Lees de Officiële Beschrijving

Uitvinding, innovatie en ondernemerschap

Het is de New York University School of Tandon fundamentele manier van benaderen van academici en onderzoek door bewapenen docenten en studenten met de tools en middelen om hun inspiratie om te zetten in toepassingen, producten en diensten die de vlucht in de richting van de markt Engineering.

Online - Leer Anytime, Anywhere

NYU Tandon School of Engineering is één van 's lands meest gerespecteerde scholen van engineering, toegepaste wetenschappen, management en technologie. Nu, NYU Tandon Online (voorheen NYU-ePoly) biedt de mogelijkheid om een ​​geavanceerde graduaat of certificaat verdienen volledig online.

Toegang tot het internet is nog nooit zo eenvoudig sneller of zuiniger geweest, waardoor het mogelijk is om graduate klassen met NYU Tandon School of Engineering, waar en wanneer u maar wilt - op het werk, thuis, van 35.000 voet als je vliegen naar een klant te voldoen of terug van een welverdiende vakantie.

Als u denkt dat uw schema is te druk voor de klas, denk opnieuw. Als uw werk of het tempo van je dagelijkse leven voorkomt dat u het bijwonen van de klas op de campus, kunt u nu vol vertrouwen wenden tot NYU Tandon Online om uw graduate certificaat of master's degree in meer dan een dozijn online programma's te verdienen.

Opleidingen te volgen in:
Engels