New York University, Leonard N. Stern School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vanaf de eerste dag, heeft de geschiedenis van de NYU Stern (New York University, Leonard N. Stern School of Business) weerspiegelde die van de stad waaraan het is zo nauw verbonden. NYU's business school was net iets meer dan 100 jaar geleden opgericht om zakelijke opleiding aan de zonen en dochters van immigranten. Vandaag de dag, de Leonard N. Stern School of Business is in de voorhoede van het bedrijfsleven het onderwijs in Amerika en de wereld. NYU Stern Waarden Aan de NYU Stern, hebben we een omgeving die vooruitstrevende leiders voedt gevormd. We hebben de rijkste omgeving gecreëerd voor het leren van het bedrijfsleven in het land door onze inzet voor 4 waarden.

  • Academische Excellence Wij zijn van mening dat excellentie komt niet uit het kennen van de juiste antwoorden, maar in het stellen van de juiste vragen. Met een van de grootste en beste faculteiten in de wereld, onze studenten ontwikkelen niet alleen een diepere set van vaardigheden, maar een breder perspectief van de rol van het bedrijfsleven in de wereld.
  • IQ + EQ Wij waarderen zowel IQ en EQ en vorm een ​​gemeenschap met mensen die zowel intellectuele en interpersoonlijke krachten.
  • Collaborative Community Wij geloven in de waarde van onze unieke samenwerkende gemeenschap en bieden een overvloed van leiderschap kansen, teamrollen, clubs en cohorten om een ​​cultuur van samenwerkend leren en het doen van bevorderen.
  • De energie van een Global Hub Wij geloven in de integratie van de energie van New York in onze academische cultuur. We maken gebruik van de nabijheid van het bedrijfsleven en de culturele rijkdom van NYC in creatieve en innovatieve manieren.

Locaties

New York

Address
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 New York, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: