Lees de Officiële Beschrijving

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College is een privé, non-profit college, gevestigd in het typische New England stadje Henniker, New Hampshire, dat zich toelegt op het bieden van een buitengewoon onderwijs voor studenten, promovendi en promovendi van over de hele wereld.

Gerangschikt door US News en World Report in de toplaag van baccalaureaatcolleges in het noorden, bereidt het New England College studenten voor op een manier die robuust, grondig en boeiend is. We noemen dit 'ervaringsgericht leren' of 'al doende leren'. Of het nu gaat om een ​​cursus zakelijk of filosofisch, NEC-docenten nemen de praktijkervaring op in het curriculum zodat studenten met meer dan alleen een diploma afstuderen.

Er zijn veel elementen in het New England College die je kunnen intrigeren - een unieke onderwijsfilosofie, een pittoreske campusomgeving of alle activiteiten die kunnen bijdragen aan je persoonlijke transformatie - en je ontdekt misschien dat dit de juiste plek voor jou is. Welkom!

Gelijke onderwijskansen

Het is het beleid van New England College om alle onderwijsprogramma's en bijbehorende ondersteunende diensten en voordelen op een manier te beheren die niet discrimineert vanwege het ras, de kleur, de religie, het geslacht, de seksuele geaardheid, de leeftijd, de nationale afkomst of de fysieke of mentale student van een student handicap of andere kenmerken die niet wettig de basis kunnen zijn voor het aanbieden van dergelijke programma's of diensten. Verder zal elk gebied binnen de instelling de toepassing van minderheids- en vrouwelijke studenten aanmoedigen om de effecten van eventuele eerdere discriminatie in de voorzieningen van educatieve en aanverwante diensten weg te nemen en procedures vast te stellen die gelijke behandeling en gelijke toegang tot de faciliteiten en educatieve voordelen garanderen. voor alle studenten zoals vereist door de wet.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC in een oogopslag

Campus : Henniker, New Hampshire ligt op slechts 15 minuten van de hoofdstad van de staat (Concord, NH), 30 minuten van de grootste stad (Manchester, NH) en 90 minuten van Boston. Classrooms, vergaderruimtes en woonhallen delen de omgeving schoonheid van onze 220 hectare grote campus en de Contoocook-rivier.

Programma's : 37 bacheloropleidingen, 12 masteropleidingen en één doctoraatsopleiding worden allemaal gegeven in de vrije kunstentraditie en met de nadruk op ervaringsgericht leren, door een toegewijde en volleerde faculteit.

Studenten : Ongeveer 1.000 on-campus en 900 online niet-gegradueerden, en 900 afgestudeerde studenten van over de hele wereld bezoeken het New England College. De NEC-ervaring is collaboratief en ondersteunend. Zeer divers, meer dan een derde van de NEC-studenten identificeren zich als studenten van kleur.

Activiteiten : 18 varsity-sporten, talloze intramurale sporten, en meer dan 40 clubs en organisaties van allerlei aard, samen met een eindeloos schema van leuke activiteiten en evenementen maken het gemakkelijk om te voelen alsof je bij NEC thuis hoort. Word onderdeel van Pilgrim Nation!

Stages : NEC-studenten hebben geprofiteerd van meer dan 1.000 stagemogelijkheden, voortdurende toegang tot praktische ervaring en hands-on training door actieve samenwerking met industriepartners en loopbaanbegeleidingsdiensten.

Missie visie

Mission Statement

New England College is een creatieve en ondersteunende leergemeenschap die mensen uitdaagt zichzelf en hun wereld te transformeren.

Visie

New England College wordt de meest gerespecteerde en gewilde kleine privéschool in New Hampshire, bekend om zijn innovatieve academische programma's en als leider in ervaringsgericht onderwijs.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

New England College

Financiële en boekhoudkundige informatie kunnen gebruiken ter ondersteuning van tactische en strategische beslissingen. Begrijp de managementvaardigheden die nodig zijn o ... [+]

Financiële en boekhoudkundige informatie kunnen gebruiken ter ondersteuning van tactische en strategische beslissingen. Begrijp de managementvaardigheden die nodig zijn om complexe projecten te beheren tot succesvolle conclusies. [-]
Verenigde Staten Henniker USA Online
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
New England College

De Master of Science in computerinformatiesystemen is ontworpen voor studenten die de ontwikkeling van technische competentie in informatiesystemen willen combineren met ... [+]

De Master of Science in computerinformatiesystemen is ontworpen voor studenten die de ontwikkeling van technische competentie in informatiesystemen willen combineren met het vergaren van kennis en het bevorderen van vaardigheden op management- en organisatiegebied. Afgestudeerden van dit programma kunnen op verschillende gebieden werken om de modernste informatiesysteemtools en -technieken te maximaliseren om het succes van organisaties te bevorderen.

Specialisaties / Concentraties

De Masters of Science in Computer Information Systems (CIS) vereist dat studenten een kernstudie voltooien die een breed overzicht geeft van onderwerpen die relevant zijn voor informatietechnologie en informatica. Naast deze kerntrack biedt het programma gespecialiseerde concentraties die studenten de mogelijkheid bieden om gedetailleerde en diepgaande aspecten van één algemeen gebied van computertechnologie te verkennen.... [-]

Verenigde Staten Henniker USA Online
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
New England College

Met de groei van het digitale tijdperk hadden bedrijven en organisaties toegang tot ongekende hoeveelheden gegevens. ... [+]

[-]
Verenigde Staten Henniker USA Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
New England College

New England College's Master of Science (MS) in Human Services-programma's bieden studenten een 36-credit degree-programma, waaronder veel van de cursussen in de 60-credi ... [+]

New England College's Master of Science (MS) in Human Services- programma's bieden studenten een 36-credit degree-programma, waaronder veel van de cursussen in de 60-credit MS in Mental Health Counseling, zonder de intensieve stagecomponent. Afgestudeerden van dit programma zijn voorbereid op leidinggevende posities in sociale voorzieningen, onderwijs, gedragsgezondheidsmanagement, adviesgerelateerde organisaties en gezondheidszorg. Specifieke loopbaanpun- ten die afgestudeerden mogelijk volgen, omvatten casemanagement, dagbehandeling specialisten, psychologische assistenten en beroepsevaluatoren.

De 36-credit MS in Human Services is niet ontworpen om te voldoen aan de licentievoorwaarden voor counselingberoepen. Dit programma is bedoeld voor studenten binnen de psychologische of psychologische hulpverleningssector die carrière willen maken in persoonlijke of openbare menselijke diensten of in counseling-omgevingen. Kerncursussen bieden kennis in de discipline, terwijl keuzevakken een onderzoek van hedendaagse vraagstukken bieden die de student in staat stellen zich te concentreren op menselijke dienstenpopulaties en / of interessegebieden in ondersteunende counseling en leiderschap / management. Studenten moeten een capstone-project met succes voltooien om aan te tonen dat ze de competentie van professionele kernvaardigheden hebben behaald, als vereiste voor afstuderen.... [-]

Verenigde Staten Henniker USA Online
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
98 Bridge Street
03242 Henniker, New Hampshire, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
603.428.2000
Address
USA Online, Verenigde Staten