Lees de Officiële Beschrijving

Mississippi College, gelieerd aan de Mississippi Baptist Convention, is een prive, co-educatieve, christelijke universiteit van Liberal Arts and Sciences. Als de oudste instelling voor hoger onderwijs in Mississippi, MC heeft een lange geschiedenis van betrokkenheid bij de academische uitmuntendheid en de zaak van Christus.

Onze visie

Onze visie is om te worden bekend als een universiteit erkend voor academische uitmuntendheid en inzet voor de zaak van Christus.

Onze Geschiedenis

Mississippi College is opgericht in 1826 en is de oudste instelling voor hoger onderwijs in de staat Mississippi.

Waarom MC?

Money Magazine onlangs gerangschikt MC # 12 op hun lijst van "The 20 Best Private Colleges voor Merit Aid" Mississippi College is de staat de grootste particuliere universiteit met meer dan 5.000 studenten. In 1831, MC werd de eerste coeducational college in de VS tot op zekere hoogte aan een vrouw toe te kennen. Mississippi College is betaalbaarder dan je zou denken met onze lagere collegegeld en gulle beursprogramma. MC awards ongeveer $ 53.000.000 in de beurzen en de financiële steun per jaar. MC biedt meer dan 80 undergraduate opties, meer dan 15 graduate opleidingen, een eersteklas wet school, een arts-assistent programma en meer. 16: 1 student-faculteit verhouding. U zult merken dat een diploma van de Mississippi College houdt gewicht met werkgevers en kunt u springplank naar waar je heen wilt. MC studenten krijgen toelating tot de medische school op meer dan het dubbele van het nationale gemiddelde. Bijna 100% van de verpleegkunde afgestudeerden vindt werk binnen drie maanden na het afstuderen. De International Mission Board rangschikt MC als een top 10 scholen waaruit missionarissen afstuderen en onder afspraak. MC studenten vrijwilliger meer dan 30.000 uur per jaar.

Met onze studenten grootte, lage kosten van deelname, en een sterke academische reputatie, MC is een zeldzame vondst in het gebied van het christelijk hoger onderwijs. Ons doel is om Christus te doordringen in elk aspect van onze cultuur - in de klas, het hele leven op de campus en in de harten van onze studenten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Mississippi College

Mississippi College biedt een uitzonderlijke leiderschap onderwijs dat een grotere nadruk op onderwijs en leren plaatst. Onze unieke masteropleiding in Educational Leader ... [+]

Verdien je diploma in de Pedagogische Leiderschap

Mississippi College biedt een uitzonderlijke leiderschap onderwijs dat een grotere nadruk op onderwijs en leren plaatst. Onze unieke masteropleiding in Educational Leadership voorbereiding kiest zorgvuldig cohort leden elk voorjaar aan een 15-maand modulair programma bestaat uit 39 uur semester, die beginnen in de zomer termijn beginnen. De faculteit biedt ervaren en vernieuwende perspectieven en biedt een reeks van modules gericht op zes dimensies van leiderschap, waaronder:

Persoonlijke / Interpretatie Instructional Organisatorische Hulpbron Politiek Informatieve

Uw cursusaanbod zal worden geïntegreerd met seminars, practica en stages, en uitmonden in formele stages tijdens het laatste semester van de voorbereiding.... [-]

Verenigde Staten Jackson
September 2019
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Mississippi College

Het ministerie van Communicatie biedt de Master of Science in de Communicatiewetenschappen (MSC) graad. Deze opleiding is bedoeld voor studenten die op zoek zijn voor de ... [+]

Verdien je Communications Degree

Het ministerie van Communicatie biedt de Master of Science in de Communicatiewetenschappen (MSC) graad. Deze opleiding is bedoeld voor studenten die op zoek zijn voor de communicatie cursussen in Mississippi; geïnteresseerd zijn in het nastreven van een graduaat in de communicatie; en willen hun verhandelbaarheid verbeteren of voor te bereiden op doctoraal inschrijving.

Door electieve klasse keuzes, kunnen studenten hun diploma op maat in de richting van een theater, massamedia, of interpersoonlijke / concentratie van publieke communicatie. Deze keuze moet worden gemaakt in overleg met hun afgestudeerde adviseur, terwijl de planning van de voorgestelde studie.... [-]

Verenigde Staten Jackson
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands