Noble Manhattan Global

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Noble Manhattan is lange tijd betrokken geweest bij de opleiding van trainers en bevindt zich als zodanig in de benijdenswaardige positie om zijn jarenlange kennis en ervaring bij elkaar te brengen en zichzelf te vestigen als de leider in zijn vakgebied. In een ogenblik leert u alles over hoe coachtrainingen onafhankelijk zijn geaccrediteerd in de branche en kunnen we met trots het hoogste accreditatieniveau claimen. Hoewel onze training plaatsvindt op vele locaties in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, is ons hoofdkantoor gevestigd in Weymouth, alleen om onze reden. Bij coaching gaat het erom mensen te helpen het maximale uit hun leven te halen, te identificeren wat echt belangrijk is en het evenwicht te bewaren.

Het kantoor ligt op 20 meter van het strand, zodat iedereen in het team die adembenemende en inspirerende blik ervaart als we aankomen op het werk, en gecombineerd met dat is de trots te weten dat we actief zijn in meer dan 26 landen en een netwerk van medewerkers hebben in heel het VK. We beschouwen onze studenten als onze uitgebreide familie en hebben een geweldige relatie met velen die zich al hebben gekwalificeerd maar graag onderdeel willen blijven uitmaken van Noble Manhattan. Ze raken op veel verschillende manieren bij ons betrokken; steungroepen, tentoonstellingen, mentoring enz. en we zijn altijd op zoek naar manieren om hun loopbaan te helpen ontwikkelen.

Om onze trainingen toegankelijker te maken voor studenten over de hele wereld, worden ze vaak in Londen of Oxford gehouden. De cursussen zijn zorgvuldig ontworpen op een manier dat ze ondersteunen dat je flexibel moet zijn en keuzes moet maken wanneer en wanneer je meer leert over coaching en je carrière wilt ontwikkelen. Wat belangrijk is, is dat je weet dat je wordt ondersteund en begeleid op een pad dat je zo dichtbij of ver weg brengt als je maar wilt en dat je kunt laten herkennen als een zeer professionele coach met door de industrie erkende kwalificaties die worden gerespecteerd.

Locaties

Richmond

Address
11425 Timber Point Dr
Richmond, Virginia, Verenigde Staten

Weymouth

Address
Noble Manhattan Coaching Ltd
P.O Box 2142 Weymouth Dorset DT3 5YS, United Kingdom

Weymouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: