Lees de Officiële Beschrijving

BEURZEN VOOR INTERNATIONALE STUDENTEN.

Moravian College biedt een International Student Merit Award, voornamelijk gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de kracht van je academische opleiding, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.
Neem contact op met de Executive Director of International Enrollment via het vragenformulier op deze pagina voor meer informatie over de International Student Merit Award.

WIJ WAREN GECONCENTREERD OP EEN REVOLUTIONAIR IDEE.

Dat leren moet oog-openend zijn, harten racen, spelveranderend en - het belangrijkste - plezier. Toen John Amos Comenius, een Moravische bisschop, in de jaren 1600 al met die kleine theorie kwam, had hij waarschijnlijk niet zo'n grote impact verwacht. Blijkbaar zijn we het nog steeds eens met zijn filosofie. En we geloven dat onze studenten, zoals Comenius, een beetje revolutionair kunnen zijn. Ook zij kunnen iets ogenschijnlijk kleins in iets verbazingwekkends, onvoorstelbaars en groter dan zichzelf veranderen.

Welkom bij je kleine kans - we weten dat je er klaar voor bent om er een grote verandering van te maken. Ga ervoor. Wees een beetje revolutionair.

COLLEGE GESCHIEDENIS

Moravië vindt zijn oorsprong in een meisjesschool opgericht in mei 1742 door de zestien-jarige gravin Benigna von Zinzendorf. De jonge gravin, op een bezoek van achttien maanden aan de Moravische nederzettingen in de Nieuwe Wereld met haar vader, graaf Nicholas von Zinzendorf, volgde een Moravische traditie die al oud was in haar tijd.

De wortels van de Moravische denominatie gaan terug naar de Boheemse protestantse martelaar John Hus, die stierf op de brandstapel in 1415. In 1457 werd de denominatie formeel georganiseerd onder de naam Unitas Fratrum, 'de eenheid van de broederen'. De Broeders (later de Moraviërs in de Nieuwe Wereld genoemd) gaven de wereld de pionieropleider John Amos Comenius (1592-1670), die een van hun bisschoppen was.

Voor zijn revolutionaire onderwijsprincipes "de vader van het moderne onderwijs" genoemd, was Comenius een man van zijn tijd die dacht aan onderwijs in religieuze termen. Hij beschouwde onderwijs als een instrument van redding (omdat de ziel moest worden getraind om naar waarheid te zoeken en het te herkennen toen het werd gevonden). Omdat de Moraviërs elke menselijke ziel als een mogelijke kandidaat voor redding beschouwden, moest ieder mens worden opgeleid. Comenius schreef in 1632 dat "niet de kinderen van de rijken of alleen van de machtigen, maar van alle jongens en meisjes, zowel nobel als onedel, rijk en arm, in alle steden en dorpen, dorpen en gehuchten naar school." De Moraviërs beschouwden scholen daarom als secundair en alleen van belang voor kerken.

Na een periode van intense vervolging, waarin de worstelende kerk met uitsterven werd bedreigd, kregen de Broeders in 1722 asiel op de Saksische nalatenschap van een oecumenisch gezinde lutheraanse edelman, graaf Nicholas von Zinzendorf, die zowel hun leider als hun weldoener werd . In 1732 kwamen kolonisten uit Duitsland en Moravië (nu onderdeel van de Tsjechische Republiek) naar de Nieuwe Wereld. Op kerstavond 1741 richtten zij de gemeenschap van Bethlehem op in de toenmalige wildernis, zestig kilometer ten noorden van Philadelphia. Graaf Nicholas en zijn dochter waren er voor de gelegenheid.

De school van Benigna von Zinzendorf was het eerste internaat voor meisjes in Amerika. Het kreeg zo'n vooraanstaande reputatie dat George Washington tijdens zijn tweede ambtstermijn als president van de Verenigde Staten persoonlijk de directeur smeekte om twee van zijn bloedverwanten toe te laten. Het Seminarie van Bethlehem, zoals de school bekend werd, werd gecharterd om baccalaureaatdiploma's te verlenen in 1863, en in 1913 werd het Moravian Seminary and College for Women.

Een jongensschool werd opgericht in Bethlehem in juli 1742, en een andere in het nabijgelegen Nazareth in 1743. Deze scholen fuseerden in 1759 tot Nazareth Hall, een instelling die tot 1929 overleefde. In 1807 werd een mannenuniversiteit en een theologisch seminarie opgericht als een uitbreiding van Nazareth Hall. Die instelling, Moravian College en Theological Seminary, verhuisden in 1858 naar Bethlehem en werden gecharterd om baccalaureaatdiploma's te geven in 1863, hetzelfde jaar als het vrouwencollege.

In 1954, na twee eeuwen van afzonderlijke ontwikkeling en groei, werden de vrouwen- en manneninstellingen samengevoegd tot een enkele coöperatieve school. Moravian Theological Seminary behield een nauw verwante, maar academisch verschillende identiteit als een graduate school voor theologie. Als gevolg van de fusie werd het Moravian College de eerste academische instelling voor hoger onderwijs van Lehigh Valley.

Programs taught in:
Engels

Promotional video

Address
Main Street,1200
18018 Bethlehem, Pennsylvania, Verenigde Staten