NYU | Tisch

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Geen andere school bestaat in de wereld zoals Tisch School of the Arts.

Toen de School of the Arts in 1965 op NYU werd opgericht, werd het aangekondigd als een gedurfd avontuur - een school te worden die anders is dan alle andere. We hebben die uitdaging ontmoet en wat de laatste 50 jaar is opgekomen, is het belangrijkste centrum van het land voor de studie van de uitvoerende, filmische en opkomende media-kunst.

De school

Onze veelzijdigheid op alle afdelingen is uniek en wereldberoemd. Je kunt een BA, BFA, MA, MFA, MPS of PhD behalen in een breed scala aan disciplines die uniek zijn geïntegreerd in één school. Kunstenaars en wetenschappers komen van over de hele wereld om acteren, dansen, ontwerpen, performance, film, animatie, schrijven voor muziektheater, toneel, scherm te studeren

De studenten

We zoeken en vieren allerlei unieke stemmen uit 48 staten en 39 landen. Onze studenten ondergaan het strengste toelatingsproces van elke school op NYU. We nemen veel tijd om te beslissen wie we uitnodigen op school. Onze faculteit giet academische geschiedenis, essays, portefeuilles, schrijfvoorbeelden, afbeeldingen en uitvoeringen om de meest intrigerende mensen te identificeren die de drang hebben om te creëren, te verzinnen, te experimenteren, te produceren, te schrijven, te coderen, te filmen, om te analyseren, uitvoeren en DOEN

Als je eenmaal hier bent, zul je andere mensen zoals jij tegenkomen - mensen die een diepe nieuwsgierigheid hebben naar zichzelf en de wereld om hen heen. Ze zullen je vrienden en medewerkers voor het leven worden. Je gaat diep in je discipline graven, maar je krijgt ook de breedte van een vrijzinnig kunstonderwijs in een geweldige wereldwijde onderzoeksuniversiteit. Dit bereidt je voor op alles wat je op je reis voor het leven wilt doen. Je zult creëren, JIJ.

De faculteit

Onze faculteit bestaat uit gerenommeerde professionele kunstenaars en wetenschappers, die hun carrière hebben vastgelegd om hands-on training te geven. Dit garandeert dat je opleiding altijd relevant is voor jouw vakgebied. Je zult merken dat ze begrijpen wat je moet weten omdat ze het zelf doen. Ze delen je passie en ze zullen je sturen om meester te worden van je discipline. Ze zullen ook uw loopbaan volgen en uw bronnen zijn in een Tisch wereldwijd netwerk voor de komende jaren.

New York City

Onze thuisbasis is New York City, en wat een geweldige stad is het! De stad wordt de set voor je eerste film of foto. Je traint in een van de studio's van professionele acteurs. De geluiden van de straten zullen je muziek inspireren. Je gaat de brug over om een ​​les bij te wonen in het Game Center in Brooklyn. Je kunt stage lopen bij de beste organisaties in het land. En het onoverwinnelijke culturele leven van New York zal je opleiding aanvullen op een manier die niet te evenaren is. Van de straten tot de parken, tot de instellingen van wereldklasse hier, deze hele grote stad is je universiteitscampus.

Washington Square

We hebben het unieke voorrecht deel uit te maken van NYU - deze diverse, wereldwijde universiteit die gedijt in grote steden. Je kunt lid worden van clubs, een atleet zijn en cursussen volgen die je interesses aanvullen en verbreden.

Je kunt ook meer te weten komen over culturen rond de wereldwijde netwerkuniversiteit. Je moet studeren op de andere campussen van NYU in Abu Dhabi, Shanghai of in de andere mondiale academische centra in Accra, Berlijn, Buenos Aires, Florence, Londen, Madrid, Parijs, Praag, Sydney, Tel Aviv en Washington DC


Onze alumni

Er is nog een netwerk waar je deel van gaat uitmaken - ons Tisch alumni-netwerk. Ze worden een belangrijk onderdeel van uw professionele leven. Het goede nieuws is dat ze overal zijn en dat ze alles doen. Er zijn meer dan 25.000 andere Tisch-alumni die ijverig werken in de kunsten en aanverwante beroepen. Op zoveel manieren beïnvloeden ze de wereld om hen heen. Het is geen geheim dat sommigen grote bekendheid hebben verdiend, en er zijn talloze verhalen over succes in de manier waarop onze alumni gemeenschappen over de hele wereld stimuleren en veranderen.

Gedurende de komende 50 jaar zullen Tisch-alumni en faculteit de leidende creatieve krachten voor innovatie blijven. In een wereld die minder vernietiging en meer creatie nodig heeft, begint Tisch aan een mooie toekomst. We hopen dat je met ons meedoet!


Tisch-toelatingsexamenpagina

Locaties

New York

NYU | Tisch