Lees de Officiële Beschrijving

De Graduate School van de Universiteit van Montana Polytechnic is de voorkeursinstelling voor studenten.

De Polytechnische Universiteit van Montana heeft een sterke geschiedenis in techniek, natuurwetenschappen en technologie en houdt zich aan de combinatie van theorie en praktijk om in te spelen op de veranderende behoeften van de samenleving, verantwoordelijkheidsgevoel te bevorderen en te ontwikkelen en het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen te ondersteunen. Onze school werd in 1900 opgericht op basis van de 'Congreswet', voorheen bekend als het Montana Mining Institute, en Montana werd ook opgericht onder de wet.

Met uitzicht op de stad Butte, Montana, werd deze mijnstad ooit "de rijkste heuvel ter wereld" genoemd. Er zijn veel recreatieve plekken in de buurt van de Polytechnische Universiteit van Montana, zoals excursies naar historische bezienswaardigheden, jagen, vissen, wandelen, skiën, warmwaterbronnen en expedities naar grote parken en natuurreservaten. De grootste kracht van onze school is echter dat we een model van graduate education zijn, gespecialiseerd in human resource development en wetenschappelijk onderzoek, en we kunnen praktische kansen bieden voor studenten op de campus en in veel veldlocaties.

Bepaal je carrière, succes, succes en vervolg je reis naar succes, doe mee met de University of Montana Polytechnic

University of Montana Polytechnic Graduate Programme

PhD en Ph.D. in Materials Science voor de interdisciplinaire Degree-programma - een interdisciplinair programma gezamenlijk uitgevoerd door de Universiteit van Montana (Missura) en Montana State University (Bozmann City). Onderzoeksexpertise omvat biomaterialen, elektronica, fotonica en magnetische materialen (EPM-materialen), materialen voor opslag, conversie en energiebesparing, en synthese, verwerking en fabricage van materialen. Het project omvat een breed scala aan wetenschappelijke en technische disciplines en de brede toepassing ervan in gezondheid en geneeskunde, nanotechnologie, energie, milieu en natuurlijke hulpbronnen. Interdisciplinaire Master of Science / PhD Program - Een postdoctoraal programma ontworpen door alle studenten en studenten om hun academische, creatieve en professionele doelen te bereiken. Dit project is geschikt voor studenten in ingenieursdisciplines en wetenschap.

Master of Science (MS) opleiding

Elektrotechniek - Deze cursus biedt vele onderzoeksmogelijkheden, zoals het ontwikkelen van batterij-diagnostische instrumentatiesystemen voor NASA, het verhogen van de efficiëntie van windturbines door algoritmen voor pitch-control en het verbeteren van de netwerkprestaties door middel van innovatieve besturingsschema's om stroomuitval te voorkomen.

Environmental Engineering - Deze cursus richt zich op water, afvalwater, bodem- en ondergrondse restauratie, stroomherstel, luchtverontreinigingstechniek, gezondheidsrisicoanalyse en ecologische duurzaamheid. Als u kiest voor het afstudeerprogramma "afstudeerscriptie", zijn de belangrijkste onderzoeksprojecten waaruit u kunt kiezen: nanotechnologie, nieuwe water- en afvalwaterzuiveringstechnologieën, biologische bemonstering, vervuilingseffecten, luchtkwaliteit en vormgeving. Deze cursus biedt ook een afstudeerplan dat geen scriptie schrijft.

Algemene ingenieurswetenschappen - Belangrijke vakken zijn: "Civiele techniek" - Structurele verwerking, geotechnische behandeling en bodem / afvalwaterbehandeling; "Werktuigbouwkunde" - Mechanische energie en uitrusting, energieonderzoek, geautomatiseerde productie en nanotechnologie; Welding Engineering - geautomatiseerd lassen, ontwerpen van lassen en niet-destructief testen.

Aardwetenschappen - Sleutelklassen omvatten: Geochemie - Minerale thermodynamica, migratie van verontreinigde soorten in bodem en water, en grondplant / biogeochemische lokalisatie van afzettingen. Geologische Techniek / Geologie - Hellingsstabiliteit, Numerieke simulatie en Aardbevingstechniek. Geophysical Engineering - Paleoklimaat en cryosfeeronderzoek, petroleum en mijnexploratie, neurale netwerken, gegevensinversie, seismische golfreflectie, teledetectie, evaluatie van watervoorraden, ondiep geofysisch, structurele geologie en radioactieve bron-seismologie school. Hydrologie / Hydrologie: problemen met de waterkwaliteit en watervoorziening, inclusief oppervlaktewater en grondwatervoorraden.

Eco-Repair Technology Certificate - Dit multidisciplinaire programma dat 17-18 credits vereist, biedt studenten de expertise en praktische ervaring die nodig is om natuurlijke ecosystemen en beschadigde landschappen te herstellen. Studenten zullen leren hoe ze industrieel ontwerp kunnen vermijden voor schade aan ecosystemen op de lange termijn, deelnemen aan het herstel van beschadigde landvormingspraktijken en bekend zijn met de reconstructie, bewaking en onderhoud van natuurlijke vegetatie.

Industriële hygiëne - Deze cursus richt zich op de gevaren van de werkplek in de chemie, biologie, fysica en ergonomie. Studenten kunnen werken met multidisciplinaire groepen van deskundigen om vragen of projecten te ontwikkelen die multidisciplinaire expertise vereisen. Afgestudeerde studenten verwerven vaardigheden in het voorspellen, identificeren, beoordelen, beheersen en voorkomen van arbeidsgerelateerde veiligheids- en gezondheidskwesties. De essay-schrijfvereisten voor deze cursus zijn gebaseerd op onderzoeksenquêtes.

Metallurgische en minerale procestechniek: sleutelvakken zijn: smelting metallurgie - minerale verwerking, hydrometallurgie, pyrometallurgie, recycling en milieukwesties, zoals afvalrecycling en afvalverwerking. Fysieke metallurgie - legeringen / gietstukken, solderen, biomaterialen, ruimtevaartmaterialen, staal en lassen. Materiaalkunde - composieten, keramiek, intermetallische materialen, enkele kristallen, glas en cement / beton.

Mijnbouwkunde - Afgestudeerde studenten kunnen open mijnen, ondergrondse mijnen en steengroeven ontwerpen, bouwen en beheren. Voor het onderwijzen van deze cursus wordt er een nieuw ondergronds mijneducatiecentrum gebouwd op de school. Het centrum stelt studenten in staat onderzoek te doen naar boren, stralen, uitrusting, rockmechanica, ventilatie, instrumentatie en automatisering.

Petroleum Engineering - Een diploma in deze major is vereist om onderzoek of projectpraktijken te voltooien. In deze cursus moeten studenten een paper of rapport publiceren op basis van origineel onderzoek. Deze cursus richt zich op het verbeteren van het olieherstelproces, met bijzondere nadruk op meng- en thermische testmethoden die van toepassing zijn op het Rocky Mountain-reservoir. Een andere onderzoeksfocus is op hydraulische fracturing en stimulerende proppants, die belangrijk zijn voor niet-traditionele reservoirontwikkeling.

Online cursus

Health Care Informatics Certificate - Dit certificaat vereist 15 credits die binnen twee semesters moeten zijn behaald. Het combineert informatietechnologie en gezondheidszorg om tegemoet te komen aan de groeiende industrie van elektronische medische dossiers, uitwisseling van gezondheidsinformatie en andere IT-hulpmiddelen voor de gezondheidszorg. Dit certificaat biedt management- en leiderschapsvaardigheden aan professionals in het veld.

Master in de industriële gezondheidseducatie op afstand - professionals op het werk kunnen dit diploma behalen zonder hun post te verlaten. Deze niet-thesiscursus op basis van e-learning omvat niet alleen traditionele IH-meters, maar ook een op onderzoek gebaseerd IH-rapport. Deze online cursus heeft een link naar de campus - voltooi de gezondheidsrisico's voor bemonstering en beoordeling in ons lab.

