Lees de Officiële Beschrijving

Als de beste internationale universiteit van Taiwan verwelkomt MCU studenten van over de hele wereld. Of u nu geïnteresseerd bent in het volgen van een diploma in communicatie, ontwerp, management, technologie, talen, recht of toerisme, MCU biedt een unieke educatieve ervaring van wereldklasse. Hier geloven we in het bouwen van creatieve en innovatieve wereldburgers die klaar zijn om wereldleiders van morgen te worden.

MCU Mission

Handhaving van de missie van "Eén sleutelconcept op drie manieren uitgedrukt", Ming Chuan University trots op een educatieve omgeving te bieden die alle studenten met ouderlijke zorg, ondersteuning en begeleiding bijwoont. Als een uitgebreide instelling voor hoger onderwijs streeft de Ming Chuan University naar uitmuntendheid in onderwijs en leren door middel van op theorie gebaseerd, toepassingsgericht onderwijs om lerenden voor te bereiden op professionaliteit, teamgeest en een brede wereldvisie op internationalisering.

Op theorie en toepassing gericht onderwijs

Ons onderwijsbeginsel dringt aan op op theorie gebaseerd, toepassingsgericht onderwijs, dat professionele cursussen, hulpprogramma's (vier jaar cursussen Engels en drie jaar cursussen informatietechnologie) en algemeen onderwijs coördineert om ervoor te zorgen dat al onze afgestudeerden profiteren van op theorie gebaseerde, toepassingsgericht onderwijs. We implementeren holistisch onderwijs om de karakters van studenten te voeden door middel van seminars, afstudeerscripties, afstudeerprojectontwerp, strikte discipline en ijverig lesgeven. Onze afgestudeerden concurreren goed met hun leeftijdsgenoten, zowel voor onderwijs als voor werk.

Uitstekend competitievermogen

Ming Chuan University heeft 11 scholen: management, communicatie, rechten, design, toegepaste taal, informatietechnologie, toerisme, sociale wetenschappen, gezondheidstechnologie, Finacial-technologie en International College. In overeenstemming met de snelle ontwikkelingen van globalisering en kenniseconomie huren onze scholen niet alleen faculteitsleden met doctoraten, maar oriënteren zij ook hun onderwijs en onderzoek met de interdisciplinaire integratie, voortdurende ontwikkeling, concurrentiekracht en maatschappelijke vraag van de universiteit. Om dit doel te bereiken, moet elke graduate school en afdeling hun eigen professionele functies en concurrentievoordeel bevorderen, de kwaliteit van het onderwijs, onderzoek en service bevorderen en de competentie van studenten verbeteren door facultaire lidevaluatie en reguliere lesevaluatiescores.

Complete e-learningomgeving

In dit informatietijdperk van de 21ste eeuw moeten studenten het vermogen om te zoeken naar, analyseren, verwerken en integreren van informatie koesteren. Door de toepassingen van netwerktechnologie in de leeromgeving, is de relevante technologie volwassen. Het resultaat van het lesgeven via het wereldwijde informatienetwerk is uitstekend en zal een belangrijke ontwikkeling voor de universiteit zijn.

Om meerledig lesgeven en leren aan te moedigen, heeft onze universiteit een complete e-learningomgeving opgezet. Door de uitbreiding naar Network University kunnen studenten studeren zonder de grenzen van ruimte en tijd. Studenten kunnen het lesmateriaal online herhalen om hun leerresultaten te bevorderen. Netwerkonderwijs stelt studenten in staat te leren zonder dat tijd- en ruimtegebonden interactie tussen de faculteitsleden en studenten nodig is, wat een enorme uitdaging is in de traditionele lesmodus.

Ter ondersteuning van netwerken en hightechonderwijs hebben we alle klaslokalen op beide campussen ingericht als e-klaslokalen. We zullen doorgaan met het ontwikkelen van meer online cursussen voor studenten om de kwaliteit van onderwijs, onderzoek, service en de concurrentiepositie van studenten te bevorderen.

Educatieve filosofieën

Ming Chuan University werd opgericht op grondige filosofieën van oprichter Pao, waaronder:

  1. Bijwonen van alle studenten met ouderlijke zorg, ondersteuning en begeleiding
  2. Strenge discipline en ijverig onderwijzen
  3. Aanmoedigen van een grote inspanning in het lesgeven
  4. Bijpassende instructie in theorie met ervaring in de toepassing
  5. Het beklemtoont zowel de geesteswetenschappen als technologie

De universiteit streeft naar de realisatie van praktisch onderwijs, en moedigt studenten aan om praktijk en theorie op te nemen, zodat ze onmiddellijk na het afstuderen toegang krijgen tot het personeel. In het licht van de toenemende globalisering en wereldwijde Chinese koorts, streeft de universiteit ernaar studenten voor te bereiden op wereldwijde concurrentie door de integratie van onderwijstheorieën in deze Chinese instelling en partner overzeese universiteiten. Naast het leren van succesvolle onderwijservaring, probeert Ming Chuan zijn studenten beter te koesteren onder de onderwijsfilosofie: de lokalisatie van wereldwijde kennis en de inplanting van lokale kennis in de wereld.

Om het uiteindelijke doel te bereiken om uit te groeien tot een uitstekende internationale universiteit, zal de universiteit alles in het werk stellen om zijn kwaliteitsonderwijs voort te zetten en zich te verbinden tot internationale uitmuntendheid op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Educatieve doelen

internationalisering

Creëren van een internationale leeromgeving om de wereldbeelden van docenten en studenten uit te breiden; promotie van internationale certificeringen; op de hoogte blijven van het onderwijs over de hele wereld.

De International Education and Exchange Division en International College hebben het voortouw genomen in de goede richting van het internationaliseringsdoel. Met het grootste aantal buitenlandse studenten van universiteiten in Taiwan, toont de universiteit voldoende inspanningen om de internationalisering van het hoger onderwijs te bevorderen en een Engelse leeromgeving op te bouwen.

Professionaliteit

Nadruk op de samenwerking tussen de industrie en de academische wereld om de theoretische kennis en praktische competentie te versterken; focus op professionele ervaring samen met academische inspanningen om veelzijdige educatie en levenslang leren te bieden.

Als antwoord op de groeiende behoefte aan academische vooruitgang heeft de universiteit grote verbeteringen aangebracht in het faciliteren van het delen van bronnen en het talentbeheersysteem. Recente prestaties omvatten e-klasdiensten en e-portfoliosysteem voor studenten en docenten.

Uitmuntendheid

Bepaalde toepassing van strikte principes voor onderwijsbegeleiding om leerlingen te voeden met een gevoel van verantwoordelijkheid en teamgeest; streven naar uitmuntendheid in onderwijs, leren, onderzoek en service.

Ming Chuan University heeft veel lof ontvangen voor zijn kwaliteitsonderwijs. In 2009 verdiende de universiteit de hoogste rang bij Noord-Taiwanese hogescholen en universiteiten in de departementale accreditaties die werden uitgevoerd door de raad voor evaluatie en evaluatie van het hoger onderwijs van Taiwan (HEEACT). Daarnaast heeft de universiteit in opeenvolgende jaren de MOE-subsidie ​​'Streven naar Teaching Excellence' gekregen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Ming Chuan University

De masteropleiding International Affairs is ontstaan ​​als de Graduate School of International Affairs (GSIA), het eerste en enige afstudeerprogramma van de Republiek Chi ... [+]

De Graduate School of International Affairs (GSIA) was het eerste programma in Taiwan dat studenten voorbereidde om deel uit te maken van de onderhandelingselite in mondiale politieke en economische aangelegenheden. In 2014 transformeerde GSIA naar het masterprogramma International Affairs, alleen toegankelijk voor internationale studenten.

Ons curriculum bevat op maat gemaakte, geavanceerde cursussen gericht op global governance, wereldwijde strategie en operaties, en internationale onderhandeling en communicatie. Alle cursussen worden voornamelijk in het Engels gegeven, met aanvullende academische ondersteuning in het Chinees.

Afstuderen met een masterdiploma International Affairs is een goede start voor studenten die topprestaties willen behalen op het gebied van global governance, wereldwijde bedrijfsvoering, internationale onderhandelingen, publieke diplomatie en mondiale communicatie, allemaal leidend tot de weg van succes.... [-]

Taiwan Taipei
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ming Chuan University

De nieuwe administratie voor media en communicatie (NMCA) heeft tot doel nieuwe mediatechnologieprofessionals te cultiveren en professionals die kennis hebben van de groo ... [+]

Waarom studeren in New Media and Communication Administration Program (NMCA)?Een collegegeld voor een dubbele graadVijf interessegebieden van expertiseInteressezone 1: toegepaste communicatie en nieuwe media-marketing (aangeboden door MCU-MI)Interessezone 2: Communicatieadministratie (6 credits vereist, aangeboden door SVSU)Interessezone 3: communicatieomgevingen (6 credits vereist, aangeboden door SVSU)Interessezone 4: toegepaste communicatie en nieuwe media-marketing (aangeboden door MCU-MI)Interessezone 5: hedendaagse Chinese media en markt (aangeboden door MCU-MI)MCU-studenten ontvangen korting op kredietkostenVoorafgaande kredieten in Taiwan om de studieperiode te verkortenInteractie en uitwisseling met lokale studentenGeniet van geavanceerde faciliteiten in SVSUMissie... [-]
Verenigde Staten Saginaw
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Ming Chuan University

In de afgelopen jaren is het gebied van TCS / FL (Chinees onderwijzen als tweede / vreemde taal) snel uitgebreid naar alle uithoeken van de wereld. De masteropleiding Tea ... [+]

Waarom TCFL?

In de afgelopen jaren is het gebied van TCS / FL (Chinees onderwijzen als tweede / vreemde taal) snel uitgebreid naar alle uithoeken van de wereld. De masteropleiding Teaching Chinese as a Foreign Language is opgericht om uitzonderlijke talenten op het gebied van TCFL te bevorderen. De master legt sterk de nadruk op het integreren van theorieën en praktijken in het onderwijs. We willen studenten voorbereiden op een veelbelovende carrière in TCFL en een verdere bijdrage leveren aan het Chinese taalonderwijs.

One Tuition for Two Degrees

Na de voltooiing van 36 credit-uren, zullen de studenten worden verleend met twee graduate graden, Master of Arts (MA) door SVSU en Master of Arts (MA) door MCU-MI. De duale graden tonen een internationale, interculturele en multidisciplinaire competentie van de afgestudeerden.... [-]

Verenigde Staten Saginaw
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

2018 08 30 銘傳大學短版中音英字