Lees de Officiële Beschrijving

Over New York School of Interior Design

NYSID at a Glance

 • Jaar van oprichting: 1916
 • Totaal studenten: 538
 • Graduate: 157
 • Undergraduate: 381
 • Gemiddelde leeftijd van de studenten: 30
 • Arbeidsbemiddeling Prijs voor het Academisch Jaar 2014-2015:
 • 92% van onze studenten in dienst waren binnen zes maanden na het afstuderen
 • 95% van onze studenten in dienst waren binnen zes maanden na het afstuderen
 • Staten vertegenwoordigd: 22
 • Landen vertegenwoordigd: 35
 • % Van de internationale studenten: 23%
 • Aantal programma's aangeboden: 9 (3 met online leren opties)
 • Student - Faculteit Ratio: 10: 1
 • Totaal Faculteit leden: 117
 • Gemiddelde klasgrootte: 13

Geschiedenis van de New York School of Interior Design

Een record van het succes van een eeuw

Interieur design is in de loop van de afgelopen eeuw, en de New York School of Interior Design-die 100 jaar werd opgericht door architect Sherrill Whiton geleden-is veranderd met zich mee. In 1915, tijdens een vertraging in de bouw, Whiton bedacht het idee van een thuis studie cursus in de Decoratieve Kunsten. Naarmate meer en meer thuis studie studenten begon zijn professionele kantoor te bezoeken verwacht om een ​​school te vinden, besloot hij om een ​​in 1916 te openen. Hij vestigde de New York School van interieur. Op dat moment werd het interieur net begonnen vorm aan te nemen als een afzonderlijke en erkend beroep-een die training in alles uit de kunstgeschiedenis die nodig is om het spel van licht op muren en andere oppervlakken.

In 1924, werd NYSID gecharterd door de State Board of Regents New York. Sindsdien is het uitgegroeid van een handvol studenten en een enkele opleiding in het eerste jaar meer dan 600 studenten en negen programma's vandaag. Whiton letterlijk schreef het boek op interieur onderwijs. Zijn Elementen van interieur werd gepubliceerd in 1937 en is momenteel in haar 6e editie, nu de titel interieur en decoratie. Het is nog steeds een design school standaard vandaag.

In 1951 werd de naam van het College veranderd in de New York School of Interior Design, in het besef dat ons onderwijs niet alleen betrekking op zichzelf met de details en afwerking van een ruimte, maar de architectuur van het interieur, alles wat niet strikt structurele . En tegen de tijd dat Jacqueline Kennedy was first lady-en eerste nationale bekendheid bracht de rol van het interieur ontwerper met haar renovatie van het Witte Huis-we'd al op het toneel al vier decennia. In veel opzichten, het is onze stevige fundering in de evolutie van de geschiedenis van het interieur, dat is ons toeliet om zijn voorganger te zijn.

In zijn vroege dagen werd NYSID gelegen in verschillende gebouwen op Madison Avenue en in Midtown-het laatste, een indrukwekkende site op East 56th Street, werd ontworpen door architect en lid van de faculteit William Breger. NYSID uiteindelijk beslecht in haar huidige locatie op East 70th Street in het 1994 tot de top beeldende kunst van de stad en antiquairs en beroemde musea. Een belangrijke uitbreiding en renovatie-to NYSID's tandem gebouw aan de East 69 Straat-gevolgd in de late jaren 1990. En, in 2010, het College opende haar LEED Platinum-Graduate Center op Park Avenue South en 28th Street, die docenten, medewerkers en meer dan 150 afgestudeerde studenten huisvest.

Vandaag zijn we geloven sterk in het belang van duurzaamheid, bij het stimuleren van de dialoog tussen het gebied van interieur design en architectuur, en in de toekomst van de accreditatie normen in het onderwijs en de licentiëring van beoefenaars in het interieur beroep. Dankzij de inspanningen van onze gewaardeerde faculteit-en even gewaardeerde afgestudeerden-good interieur is een paradigma voor goede, gezonde, duurzaam leven op de planeet. En de vaardigheden van de professionals zijn, meer dan ooit in de vraag.

NYSID's Missie & Visie

MISSIE: New York School of Interior Design bereidt aspirant interieurontwerpers en werkende professionals om leiders in het veld door middel van een gerichte en meeslepende interieur onderwijs tekening zijn deskundige faculteit, innovatieve benaderingen, en in de buurt industrie relaties.

VISIE: New York School of Interior Design is een wereldwijde leider in het interieur onderwijs, wat een impact het beroep door middel van innovatieve curricula en strategische samenwerkingen, met afgestudeerden geplaatst in invloedrijke posities in de hele wereld.

Waarden

New York School of Interior Design waarden:

 • De kwaliteit van het menselijk leven in de gebouwde omgeving
 • De "vonk" te vinden binnen elke student
 • De rijke geschiedenis van de instelling en het ontwerpvak
 • De speciale mogelijkheden van NYC locatie NYSID's
 • Een instelling die creatief denken, samenwerking en collegialiteit onder studenten, docenten en personeel stimuleert
 • Kleine en gerichte leeromgevingen, zowel digitale en ervaringsgerichte
 • De expertise en inzet van de docenten en personeel
 • Zowel de conceptuele en toegepaste vormgeving
 • Respect voor het milieu en duurzame praktijken
 • Een sterke basis in de vrije kunsten als een essentieel onderdeel van het onderwijs van een ontwerper
 • Een fundament van respect voor jezelf, anderen en de grotere wereld
 • Betrokkenheid bij lokale en mondiale gemeenschappen
NYSID
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

New York School of Interior Design

De opleiding bereidt studenten voor op de gezondheidszorg gespecialiseerde ontwerpers, faciliteiten en huwelijken in zorginstellingen, onderzoekers ondersteunen architect ... [+]

De zorgsector groeit snel aan de groeiende behoeften van de vergrijzing van de babyboomgeneratie en de wereldwijde bevolkingsexplosie tegemoet te komen. In reactie hierop heeft NYSID een innovatief, interdisciplinair programma dat het beoefenen van ontwerpers en professionals in de gezondheidszorg een kans om samen te werken en een brede kennis van actuele vraagstukken, onderzoek en theorie in het interieur in de gezondheidszorg te verwerven en toe te passen in gerichte studio ervaringen biedt gecreëerd .

Cursussen omvatten kennis van methoden van onderzoek, geschiedenis en theorie van de gezondheidszorg, het milieu en gedragsstudies, en toegepaste vormgeving. Groen design en verlichting onderzoek met betrekking tot de gezondheid, de productiviteit en precisie zijn een integraal onderdeel van de opleiding. Het programma is bedoeld voor studenten van verschillende achtergronden, die begrijpen dat in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en design zijn onlosmakelijk met elkaar verweven.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
New York School of Interior Design

De MPS in Sustainable Interior Environments (MPS-S) is een post-professionele programma gestructureerd om design professionals voor te bereiden op leidinggevende functies ... [+]

Bedoeld voor degenen die werkzaam zijn in het ontwerp of architectuur beroepen, het programma biedt studenten met een grondige in de best practices in milieuvriendelijke geïnformeerd ontwerpen voor het interieur. Na voltooiing van de MPS-S programma, de studenten in staat om te zitten voor LEED AP Accreditatie - een zeer gewilde credential.

Studenten worden blootgesteld aan een breed scala aan onderwerpen, onderzoeksmethoden, geïntegreerde ontwikkeling ontwerpmethoden en duurzaam project management praktijken. Het omvat ook de luchtkwaliteit binnenshuis evenals groene textiel, meubels en decoratieve elementen. Het programma bestaat uit twee studio cursussen ontwikkeld om opgedane kennis en onderzoek te integreren, terwijl het verkennen van zowel de residentiële en niet-residentiële omgevingen.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
New York School of Interior Design

De MPS in Interior Lighting Design (MPS-L) is een eenjarige, post-professionele bachelor die strenge beroepsonderwijs biedt op het gebied van natuurlijke en kunstmatige v ... [+]

NYSID is gerangschikt # 2 graduate programma in de VS by Design Intelligence

De MPS in Interior Lighting Design (MPS-L) is een eenjarige, post-professionele bachelor die strenge beroepsonderwijs biedt op het gebied van natuurlijke en kunstmatige verlichting voor het interieur milieu. Zoals elk interieur ontwerper of architect kan u vertellen, fantasierijk en kosteneffectieve interieur belichting is cruciaal voor het succes van een binnenruimte. Veranderende technologieën, nieuwe wetten die de energie-efficiëntie en de vraag naar geïnspireerde mandaat, innovatieve oplossingen hebben gemaakt een sterke behoefte aan specialisten in het interieur licht en design.

NYSID heeft gereageerd op deze behoefte met een programma dat studenten blootstelt aan een scala aan kennis en vaardigheden die afgestudeerden biedt met een saldo van conceptuele en praktische technieken voor het succesvolle ontwerp uitvoering. De cursus werk richt zich op de geschiedenis en de theorie van het lichtontwerp, principes van duurzaamheid als ze betrekking hebben op de discipline, natuurlijke en kunstmatige verlichting en controlesystemen, geïntegreerde systemen ontwerpen, evenals financiële analyse, code compliance en onderhoud project. Het programma omvat verlichting design studio cursussen die integreren verworven kennis en onderzoek, tijdens het verkennen van residentiële, commerciële en institutionele omgevingen. Afgestudeerden zijn bereid om te zitten voor het examen gegeven door de NCQLP (Nationale Raad voor Kwalificaties voor Lighting Professionals).... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands