NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over NYU Steinhardt

NYU Steinhardt's unieke integratie van onderwijs, gezondheid, kunst en mediastudies plaatst ons in het hart van een beweging: educatie voor sociale verandering.

Steinhardt-studenten zijn gepassioneerd om anderen te helpen.

Onze missie is om kennis, creativiteit en innovatie te bevorderen op het kruispunt van cultuur, onderwijs en menselijke ontwikkeling. We illustreren de toewijding van NYU om van openbare dienst te zijn.

Onze academische programma's behoren tot de beste van het land.

NYU Steinhardt's masterprogramma's in toegepaste psychologie, onderwijs, gezondheid, media, muziek en podiumkunstenberoepen, en de kunst- en kunstberoepen trekken recent afgestudeerden aan, gevestigde professionals die een licentie of certificering zoeken en loopbaanwisselaars. Ons curriculum biedt onze studenten de mogelijkheid om in het buitenland te studeren en praktijkgericht leren te ervaren.

Met geavanceerde certificaatprogramma's kunt u studeren in gespecialiseerde gebieden van toegepaste psychologie, onderwijs, muziek en podiumkunsten en fysiotherapie.

We bieden ook doctoraatsprogramma's die afgestudeerden voorbereiden op een loopbaan in academisch onderzoek en onderwijs, evenals professionele doctoraatsprogramma's voor gevorderde praktijken op het gebied van onderwijs, kunst, ergotherapie en fysiotherapie.

We herdefiniëren holistisch onderwijs.

Onze studenten behoren tot een sterke en ondersteunende gemeenschap van wetenschappers - een warme, koesterende omgeving die de verkenning van nieuwe ideeën aanmoedigt. Onze faculteit is toonaangevend op hun vakgebied en werkt samen in academische disciplines: docenten die werken met psychologen en gezondheidswerkers, muzikanten met spraakpathologen, opvoeders met beeldend kunstenaars. Ze werken samen met studenten aan onderzoek naar onderwerpen zoals de effecten van immigratie op leren, kindervoeding en obesitas en hoe digitale media sociale relaties transformeren. Onze onderzoeksinstituten beïnvloeden beurzen en beleid over de hele wereld.

Bij Steinhardt vindt leren plaats in en uit de klas.

Al meer dan een eeuw bouwen we partnerships op in onze gemeenschap: met lokale scholen, gezinnen, gemeenschapsinstellingen, kunstorganisaties, culturele instellingen en zorginstellingen. Een Steinhardt-opleiding bestaat uit rigoureuze studie in de klas en stage lopen bij de beste mediabedrijven van New York City, klinische stages bij gerenommeerde ziekenhuizen of studentenonderwijs in een van 's werelds meest diverse schoolsystemen. Het betekent ongeëvenaarde mogelijkheden voor professionele training en loopbaanontwikkeling.

Wij bereiden u voor om te leiden in een mondiale samenleving.

Net als de stad, noemen we thuis, onze faculteit, studenten en medewerkers vertegenwoordigen een uitgebreid scala aan achtergronden, gezichtspunten en perspectieven. En hoewel onze wortels diep in New York liggen, beïnvloedt ons werk thuis onze connecties met het buitenland. Elke dag blijven afgestudeerden van Steinhardt de wereld veranderen.

NYU's internationale ranglijst

  • # 7 - US Nieuws
  • # 27 - Times Higher Education World University Rankings
  • # 29 - Academische rangorde van werelduniversiteiten
  • # 52 - QS World University Rankings

School tijdlijn

NYU Steinhardt, opgericht in 1890 als de School of Pedagogy, was de eerste professionele school voor lerarenopleiding die werd opgericht aan een Amerikaanse universiteit. De vroege missie van de School was om schoolbestuurders op te leiden en mannen en vrouwen voor te bereiden op werk in hogescholen voor lerarenopleiding. In 1921 leidde de school leraren op alle niveaus en op alle gebieden, inclusief kunst en gezondheid, op door doctoraatsgraden aan te bieden. Naarmate het onderwijsveld zich uitbreidde, verbreedde de school haar focus om nieuwe kennis en wetenschappelijke ontwikkelingen op te nemen en ontstonden nieuwe programma's.

Tegenwoordig biedt NYU Steinhardt meer dan 100 bachelor- en masterprogramma's aan via zijn 11 academische afdelingen. Studenten bereiden zich voor op een loopbaan in het onderwijs, media, muziek en podiumkunsten, voeding, lichamelijke en ergotherapie, psychologie, spraakpathologie en beeldende kunst. Gedurende zijn geschiedenis is Steinhardt een levendige instelling geweest die reageerde op sociale verandering.

Locaties

New York

Address
82 Washington Square East
10003 New York, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden