Lees de Officiële Beschrijving

Morehead State University (MSU) is een uitgebreide openbare universiteit met robuuste niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's, opkomende doctorale programma's en de nadruk op regionale betrokkenheid. MSU wil de beste openbare regionale universiteit in het Zuiden zijn door prioriteit te geven aan het succes van studenten; resultaten; academische excellentie; en ranglijsten, reputatie en regionale responsiviteit.

MSU ligt aan de voet van het Daniel Boone National Forest in Rowan County, Kentucky. Opgericht in 1887 als Morehead Normal School, was het een particuliere, door de kerk gesteunde instelling die bekend staat als "een licht voor de bergen". In 1926 werd het een onderdeel van het door de staat ondersteunde systeem en werd het omgedoopt tot Morehead State Normal School en Teacher's College. Een toename van de inschrijving en opleidingen resulteerde in opeenvolgende hernoemingen als Morehead State College (1948) en de huidige aanduiding als Morehead State University (1966).

111356_pexels-photo-1462630.jpeg

Mission Statement

Als gemeenschap van levenslange studenten zullen we:

  • Studenten opleiden voor succes in een mondiale omgeving;
  • Neem deel aan een beurs;
  • Promoot de diversiteit van mensen en ideeën;
  • Innovatie, samenwerking en creatief denken bevorderen; en
  • Bedien onze gemeenschappen om de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Bestuur

MSU heeft een elf leden tellende Regentenraad die statutair dient als het bestuursorgaan van de universiteit. Het bestuur zet zich in voor de promotie van de missie en doelstellingen van de universiteit. Het bestuur is ook verantwoordelijk voor het creëren of ontbinden van graden na goedkeuring door de Raad voor Postsecundair Onderwijs.

academici

MSU heeft 144 studenten, 23 pre-professionele en 72 graduate opleidingen in vier hogescholen: Caudill College of Arts, Humanities and Social Sciences; Elmer R. Smith Hogeschool voor zaken en technologie; Onderwijscollege; en College of Science. MSU biedt associate, baccalaureaat, master's, specialistische en doctorale graden, evenals undergraduate en graduate certificaten.

werk

In de herfst van 2017 had MSU 409 totale faculteitsleden in dienst: 314 voltijds (76,7% vaste of tenure track) en 95 parttime faculteitsleden naast 715 voltijdse personeelsleden en 114 parttime medewerkers.

Funding

Het jaarlijkse exploitatiebudget van MSU, elk jaar goedgekeurd door de Raad van Regenten, is gebaseerd op geprojecteerde middelen uit collegegelden en vergoedingen, staatentoewijzing, verkoop en diensten van onderwijsactiviteiten en aanvullende bedrijfsinkomsten. De onafhankelijke externe accountants van de universiteit voeren jaarlijks een audit uit en maken zo nodig hun zorgen en aanbevelingen aan de raad kenbaar. MSU heeft geen auditproblemen of aanbevelingen in de recente geschiedenis ontvangen.

111357_pexels-photo-1089549.jpeg

overtreffen

MSU maakt deel uit van het openbare postsecundaire onderwijssysteem van Kentucky. Onze serviceregio bestaat uit 22 provincies in het oosten van Kentucky; onze reikwijdte reikt echter veel verder dan de servicegebieden. De hoofdcampus van de universiteit bevindt zich in Morehead, Kentucky met regionale campussen in Ashland, Mt. Sterling en Prestonsburg.

Majoor in jou

Bijna 66.000 bellen MSU hun alma mater. Ze hebben hun onschatbare opleiding, vaardigheden en ervaring van MSU overgenomen in de VS en daarbuiten. Sommigen zijn een NFL Super Bowl MVP of een NBA-trekking voor de eerste ronde geworden. Anderen maken invloed als wetgevers van de staat, omroepen of leraren van het jaar. Waar we ook naartoe gaan, de doelen, prestaties en attitudes van Eagle-alumni blijven MSU op de kaart zetten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Morehead State University

MSU's Master of Arts (MA) in Art zal je blootstellen aan een verscheidenheid aan artistieke media, disciplines, technieken en technologie terwijl je je interesses nastree ... [+]

MSU's Master of Arts (MA) in Art zal je blootstellen aan een verscheidenheid aan artistieke media, disciplines, technieken en technologie terwijl je je interesses nastreeft. Met deze 30-uurs graad kun je kiezen uit drie concentraties: kunsteducatie, grafisch ontwerp en studiokunst.

Plaats

Dit programma is beschikbaar op de Morehead-campus.

opties

U kunt een van de volgende drie concentraties kiezen:

Kunst OnderwijsGrafisch ontwerpStudio kunstKunst Onderwijs

Een concentratie in het kunstonderwijs biedt je een aangepast programma dat is ontworpen om je studio-, intellectuele en professionele achtergrond verder te ontwikkelen, zodat je kunt groeien als een artiest, een leraar en een leider. Cursussen behandelen de historische en hedendaagse vraagstukken in de kunsttheorie, studiokunst en kunsteducatie en overbruggen de verbinding tussen het individuele artistieke proces en de creatieve ontwikkeling van uw studenten door middel van verbeterde onderwijspraktijken.... [-]

Verenigde Staten Morehead
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Morehead State University

De Master of Science in Engineering en Technology Management (MSETM) is in de eerste plaats ontworpen voor personen met een bachelor in industriële technologie, engineeri ... [+]

De Master of Science in Engineering en Technology Management (MSETM) is in de eerste plaats ontworpen voor personen met een bachelor in industriële technologie, engineering, engineering technologie, toegepaste wetenschappen, business, informatica, informatiesystemen, productie engineering, mechanisch ontwerp of andere gerelateerde technische professionele programma's. Het voorziet u van de kennis en vaardigheden om leiderschaps- en managementposities op te nemen in engineering, productie, industrie en meer. Studenten kunnen kiezen tussen specialisaties (tracks) in Engineering en Technology Management en Computer Information Systems and Analytics.

ToelatingseisenAlgemene toelating tot graduate study.* Een minimale Graduate Record Examination (GRE) score van 286 (verbaal en kwantitatief).* GRE Vrijstelling... [-]
Verenigde Staten Morehead
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Major in You at Morehead State

Eagles Take Flight- First Day of Class at Morehead State