Master in Project Engineering Management - een niet-proefschriftcursus op basis van e-learning die interne technici helpt bij het beheer. Deze cursus vereist 30 studiepunten, inclusief drie onderdelen: geavanceerde technische toepassingen, industriële en managementtechnologie en bedrijfs- en organisatiebeheer. Neem elke week een les en geef lezingen, vragen en discussies in het virtuele klaslokaal.

Financiële ondersteuning: De Polytechnische universiteit van Montana biedt beurzen voor graduate onderwijs en beurzen voor afgestudeerde studenten en collegegelden, waardoor deze zeer concurrerend is. Beurzen omvatten de Ron en Jesse Little Scholarships en de Sloan Local Graduate Scholarship. Amerikaanse burgers en permanente inwoners komen ook in aanmerking voor federale financiële bijstand (in de vorm van leningen).

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Montana Tech

Industriële hygiënisten zijn verantwoordelijk voor het anticiperen, erkenning, evaluatie en controle van de werkplek omgevingsfactoren die de gezondheid, het comfort en d ... [+]

Master of Science (MS) in industriële hygiëne

Industriële hygiënisten zijn verantwoordelijk voor het anticiperen, erkenning, evaluatie en controle van de werkplek omgevingsfactoren die de gezondheid, het comfort en de productiviteit van de werknemer kunnen beïnvloeden. Industriële hygiëne wordt beschouwd als een "wetenschap"; het is echter ook een kunst dat arrest creativiteit en menselijke interactie impliceert. Communicatieve vaardigheden zijn erg belangrijk.

Hoewel sommige beroepen gevaarlijker dan anderen kunnen verschijnen, potentieel op korte termijn en de gezondheid op lange termijn risico's zich voordoen in elk beroep of een persoon die werkzaam is in een kantoor of een chemische fabriek. Industriële hygiënisten een belangrijke rol spelen om ervoor te zorgen dat de werkplek als vrij van risico's mogelijk is en dat de werknemers en de gemeenschap in zijn beschermd tegen mogelijke bedreigingen voor de gezondheid. Bovendien, industriële hygiënisten werken met het management om problemen die kunnen optreden en maatregelen nemen om te voorkomen voordat ze gebeuren anticiperen. Ook industriële hygiënisten een belangrijke rol spelen bij het vormgeven en uitvoeren van overheidsbeleid met betrekking tot de gezondheid en veiligheid van werknemers.... [-]

Verenigde Staten Butte
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Montana Tech

Metallurgische / Mineral Processing engineering zich bezighoudt met alle aspecten van metalen en niet-metalen verwerking en productie. Metallurgische en Mineral Processin ... [+]

Master of Science (MS) in Metallurgie en Mineral Processing

Metallurgische en Mineral Processing Techniek - Concentraties onder andere: Materiaalkunde - Minerale, hydrometallurgie, pyrometallurgie, toepassingen om recycling en milieukwesties, zoals recycling en afvalverwerking. Fysische - Alloy / gieten, solderen, biomaterialen, ruimtevaart materialen, staal en lassen. Materials Engineering - Composites, keramiek, intermetallische, enkele kristallen, glazen, en cement / beton.

DEPARTMENT OVERZICHT

Metallurgische / Mineral Processing engineering zich bezighoudt met alle aspecten van metalen en niet-metalen verwerking en productie.

Minerale verwerking ingenieurs hebben de verantwoordelijkheid van het aanvaarden van erts gedolven uit de aarde, verkleinen het erts totdat bevrijding optreedt, en vervolgens het verwijderen van de waardevolle mineralen in de vorm van concentraten. Extractieve metallurgische ingenieurs extract de waardevolle metalen uit de concentraten, verwijderen onzuiverheden van de metalen met behulp van water of thermische chemie, en dan de markt van de gezuiverde metaal als een commodity. Fysieke metallurgische ingenieurs accepteren verschillende gezuiverde metalen en legeringen ze een aantal eigenschappen zoals sterkte en corrosiebestendigheid regelen. Materialen ingenieurs de controle van de dezelfde kenmerken, maar met betrekking tot kunststoffen, composieten, glazen, keramiek, enz. Lasingenieurs treden verschillende materialen met elkaar, maar met minimale afbraak van de integriteit van het materiaal. ... [-]
Verenigde Staten Butte
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Montana Tech

Een Masters of Science in Electrical Engineering biedt uitstekende carrièrekansen. Montana Tech programma van Montana Tech biedt afgestudeerde cursussen en onderzoeksproj ... [+]

Een Masters of Science in Electrical Engineering biedt uitstekende carrièrekansen. Montana Tech programma van Montana Tech biedt afgestudeerde cursussen en onderzoeksprojecten op het gebied van elektrische energie en stroom, automatisering en besturingssystemen, signaalverwerking en instrumentatie. Andere aandachtsgebieden kunnen worden afgestemd op de behoeften van de studenten.

Montana Tech faculteit Electrical Engineering van Montana Tech heeft een uitstekende staat van dienst in het aantrekken van door de industrie en door de overheid gefinancierde onderzoeksprojecten. De projecten bieden studenten de mogelijkheid om vele uitdagende, reële technische problemen op te lossen. Recente gesubsidieerde afstudeeronderzoeksprojecten zijn:... [-]

Verenigde Staten Butte
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Montana Tech

Het Interdisciplinaire Master of Science-programma (IMS) vereist dat studenten met een faculteit werken aan het ontwerpen van een afgestudeerd curriculum dat is afgestemd ... [+]

Het Interdisciplinaire Master of Science-programma (IMS) vereist dat studenten met een faculteit werken aan het ontwerpen van een afgestudeerd curriculum dat is afgestemd op hun unieke academische, creatieve en professionele doelstellingen. Het programma is beschikbaar voor zowel technische als wetenschappelijke studenten. Het IMS-programma biedt een optie voor niet-thesis (37 studiepunten) en een proefschriftoptie (31 studiepunten). De optie voor niet-thesis is doorgaans alleen beschikbaar voor studenten die een geschiedenis van schriftelijke en mondelinge publicaties en presentaties kunnen documenteren. Een undergraduate GPA van 3.0 is vereist.

Kandidaten voor het IMS-programma moeten de instructies voor aanmelding bij de Montana Tech Graduate School volgen, met behulp van de IMS-applicatie. Vanwege het ongebruikelijke karakter van deze opleiding heeft het IMS verschillende aanvullende voorwaarden voor toelating en programma.... [-]

Verenigde Staten Butte
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Montana Tech

Het Materials Science and Engineering-programma bij Montana Tech bereidt studenten voor op een loopbaan in materiaalgerelateerde gebieden, waaronder ruimtevaart, biomater ... [+]

Materials Science and Engineering Graduate Programme

Het Materials Science and Engineering-programma bij Montana Tech bereidt studenten voor op een loopbaan in materiaalgerelateerde gebieden, waaronder ruimtevaart, biomaterialen, chemicaliën, elektronische materialen, energie en metalen. Het interdisciplinaire programma biedt studenten toegang tot de faculteit in middelen van de deelnemende STEM-afdelingen, waardoor de studenten diepgang kunnen bereiken in de gespecialiseerde discipline van hun keuze.

Master of Science (MS) Materials Science

Het MS / MSE-programma biedt thesis track en niet-thesis track-alternatieven. Beide zijn beschikbaar voor studenten op de campus en voor studenten buiten de campus via afstandsonderwijs. Inkomende studenten buiten de campus worden echter in eerste instantie toegelaten tot de niet-thesistrack. Op uitnodiging van een onderzoeksactief deelnemend faculteitslid (adviseur) kunnen studenten, die blijk geven van belangstelling en aanleg voor wetenschappelijk onderzoek, een verzoekschrift indienen bij de Graduate School voor overdracht naar het scriptietraject.... [-]

Verenigde Staten Butte
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Montana Tech

Ontwerp, bouw en beheer ondergrondse en ondergrondse mijnen over de hele wereld met een diploma in mijnbouwkunde. Voortzetting van een carrière op het gebied van mijnbouw ... [+]

Ben je geïnteresseerd in de mijnbouw en wil je over de hele wereld werken?

