New England College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College is een privé, non-profit college, gevestigd in het typische New England stadje Henniker, New Hampshire, dat zich toelegt op het bieden van een buitengewoon onderwijs voor studenten, promovendi en promovendi van over de hele wereld.

Gerangschikt door US News en World Report in de toplaag van baccalaureaatcolleges in het noorden, bereidt het New England College studenten voor op een manier die robuust, grondig en boeiend is. We noemen dit 'ervaringsgericht leren' of 'al doende leren'. Of het nu gaat om een ​​cursus zakelijk of filosofisch, NEC-docenten nemen de praktijkervaring op in het curriculum zodat studenten met meer dan alleen een diploma afstuderen.

Er zijn veel elementen in het New England College die je kunnen intrigeren - een unieke onderwijsfilosofie, een pittoreske campusomgeving of alle activiteiten die kunnen bijdragen aan je persoonlijke transformatie - en je ontdekt misschien dat dit de juiste plek voor jou is. Welkom!

Gelijke onderwijskansen

Het is het beleid van New England College om alle onderwijsprogramma's en bijbehorende ondersteunende diensten en voordelen op een manier te beheren die niet discrimineert vanwege het ras, de kleur, de religie, het geslacht, de seksuele geaardheid, de leeftijd, de nationale afkomst of de fysieke of mentale student van een student handicap of andere kenmerken die niet wettig de basis kunnen zijn voor het aanbieden van dergelijke programma's of diensten. Verder zal elk gebied binnen de instelling de toepassing van minderheids- en vrouwelijke studenten aanmoedigen om de effecten van eventuele eerdere discriminatie in de voorzieningen van educatieve en aanverwante diensten weg te nemen en procedures vast te stellen die gelijke behandeling en gelijke toegang tot de faciliteiten en educatieve voordelen garanderen. voor alle studenten zoals vereist door de wet.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC in een oogopslag

Campus : Henniker, New Hampshire ligt op slechts 15 minuten van de hoofdstad van de staat (Concord, NH), 30 minuten van de grootste stad (Manchester, NH) en 90 minuten van Boston. Classrooms, vergaderruimtes en woonhallen delen de omgeving schoonheid van onze 220 hectare grote campus en de Contoocook-rivier.

Programma's : 37 bacheloropleidingen, 12 masteropleidingen en één doctoraatsopleiding worden allemaal gegeven in de vrije kunstentraditie en met de nadruk op ervaringsgericht leren, door een toegewijde en volleerde faculteit.

Studenten : Ongeveer 1.000 on-campus en 900 online niet-gegradueerden, en 900 afgestudeerde studenten van over de hele wereld bezoeken het New England College. De NEC-ervaring is collaboratief en ondersteunend. Zeer divers, meer dan een derde van de NEC-studenten identificeren zich als studenten van kleur.

Activiteiten : 18 varsity-sporten, talloze intramurale sporten, en meer dan 40 clubs en organisaties van allerlei aard, samen met een eindeloos schema van leuke activiteiten en evenementen maken het gemakkelijk om te voelen alsof je bij NEC thuis hoort. Word onderdeel van Pilgrim Nation!

Stages : NEC-studenten hebben geprofiteerd van meer dan 1.000 stagemogelijkheden, voortdurende toegang tot praktische ervaring en hands-on training door actieve samenwerking met industriepartners en loopbaanbegeleidingsdiensten.

Missie visie

Mission Statement

New England College is een creatieve en ondersteunende leergemeenschap die mensen uitdaagt zichzelf en hun wereld te transformeren.

Visie

New England College wordt de meest gerespecteerde en gewilde kleine privéschool in New Hampshire, bekend om zijn innovatieve academische programma's en als leider in ervaringsgericht onderwijs.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

Locaties

Henniker

Address
98 Bridge Street
03242 Henniker, New Hampshire, Verenigde Staten
Telefoonnr.
603.428.2000

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten