheid: We zullen persoonlijke vrijheid uit te oefenen, terwijl het verzekeren van anderen gevrijwaard van willekeurige inmenging op grond van de toestand of omstandigheid, te verzekeren dat de vrijheid wordt alleen beperkt door onze verantwoordelijkheid voor de gevolgen daarvan.

Respect: Wij zullen alle anderen behandelen met aandacht voor hun omstandigheden en met doordachte aandacht voor hun waarde als mens.

Empathie: Wij zullen trachten de gevoelens, gedachten en ideeën van anderen te begrijpen, zodat mededogen en eerlijkheid van onze acties kunnen leiden.

Spiritualiteit: We zullen de geestelijke ontwikkeling die nodig zijn voor ons geluk en groei te zoeken en een omgeving die deze groei voor alle ondersteuning aan te moedigen.

Eerlijkheid: We zullen waarachtigheid, eerlijkheid, integriteit omarmen en eisen de afwezigheid van fraude of bedrog in onszelf en anderen met wie we werken.

Prestatie: We zullen onze vaardigheden uit te oefenen om hoge prestaties te creëren en juichen de hoge prestatie van anderen.

Integriteit: In al onze acties, zullen we worden geleid door een gedragscode waarin onze waarden weerspiegelt, ongehinderd door de omstandigheden, persoonlijk gewin, publieke druk of particuliere verleiding.

Verantwoordelijkheid: We zullen verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van anderen en die verantwoordelijk zijn voor de bedoelde en onbedoelde gevolgen van onze acties.

Een universitair onderwijs is meer dan de aangeboden cursussen en de ervaringen ter beschikking gesteld. Het is de architectuur van de elementen ontworpen gedefinieerde resultaten. Als leergemeenschap, richten we onze inspanningen richten op het bereiken van de volgende resultaten en attributen.

Onze afgestudeerden:

 1. Begrijp de traditie van vrijheid.

 2. Hebben een brede praktische kennis van hun vakgebied.

 3. Zijn vertrouwd met de ideeën rijden enterprise leiders.

 4. Effectief te communiceren in woord en geschrift.

 5. Begrijp complexe mondiale vraagstukken.

 6. Hebben een constante aantrekkingskracht op nieuwe ideeën.

 7. Kan uitleggen hun persoonlijke waarden.

 8. Begrijp de esthetische, creatieve en spirituele elementen van het leven.

 9. Zijn effectief zelf-beoordelaars.

 10. Zijn actiegericht.

 11. Geschoold zijn op het opsporen en oplossen van problemen.

 12. Seek levenslang leren.

De Northwood Idea

Wij zien een Northwood Universitair onderwijs als een investering in je toekomst. Iedere persoon die de tijd besteedt aan een Northwood onderwijs geeft de mogelijkheid om die tijd te besteden aan alle andere activiteiten die hij of zij zou kunnen gaan in de loop van die tijd.

De waarde van de Idea

Wij zijn van mening dat de concurrentie, productieve inspanning obstakels kunnen overwinnen, problemen op te lossen, en doelen te bereiken; dat de mens een verschil in de wereld waarin zij leven kunnen maken; dat de politieke en economische vrijheid zijn van het grootste belang in het vrijgeven van creativiteit en productiviteit; dat offer - besparingen - is een noodzakelijke voorwaarde om vooruitgang te boeken; dat gelijke kansen op basis van bijdrage en ongelijkheid van beloning met behulp van dezelfde criteria zijn niet alleen geschikt, maar de noodzakelijke voorwaarden; in een systeem dat niet in overeenstemming met wat masterplan gedwongen; dat het de verschillen tussen ons dat ons interessante en nuttige elkaar maken; in de vrijheid om te falen. We moeten vrij om de positieve en negatieve gevolgen van ons handelen te dragen zijn; dat in een concurrerend systeem, allen die profiteren deel ervan; we ons wijden aan het opheffen van kunstmatige barrières voor gelijke kansen voor alle menselijke wezens. Raciale, religieuze en seksuele barrières zijn anathema voor ons; dat een begrip en waardering van de kunsten en geesteswetenschappen is een primaire bron van menselijke verrijking in het leven van productieve mensen; dat onderwijs is nooit iets dat een persoon kan doen aan een ander. Het is veeleer iets wat twee mensen samen doen. Dit betekent dat een onderwijsinstelling is, in de eerste plaats, een facilitator van kennis.