Ontwerp, bouw en beheer ondergrondse en ondergrondse mijnen over de hele wereld met een diploma in mijnbouwkunde. Voortzetting van een carrière op het gebied van mijnbouwkunde en bereid zijn om te voldoen aan de krachtige eisen van milieuverantwoorde ontwikkeling van natuurlijke hulpbronnen over de hele wereld. Ontvang een uitgebreide technische achtergrond met een gespecialiseerde opleiding in de mechanica van geologische materialen, explosieven, intern transport, waardering van mijnen, ventilatie, milieuoverwegingen en het ontwerp en de exploitatie van bovengrondse en ondergrondse mijnen.

Mijnbouwkundigen ontwerpen, bouwen en beheren ondergrondse mijnen op een milieuverantwoorde manier. Een mijningenieur moet bekwaam zijn in het toestaan, plannen, ontwikkelen, exploiteren, terugwinnen en sluiten van mijnen en in het veld de vereiste technische vaardigheden kunnen toepassen.... [-]

Verenigde Staten Butte
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Montana Tech

Environmental Engineering - Cursus werk benadrukt water, afvalwater, bodem en ondergrond sanering, stroom restauratie, engineering luchtvervuiling, gezondheid risico-anal ... [+]

Master of Science (MS) in Environmental Engineering

milieutechniek - Cursus werk benadrukt water, afvalwater, bodem en ondergrond sanering, stroom restauratie, engineering luchtvervuiling, gezondheid risico-analyse, en de duurzaamheid van het milieu. Scriptie optie studenten werken aan onderzoeksprojecten waarbij nanotechnologie, nieuwe water en afvalwaterzuivering technologieën bio bemonstering, verontreiniging effecten, luchtkwaliteit, en modellering. Een niet-thesis optie beschikbaar.

DEPARTMENT OVERZICHT

Deze snel groeiende interdisciplinaire veld kunnen studenten hun gebied van milieu belang nastreven. Algemeen onderzoeksprojecten in Montana Tech betrekking op de milieu-uitdagingen van de mineralen industrie. Echter, de onderzoeksresultaten en cursussen hebben algemene strekking aan de oplossing van de milieu-technische problemen wereldwijd.... [-]

Verenigde Staten Butte
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Montana Tech

地球科学——重点课程包括:《地球化学》——矿物质热力学、土壤和水中受污染的物种迁移以及矿床的地植物/生物地球化学定位。《地质工程学/地质学》——坡面稳定性、数值模拟和地震工程。《地球物理工程学》——古气候和冰冻圈的研究、石油和矿业勘探、神经网络、数据反演、地震波反射、遥感、水资源评估、浅层地球物理法、构造地质学和放射源地震学。《水文学/水 ... [+]

地球科学理科硕士(MS)学位项目

地球科学——重点课程包括:《地球化学》——矿物质热力学、土壤和水中受污染的物种迁移以及矿床的地植物/生物地球化学定位。《地质工程学/地质学》——坡面稳定性、数值模拟和地震工程。《地球物理工程学》——古气候和冰冻圈的研究、石油和矿业勘探、神经网络、数据反演、地震波反射、遥感、水资源评估、浅层地球物理法、构造地质学和放射源地震学。《水文学/水文地质学》——水质和水供应问题,包括地表水和地下水资源。

[-]
Verenigde Staten Butte
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Montana Tech is the Solution

Montana University System Materials Science Ph.D.

Montana Tech
Address
1300 W. Park Street
MT 59701 Butte, Montana, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 406 496 4304