New Mexico State University College of Health and Social Services

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NMSU creëerde haar allereerste opleiding in sociaal welzijn in 1970 via het Continuing Education Office en startte vervolgens een tweejarig verpleegprogramma in 1972 nadat een studie van een jaar brede steun vond voor een verpleegkundig curriculum bij NMSU.

In 1979 richtte de New Mexico State University formeel het College of Health and Social Services (CHSS) op, het gecentraliseerde huis van de universiteit voor de enige geaccrediteerde programma's in het zuiden van New Mexico voor studenten verpleegkunde, maatschappelijk werk en volksgezondheid. Lowery Davis was de eerste decaan van het College.

In de decennia sinds de oprichting heeft CHSS een gestage groei doorgemaakt in het aantal inschrijvingen van studenten en heeft het nu meer dan 1000 studenten en 300 afgestudeerde studenten. CHSS is de toonaangevende producent van gezondheidswerkers, maatschappelijk werkers en volksgezondheidswerkers in New Mexico via zijn vier baccalaureaatprogramma's, drie masteropleidingen en één Ph.D. programma. Het studentenbestand en de faculteitspopulatie zijn divers, en de online graduate-programma's van CHSS hebben studenten door het hele land.

Elke school binnen CHSS - The School of Nursing, The School of Social Work en The Department of Public Health Sciences - werkt samen met de gemeenschap en produceert onderzoek op hoog niveau.

Sinds de oprichting heeft CHSS zich toegewijd aan het vervullen van zijn missie om de behoeften van de diverse bevolking van New Mexico te dienen door middel van onderwijs, onderzoek en dienstverlening op het gebied van gezondheid en sociaal welzijn.

Locaties

Las Cruces

Address
International Mall,1335
88003 Las Cruces, New Mexico, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden