North Dakota State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

North Dakota State University onderscheidt zich als een studentgerichte, land-grant, onderzoeksuniversiteit.

North Dakota State University

NDSU excelleert op gebieden van innovatief en technologiegedreven onderzoek, met meer dan $ 153 miljoen aan jaarlijkse onderzoeksuitgaven, zoals gerapporteerd in de onderzoekstop voor onderzoek van de National Science Foundation. NDSU is opgenomen in de Top 100 openbare onderzoeksuniversiteiten in de Verenigde Staten voor onderzoek en ontwikkeling in landbouwwetenschappen, psychologie en sociale wetenschappen, op basis van gerapporteerde onderzoeksuitgaven.

Hoofdcampus: Fargo, North Dakota, met locaties voor uitbreidingsservices en onderzoeksexperimenten in de hele staat.

117406_NDSU5.png

Missie

Met energie en momentum beantwoordt de North Dakota State University de behoeften en ambities van mensen in een veranderende wereld door voort te bouwen op onze stichting voor grondbeurzen.

Visie

We stellen ons een levendige universiteit voor die wereldwijd zal worden geïdentificeerd als een hedendaagse grootstedelijke grondbeursinstelling.

117408_NDSU8.jpg

Kernwaarden

NDSU wordt geleid door de volgende belangrijke waarden en principes:

Land-Grant

We reflecteren en dienen geografisch en cultureel diverse bevolkingsgroepen. We delen institutioneel succes op de hele universiteit. We anticiperen en verwelkomen groei en service die zullen plaatsvinden op een manier die nog moet worden bedacht. We omarmen onze unieke complexiteiten als een land-grant universiteit op de Noordelijke Grote Vlaktes. We blijven ons inzetten om mensen wereldwijd van dienst te zijn.

Mensen

We ontlenen kracht en vitaliteit aan elkaar en aan de verschillende gemeenschappen die we dienen. We voorzien een academische en sociale omgeving die bevorderlijk is voor intellectuele en persoonlijke ontwikkeling door de veiligheid en het welzijn van alle leden van de universitaire gemeenschap te bevorderen. Wij bevorderen excellentie door individuen die deelnemen aan beslissingen en samenwerking waarderen voor het algemeen belang.

Beurs

Wij zijn een geëngageerde universiteit en erkennen en volgen beurzen van alle vormen, inclusief ontdekking, onderwijs, integratie en toepassing. We handhaven de rechten en verantwoordelijkheden van academische vrijheid.

Onderwijzen en leren

Wij bieden een superieure leer- en leeromgeving binnen en buiten het traditionele klaslokaal. We promoten en waarderen liberaal, graduaat en professioneel onderwijs in een collegiale omgeving waar uiteenlopende ideeën kunnen worden gedeeld. We bevorderen een omgeving die levenslang leren bevordert met individueel gedefinieerde doelen.

Ethiek

We handhaven onze integriteit door principiële actie en ethische besluitvorming.

Cultuur

We zullen de grondbeursuniversiteit worden die we willen zijn door verschillen in mensen en ideeën te verwelkomen en te respecteren. We ondersteunen de doelen van het North Dakota University System en waarderen samenwerking met hogescholen en universiteiten over de hele wereld. We bevorderen de toegankelijkheid van onze programma's en diensten.

Verantwoording

We hebben een speciale relatie met, en zijn verantwoordelijk voor, de mensen van North Dakota. We streven er actief naar bij te dragen aan de economische welvaart van onze regio en de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Kernboodschappen

North Dakota State University is een studentgerichte, land-grant, onderzoeksuniversiteit, een economische motor die studenten opleidt voor primair onderzoek, nieuwe kennis en geavanceerde technologie. De universiteit biedt betaalbare toegang tot uitstekend onderwijs in een hoog aangeschreven onderzoeksinstelling die onderwijs en onderzoek combineert in een rijke leeromgeving, waardoor toekomstige leiders worden voorgelicht die oplossingen zullen creëren voor nationale en mondiale uitdagingen die een betere wereld zullen vormen.

Ondersteunende feiten

Studentgerichte

 • Onderwijs en onderzoek betrekken en betrekken studenten bij een meeslepende leeromgeving.
 • Academisch rigoureuze programma's in een rijke, diverse, ondersteunende gemeenschap.
 • Zesennegentig procent van de studenten is full-time, op de campus.
 • Cursussen die volgens de hoogste normen worden verzorgd door hooggekwalificeerde faculteiten, onderzoekers en nationale experts.
 • Faculteit en personeel gericht op student succes en op tijdige afstuderen.
 • Afgestudeerden concurreren met succes, nationaal en wereldwijd.
 • Een sterke werkethiek stimuleert studenten, docenten en personeel.

Land Grant

 • Combineert toegang met betaalbaarheid in een academisch strenge, veeleisende omgeving.
 • Creëert oplossingen voor steeds veranderende problemen uit de echte wereld.
 • Trekt en behoudt intellectueel kapitaal dat staat, natie en wereld ten goede komt.
 • Distribueert kennis via extensieservice naar de community.
 • Smeedt zinvolle, productieve, samenwerkingsrelaties met bedrijven, de industrie, non-profitorganisaties, de overheid en lokale en regionale gemeenschappen.
 • Bevordert de betrokkenheid van de faculteit en de student bij de gemeenschapsdienst die het algemeen belang verbetert.
 • Creëert een kans voor vooruitgang en succes van de staatsburger in de 21ste eeuw.

117409_NDSU9.jpg

Onderzoek Universiteit

 • Graduate en undergraduate studenten direct betrokken bij onderzoek van wereldklasse.
 • Toponderzoekers in hun vakgebieden leren studenten.
 • Combineert intellectueel kapitaal, middelen en visie, waarbij ideeën kansen worden.
 • Trekt nieuwe undergraduate, afgestudeerde en doctorale studenten, onderzoekers en inkomsten naar de staat en regio.
 • Creëert en overdracht van nieuwe kennis van geavanceerde technologie.
 • Creëert intellectueel eigendom, dat nieuwe zakelijke kansen en banen creëert.
 • Verbreedt de economische basis van staat en regio.

Locaties

Fargo

Address
811 2nd Avenue North
58108 Fargo, Noord-Dakota, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: