Lees de Officiële Beschrijving

Moravian College bevindt zich op de kruising van historische en historische geschiedenis. Als de 6e oudste universiteit in Amerika hebben we onze reputatie verdiend als een eye-opening en een wereldveranderende plek om te leren en te verkennen. Bovendien zijn we gerangschikt onder de "beste hogescholen in de VS" en de "beste universiteitscampussen in PA."

De academische excellentie, de topfaculteit van Moravian en de toewijding aan diversiteit en inclusie trekken studenten uit de hele staat Pennsylvania en daarbuiten aan om te studeren aan onze innovatieve instelling.

Als student aan Moravian krijg je de klassieke Amerikaanse universitaire ervaring. En we zouden het weten - we doen dit al meer dan 275 jaar. Er zijn eindeloze onderzoeksmogelijkheden, het Griekse leven, de nieuwste technologie, sport, studentenclubs en zelfs studeren in het buitenland. We zijn niet van plan grenzen te stellen aan uw opleiding. In feite zullen we een pad voor u vrijmaken om uw passies te volgen.

Laten we samen geschiedenis schrijven.

Undergraduate Academics

Moravian College biedt studieprogramma's die leiden tot vier baccalaureaat-graden: Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Music en Bachelor of Science in Nursing.

Met meer dan 55 majors en studieprogramma's om uit te kiezen, kun je alles studeren, van Accounting tot Studio Art. Dubbele of driedubbele major als je wilt. Of creëer je eigen major die past bij je carrièredoelen en passies. Wat u ook besluit, u hebt onze steun.

Bekijk alle bachelorprogramma's .

Daarnaast kun je deelnemen aan ons Honours Program, SOAR-onderzoek, lokale stages, studentenclubs, studeren in het buitenland en meer.

Onze gemiddelde klasgrootte is 17 studenten, met een verhouding van 11: 1 student tot faculteit. Dat betekent dat je professoren je bij voornaam kennen en zorgen voor je succes! Je krijgt een Macbook Pro en een iPad om te gebruiken tijdens alle vier de schooljaren, en je kunt ze zelfs houden als je eenmaal bent afgestudeerd.

Afgestudeerde academici

Moravian Graduate biedt meer dan 25 graduate- en certificaatprogramma's op het gebied van bedrijfsleven, onderwijs, verpleegkunde, revalidatiewetenschappen en de kunsten.

De afgestudeerde en certificaatprogramma's van Moravian zijn ontworpen om eersteklas afgestudeerden voor te bereiden op de behoeften van groeiende industrieën - en ze zijn ook ontworpen om in uw leven te passen, niet om het te ontwortelen. Daarom worden afgestudeerde cursussen aangeboden in traditionele, versnelde, gemengde en online formaten. Je hebt ook het beste van de middelen van het Moravian College binnen handbereik, en onze faculteit, medewerkers en Student Experience Mentors zijn toegewijd aan jouw succes.

Bekijk alle afstudeerprogramma's .

Plaats

Moravian, gelegen langs de oostkust van de Verenigde Staten, roept Bethlehem, Pennsylvania thuis. In deze bruisende kleine stad bevindt u zich op slechts een klein eindje rijden van de grote steden, zoals Philadelphia, New York City en Washington DC Stel u alle weekendreizen en nieuwe avonturen voor! Maar maak je geen zorgen, er is ook genoeg te doen in de Lehigh Valley. Of u nu een van de beste muziekfestivals in Noord-Amerika (Musikfest) bezoekt of geniet van een honkbalwedstrijd in Coca Cola Stadium, er is nooit een saai moment in Bethlehem, PA.

De Bethlehem-gemeenschap verwelkomt Moravische studenten altijd en werkt vaak samen met het College om stages, praktische leermogelijkheden en gratis evenementen aan te bieden.

Weer

Lehigh Valley in Pennsylvania beleeft alle vier de seizoenen ten volle. De herfst brengt fris sweaterweer en kleurrijke bladeren. Winterjassen onze campus met sneeuw. De lente biedt regenbuien en bloeiende bloemen. En de zomer is zonnig en warm. Elk seizoen brengt iets anders dan Bethlehem en we zijn er dol op!

Veiligheid

Ja! De veiligheid van onze studenten is een topprioriteit op het Moravian College . Onze campuspolitie streeft naar een veilige omgeving voor iedereen en is altijd beschikbaar om te helpen, mocht dat nodig zijn. We bieden ook 24-uurs escort en dagelijkse shuttlediensten, evenals telefoons met blauw licht voor noodgevallen op de hele campus.

Studentenleven

Er is genoeg te doen op het Moravian College , of je nu geïnteresseerd bent in sport, kunst of maatschappelijke betrokkenheid. Als een NCAA Division III-school heeft Moravian 20 sportteams op varsity-niveau, evenals 10 intramurale teams als je gewoon plezier wilt hebben! Er zijn meer dan 80 studentenclubs om aan deel te nemen, waaronder muziekensembles, studentenregering, studentenverenigingen en meer.

Kosten en steun

We doen er alles aan om u te helpen uw doelen te bereiken - en dat omvat ook het aanbieden van een betaalbare privé-opleiding.

Moravian College biedt een International Student Merit Award, voornamelijk gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de kracht van je academische opleiding, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.
Neem contact op met de Executive Director of International Enrollment via het vragenformulier op deze pagina voor meer informatie over de International Student Merit Award.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Jackson Mlimuka | International Students at Moravian College

Corentin Bauchet '20 | International Students at Moravian College

Lina Fu | International Students at Moravian College

Address
1200 Main Street Bethlehem, PA 18018
18018 Bethlehem, Pennsylvania, Verenigde Staten