We oefenen een gezonde scepsis van grote en krachtige overheid, omdat we denken dat de geschiedenis heeft duidelijk aangetoond dat dergelijke structuren bewegen snel van het zijn van de mensen die in de richting van die over het volk, en de vrijheid is verloren in de balans. Onze intolerantie van monolithische macht is consistent in het hele bedrijf, arbeid, en de overheid spectrum. We vermoeden bovendien dat als samenleving kunnen we niet profiteren van de invoering van wettelijke monopolies, behalve in een zeer klein aantal en beperkte omstandigheden.

Dit is de Northwood Idea.

geschiedenis

Op 23 maart 1959, twee jonge mannen met een idee, een doel, en een pragmatische filosofie om het te omvatten alle, brak uit de buurt van hun carrière in een traditionele college structuur naar een nieuw concept in het onderwijs te creëren.

Hun visionaire idee werd werkelijkheid toen Dr. Arthur E. Turner en Dr. R. Gary Stauffer ingeschreven 100 studenten aan Northwood Institute, met behulp van een 19e-eeuws herenhuis in Alma, Michigan, als een schoolgebouw, een klein bedrag van het geleende geld voor operationele kosten, en een grote hoeveelheid van de bepaling.

Northwood werd opgericht als de wereld te veranderen. De Russen hadden Spoetnik gelanceerd en Amerika was al snel te volgen. Stauffer en Turner keek de race naar de ruimte. Ze voorzag een nieuw type universitaire-een waar de leer van het management leidde de weg. Terwijl de grenzen van de ruimte werden hun geheimen onthullen, Stauffer en Turner begrepen alle inspanningen - technische, productie, marketing, retail, elk type bedrijf - die nodig is state-of-the-art, ethiek-driven management.

Tijd heeft gevalideerd het succes van wat deze twee jonge leraren genaamd "The Northwood Idee" - waarin de lessen van de Amerikaanse vrije-enterprise samenleving in de collegezaal.

Dr David E. Fry nam het roer in 1982 en vervolgens Dr. Keith A. Pretty in 2006, elke aanhoudende dezelfde idealen als Stauffer en Turner, nooit wankelen van de kernwaarden, de universiteit gegroeid en gerijpt. Academische curricula uitgebreid; Northwood ging van een instituut naar een erkende universiteit, de DeVos Graduate School of Management is gemaakt en vervolgens uitgebreid; de volwassen opleiding en haar programma centra uitgebreid tot meer dan 20 locaties in acht staten; internationaal programma centra werden gevormd in Maleisië, de Volksrepubliek China, Sri Lanka, en Zwitserland; en belangrijke bouw, zoals de campus Student Life Centers toegevoegde waarde aan de ervaring van de Northwood studenten. Nieuwe inspanningen zoals Aftermarket Studies, entertainment en sport beheer en mode merchandising samen met een campus partnerschap in Montreux, Zwitserland, tonen een verrijkte ervaring voor al onze studenten.

Met een duidelijk geformuleerde missie om de toekomstige leiders van een wereldwijd, free-enterprise samenleving te ontwikkelen, wordt Northwood University breidt haar aanwezigheid in nationale en internationale podia. Professoren zijn bezig met economische en politieke dialoog; studenten zijn in opkomst als kampioenen in de regionale en nationale academische competities. Op alle campussen en in alle divisies, wordt Northwood University bekrachtigd en is actief nastreven van dynamisch programmeren en de toegenomen invloed.

Northwood University onderwijst managers en ondernemers - zeer bekwame en ethische leiders. Met meer dan 35.000 alumni en een bruisende toekomst voor The Northwood Idee is levend en wel.

Locaties

binnenland

Address
4000 Whiting Dr

48640 binnenland, Michigan, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden