Morehead State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Morehead State University (MSU) is een uitgebreide openbare universiteit met robuuste niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's, opkomende doctorale programma's en de nadruk op regionale betrokkenheid. MSU wil de beste openbare regionale universiteit in het Zuiden zijn door prioriteit te geven aan het succes van studenten; resultaten; academische excellentie; en ranglijsten, reputatie en regionale responsiviteit.

MSU ligt aan de voet van het Daniel Boone National Forest in Rowan County, Kentucky. Opgericht in 1887 als Morehead Normal School, was het een particuliere, door de kerk gesteunde instelling die bekend staat als "een licht voor de bergen". In 1926 werd het een onderdeel van het door de staat ondersteunde systeem en werd het omgedoopt tot Morehead State Normal School en Teacher's College. Een toename van de inschrijving en opleidingen resulteerde in opeenvolgende hernoemingen als Morehead State College (1948) en de huidige aanduiding als Morehead State University (1966).

111356_pexels-photo-1462630.jpeg

Mission Statement

Als gemeenschap van levenslange studenten zullen we:

  • Studenten opleiden voor succes in een mondiale omgeving;
  • Neem deel aan een beurs;
  • Promoot de diversiteit van mensen en ideeën;
  • Innovatie, samenwerking en creatief denken bevorderen; en
  • Bedien onze gemeenschappen om de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Bestuur

MSU heeft een elf leden tellende Regentenraad die statutair dient als het bestuursorgaan van de universiteit. Het bestuur zet zich in voor de promotie van de missie en doelstellingen van de universiteit. Het bestuur is ook verantwoordelijk voor het creëren of ontbinden van graden na goedkeuring door de Raad voor Postsecundair Onderwijs.

academici

MSU heeft 144 studenten, 23 pre-professionele en 72 graduate opleidingen in vier hogescholen: Caudill College of Arts, Humanities and Social Sciences; Elmer R. Smith Hogeschool voor zaken en technologie; Onderwijscollege; en College of Science. MSU biedt associate, baccalaureaat, master's, specialistische en doctorale graden, evenals undergraduate en graduate certificaten.

werk

In de herfst van 2017 had MSU 409 totale faculteitsleden in dienst: 314 voltijds (76,7% vaste of tenure track) en 95 parttime faculteitsleden naast 715 voltijdse personeelsleden en 114 parttime medewerkers.

Funding

Het jaarlijkse exploitatiebudget van MSU, elk jaar goedgekeurd door de Raad van Regenten, is gebaseerd op geprojecteerde middelen uit collegegelden en vergoedingen, staatentoewijzing, verkoop en diensten van onderwijsactiviteiten en aanvullende bedrijfsinkomsten. De onafhankelijke externe accountants van de universiteit voeren jaarlijks een audit uit en maken zo nodig hun zorgen en aanbevelingen aan de raad kenbaar. MSU heeft geen auditproblemen of aanbevelingen in de recente geschiedenis ontvangen.

111357_pexels-photo-1089549.jpeg

overtreffen

MSU maakt deel uit van het openbare postsecundaire onderwijssysteem van Kentucky. Onze serviceregio bestaat uit 22 provincies in het oosten van Kentucky; onze reikwijdte reikt echter veel verder dan de servicegebieden. De hoofdcampus van de universiteit bevindt zich in Morehead, Kentucky met regionale campussen in Ashland, Mt. Sterling en Prestonsburg.

Majoor in jou

Bijna 66.000 bellen MSU hun alma mater. Ze hebben hun onschatbare opleiding, vaardigheden en ervaring van MSU overgenomen in de VS en daarbuiten. Sommigen zijn een NFL Super Bowl MVP of een NBA-trekking voor de eerste ronde geworden. Anderen maken invloed als wetgevers van de staat, omroepen of leraren van het jaar. Waar we ook naartoe gaan, de doelen, prestaties en attitudes van Eagle-alumni blijven MSU op de kaart zetten.

Locaties

Morehead

Address
50 University Blvd, Morehead, KY 40351, USA
40351 Morehead, Kentucky, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden