Montana Tech

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Graduate School van de Universiteit van Montana Polytechnic is de voorkeursinstelling voor studenten.

De Polytechnische Universiteit van Montana heeft een sterke geschiedenis in techniek, natuurwetenschappen en technologie en houdt zich aan de combinatie van theorie en praktijk om in te spelen op de veranderende behoeften van de samenleving, verantwoordelijkheidsgevoel te bevorderen en te ontwikkelen en het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen te ondersteunen. Onze school werd in 1900 opgericht op basis van de 'Congreswet', voorheen bekend als het Montana Mining Institute, en Montana werd ook opgericht onder de wet.

Met uitzicht op de stad Butte, Montana, werd deze mijnstad ooit "de rijkste heuvel ter wereld" genoemd. Er zijn veel recreatieve plekken in de buurt van de Polytechnische Universiteit van Montana, zoals excursies naar historische bezienswaardigheden, jagen, vissen, wandelen, skiën, warmwaterbronnen en expedities naar grote parken en natuurreservaten. De grootste kracht van onze school is echter dat we een model van graduate education zijn, gespecialiseerd in human resource development en wetenschappelijk onderzoek, en we kunnen praktische kansen bieden voor studenten op de campus en in veel veldlocaties.

Bepaal je carrière, succes, succes en vervolg je reis naar succes, doe mee met de University of Montana Polytechnic

University of Montana Polytechnic Graduate Programme

PhD en Ph.D. in Materials Science voor de interdisciplinaire Degree-programma - een interdisciplinair programma gezamenlijk uitgevoerd door de Universiteit van Montana (Missura) en Montana State University (Bozmann City). Onderzoeksexpertise omvat biomaterialen, elektronica, fotonica en magnetische materialen (EPM-materialen), materialen voor opslag, conversie en energiebesparing, en synthese, verwerking en fabricage van materialen. Het project omvat een breed scala aan wetenschappelijke en technische disciplines en de brede toepassing ervan in gezondheid en geneeskunde, nanotechnologie, energie, milieu en natuurlijke hulpbronnen. Interdisciplinaire Master of Science / PhD Program - Een postdoctoraal programma ontworpen door alle studenten en studenten om hun academische, creatieve en professionele doelen te bereiken. Dit project is geschikt voor studenten in ingenieursdisciplines en wetenschap.

Master of Science (MS) opleiding

Elektrotechniek - Deze cursus biedt vele onderzoeksmogelijkheden, zoals het ontwikkelen van batterij-diagnostische instrumentatiesystemen voor NASA, het verhogen van de efficiëntie van windturbines door algoritmen voor pitch-control en het verbeteren van de netwerkprestaties door middel van innovatieve besturingsschema's om stroomuitval te voorkomen.

Environmental Engineering - Deze cursus richt zich op water, afvalwater, bodem- en ondergrondse restauratie, stroomherstel, luchtverontreinigingstechniek, gezondheidsrisicoanalyse en ecologische duurzaamheid. Als u kiest voor het afstudeerprogramma "afstudeerscriptie", zijn de belangrijkste onderzoeksprojecten waaruit u kunt kiezen: nanotechnologie, nieuwe water- en afvalwaterzuiveringstechnologieën, biologische bemonstering, vervuilingseffecten, luchtkwaliteit en vormgeving. Deze cursus biedt ook een afstudeerplan dat geen scriptie schrijft.

Algemene ingenieurswetenschappen - Belangrijke vakken zijn: "Civiele techniek" - Structurele verwerking, geotechnische behandeling en bodem / afvalwaterbehandeling; "Werktuigbouwkunde" - Mechanische energie en uitrusting, energieonderzoek, geautomatiseerde productie en nanotechnologie; Welding Engineering - geautomatiseerd lassen, ontwerpen van lassen en niet-destructief testen.

Aardwetenschappen - Sleutelklassen omvatten: Geochemie - Minerale thermodynamica, migratie van verontreinigde soorten in bodem en water, en grondplant / biogeochemische lokalisatie van afzettingen. Geologische Techniek / Geologie - Hellingsstabiliteit, Numerieke simulatie en Aardbevingstechniek. Geophysical Engineering - Paleoklimaat en cryosfeeronderzoek, petroleum en mijnexploratie, neurale netwerken, gegevensinversie, seismische golfreflectie, teledetectie, evaluatie van watervoorraden, ondiep geofysisch, structurele geologie en radioactieve bron-seismologie school. Hydrologie / Hydrologie: problemen met de waterkwaliteit en watervoorziening, inclusief oppervlaktewater en grondwatervoorraden.

