Lees de Officiële Beschrijving

Minerva voedt kritische wijsheid ter wille van de wereld.

Omdat onze toekomst afhangt van betere leiders, slimmere innovators en beter geïnformeerde wereldburgers, bereiden we de volgende generaties uitzonderlijke, levenslange studenten voor om samen te werken aan het oplossen van de meest complexe uitdagingen van onze tijd.

Minerva is diep principieel en toegewijd aan het verbeteren van uw potentieel en het mogelijk maken van uw succes.

We zijn intensief gericht op het verbeteren van onze collectieve toekomst door uw individuele ontwikkeling te bevorderen. Onze organisatie wordt gedefinieerd door zeven leidende principes, die elke beslissing die we maken, bepalen, van hulpverlening en toelating tot academici, het woonleven en professionele ontwikkeling.

De Minerva Schools at KGI zijn gebouwd op een krachtige alliantie.

Minerva biedt zijn buitengewone opleidingen aan in samenwerking met een van de meest innovatieve afgestudeerde instellingen ter wereld: KGI (Keck Graduate Institute). KGI, een leider in de toegepaste wetenschappen, is het nieuwste lid van het gerenommeerde Claremont Consortium, vaak de "Ivies van het Westen" genoemd.

INTRODUCTIE TOT MINERVA

Ben Nelson, oprichter van Minerva, en Stephen M. Kosslyn, Ph.D., Founding Dean van de Minerva Schools at KGI , geven een inleiding tot de visie, pedagogie en leerplatform in het hart van de opnieuw uitgevonden universitaire ervaring.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Minerva Schools at KGI

De 21-maands parttime Master of Science in Decision Analysis (MDA) is ontworpen om kritische professionele vaardigheden bij te brengen, met de nadruk op onderzoek, analys ... [+]

In onze steeds complexere en geglobaliseerde wereld vereist effectieve besluitvorming een hoge mate van kritisch denken en het vermogen om verschillende gegevens te verzamelen, te interpreteren en ernaar te handelen. Minerva heeft een eerste-van-zijn-soort programma ontwikkeld dat specifiek is ontworpen om de leiders van de eenentwintigste eeuw voor te bereiden op het nemen van vervolgbeslissingen. De 21-maands parttime Master of Science in Decision Analysis (MDA) is ontworpen om kritische professionele vaardigheden bij te brengen, met de nadruk op onderzoek, analyse en praktische besluitvorming.

De Master of Science in Decision Analysis leert je de kritische vaardigheden die nodig zijn om betere beslissingen te nemen en positieve verandering door te voeren.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
21 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Address
1145 Market St, 9th Floor
94103 San Francisco, Californië, Verenigde Staten