Eco-Repair Technology Certificate - Dit multidisciplinaire programma dat 17-18 credits vereist, biedt studenten de expertise en praktische ervaring die nodig is om natuurlijke ecosystemen en beschadigde landschappen te herstellen. Studenten zullen leren hoe ze industrieel ontwerp kunnen vermijden voor schade aan ecosystemen op de lange termijn, deelnemen aan het herstel van beschadigde landvormingspraktijken en bekend zijn met de reconstructie, bewaking en onderhoud van natuurlijke vegetatie.

Industriële hygiëne - Deze cursus richt zich op de gevaren van de werkplek in de chemie, biologie, fysica en ergonomie. Studenten kunnen werken met multidisciplinaire groepen van deskundigen om vragen of projecten te ontwikkelen die multidisciplinaire expertise vereisen. Afgestudeerde studenten verwerven vaardigheden in het voorspellen, identificeren, beoordelen, beheersen en voorkomen van arbeidsgerelateerde veiligheids- en gezondheidskwesties. De essay-schrijfvereisten voor deze cursus zijn gebaseerd op onderzoeksenquêtes.

Metallurgische en minerale procestechniek: sleutelvakken zijn: smelting metallurgie - minerale verwerking, hydrometallurgie, pyrometallurgie, recycling en milieukwesties, zoals afvalrecycling en afvalverwerking. Fysieke metallurgie - legeringen / gietstukken, solderen, biomaterialen, ruimtevaartmaterialen, staal en lassen. Materiaalkunde - composieten, keramiek, intermetallische materialen, enkele kristallen, glas en cement / beton.

Mijnbouwkunde - Afgestudeerde studenten kunnen open mijnen, ondergrondse mijnen en steengroeven ontwerpen, bouwen en beheren. Voor het onderwijzen van deze cursus wordt er een nieuw ondergronds mijneducatiecentrum gebouwd op de school. Het centrum stelt studenten in staat onderzoek te doen naar boren, stralen, uitrusting, rockmechanica, ventilatie, instrumentatie en automatisering.

Petroleum Engineering - Een diploma in deze major is vereist om onderzoek of projectpraktijken te voltooien. In deze cursus moeten studenten een paper of rapport publiceren op basis van origineel onderzoek. Deze cursus richt zich op het verbeteren van het olieherstelproces, met bijzondere nadruk op meng- en thermische testmethoden die van toepassing zijn op het Rocky Mountain-reservoir. Een andere onderzoeksfocus is op hydraulische fracturing en stimulerende proppants, die belangrijk zijn voor niet-traditionele reservoirontwikkeling.

Online cursus

Health Care Informatics Certificate - Dit certificaat vereist 15 credits die binnen twee semesters moeten zijn behaald. Het combineert informatietechnologie en gezondheidszorg om tegemoet te komen aan de groeiende industrie van elektronische medische dossiers, uitwisseling van gezondheidsinformatie en andere IT-hulpmiddelen voor de gezondheidszorg. Dit certificaat biedt management- en leiderschapsvaardigheden aan professionals in het veld.

Master in de industriële gezondheidseducatie op afstand - professionals op het werk kunnen dit diploma behalen zonder hun post te verlaten. Deze niet-thesiscursus op basis van e-learning omvat niet alleen traditionele IH-meters, maar ook een op onderzoek gebaseerd IH-rapport. Deze online cursus heeft een link naar de campus - voltooi de gezondheidsrisico's voor bemonstering en beoordeling in ons lab.

Master in Project Engineering Management - een niet-proefschriftcursus op basis van e-learning die interne technici helpt bij het beheer. Deze cursus vereist 30 studiepunten, inclusief drie onderdelen: geavanceerde technische toepassingen, industriële en managementtechnologie en bedrijfs- en organisatiebeheer. Neem elke week een les en geef lezingen, vragen en discussies in het virtuele klaslokaal.

Financiële ondersteuning: De Polytechnische universiteit van Montana biedt beurzen voor graduate onderwijs en beurzen voor afgestudeerde studenten en collegegelden, waardoor deze zeer concurrerend is. Beurzen omvatten de Ron en Jesse Little Scholarships en de Sloan Local Graduate Scholarship. Amerikaanse burgers en permanente inwoners komen ook in aanmerking voor federale financiële bijstand (in de vorm van leningen).

Locaties

Butte

Montana Tech

Address
1300 W. Park Street
MT 59701 Butte, Montana, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 406 496 4304