Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Millsaps werd in 1890 opgericht door de Methodistische Kerk. De filantropie van Major Reuben Webster Millsaps en andere Methodist leiders in Mississippi kon de College twee jaar later op wat toen de rand van Jackson te openen. Het begin was bescheiden: twee gebouwen, 149 studenten en vijf docenten. Meer dan een eeuw later, Millsaps heeft een inschrijving van ongeveer 1100 studenten en een faculteit en het personeel van meer dan 300. De prachtige 100-acre campus bevindt zich nu in het hart van het centrum van Jackson. Erkend door verschillende nationale organisaties, de College blijft een uitgebreide vrije kunsten onderwijs om studenten uit meer dan 27 staten en 24 landen.

Visie

Voortbouwend op haar motto, Ad Excellentiam, haar sterke erfgoed van sociale rechtvaardigheid, vrijheid van gedachte, en reflectie op de belangrijkste vragen van het leven, en de centrale ligging in de hoofdstad van Mississippi, Millsaps bezig studenten in een transformatieve leren en leidinggevende ervaring die resulteert in het persoonlijke en intellectuele groei, inzet voor goed burgerschap in onze mondiale samenleving, en een verlangen om te slagen en een verschil maken in elke gemeenschap ze aanraken.

Missie

Millsaps College is gewijd aan academische uitmuntendheid, openen onderzoek en vrije meningsuiting, de exploratie van het geloof aan de roeping te informeren, en het innovatieve vormgeving van de sociale, economische en culturele vooruitgang van onze regio.

Internationale eerstejaars studenten

Afschrift van uw middelbare school transcript in de originele taal met een officiële vertaling Engels. Engels taaltoetsen, officiële IELTS of TOEFL scores (als Engels de moedertaal van de IELTS / TOEFL eis kan worden afgeweken). Voor studenten wier eerste taal niet Engels is, Millsaps vereist IELTS scores van de band 6.5 of hoger, een minimale score van 80 op de TOEFL iBT, 220 op de computer-based TOEFL, of 550 op de papieren TOEFL. Millsaps 'TOEFL-code is 1471. Onder toepassing van gestandaardiseerde of nationale testen (SAT, ACT, AP, IB, A-niveau of andere tests). Kopie van het paspoort ID pagina. Millsaps 'International Verificatie van financiële steun.

International Transfer Studenten

Instromers moet transcripties in te dienen voor elke school ze hebben bijgewoond in de originele taal met een officiële vertaling Engels. Engels taaltoetsen, officiële IELTS of TOEFL scores (als Engels de moedertaal van de IELTS / TOEFL eis kan worden afgeweken). Voor studenten wier eerste taal niet Engels is, Millsaps vereist IELTS scores van de band 6.5 of hoger, een minimale score van 80 op de TOEFL iBT, 220 op de computer-based TOEFL, of 550 op de papieren TOEFL. Millsaps 'TOEFL-code is 1471. Studenten met minder dan dertig uur van college-niveau werk dient een afschrift van uw middelbare school transcript te dienen in de oorspronkelijke taal en de officiële vertaling Engels en gestandaardiseerde of nationale testscores (SAT, ACT, AP, IB, A-niveau of andere tests ). Kopie van het paspoort ID pagina. Millsaps 'International Verificatie van financiële steun.

Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun academische record, de cursus werk genomen, prestaties in die cursus werk en de prestaties op gestandaardiseerde tests. Biografische informatie van de aanvrager, buitenschoolse activiteiten en essay, samen met een begeleider en docent aanbeveling, zal ook worden overwogen in het besluitvormingsproces.

International Exchange Students

Volg de stappen op onze International Exchange Students pagina.

Internationale studenten

Kandidaten voor de Millsaps MBA of MACC-programma's moeten rechtstreeks gelden voor de Graduate School.

2015-16 International Student geschatte kosten (9 maanden)

Collegegeld - $ 33.306 Kosten - $ 2204 Huisvesting - $ 7006 Maaltijden - $ 5406 Boeken & Supplies - $ 1100 Binnenlandse Transport- $ 550 Ziektekostenverzekering - $ 600 Diversen - $ 1100 Geschatte TOTAAL: $ 51.272

*Dit is de minimale kosten voor huisvesting; de kosten zijn afhankelijk van het type accommodatie gekozen.

**Dit is een geschatte kosten op basis van de standaard "7 Corners" standaard plan en de gemiddelde student leeftijd. Kosten zijn variabel op basis van leeftijd en dekking.

***De bovengenoemde kosten omvatten minimumeisen. Studenten moeten worden voorbereid voor extra persoonlijke uitgaven, onvoorziene omstandigheden, en de zomer / winter break kosten. Als je niet naar huis zal reizen voor de zomer kunt u er zeker van te dienovereenkomstig plannen voor de extra kosten.

International Student Merit Scholarships

Internationale studenten worden automatisch in aanmerking komen voor verdiensten gebaseerde beurzen. Hieronder is de Millsaps 'internationale vereenvoudigd beurs selectie systeem om u te helpen schatting van uw beurs. De student middelbare school en / of hogeschool werk wordt omgezet door Millsaps aan een Amerikaanse GPA op een schaal 4.0. De uiteindelijke prijs zal worden bepaald door aanvullende criteria zoals de strengheid van de academische opleiding van een student en de middelbare school en / of universiteit curriculum, leiderschap, buitenschoolse betrokkenheid, brieven van aanbeveling, alumni / legacy relaties, institutionele fit en toonde interesse. Geen aparte aanvraag is nodig voor verdiensten gebaseerde beurzen. Studenten kunnen in aanmerking komen voor artistieke, musical of theater talent. Gebaseerde hulp nodig hebben is niet beschikbaar voor internationale studenten door middel van Millsaps College.

Tier 1- $ 30.000 - volledige collegegeld Internationale kandidaten met een gelijkwaardig 3,9 GPA of hoger zal automatisch worden beschouwd als bij de indiening van een volledige undergraduate aanvraag voor toelating.

Tier 2 - $ 23.000 - 27.000 Internationale kandidaten met een gelijkwaardige 3,5-3,89 GPA zal automatisch worden beschouwd als bij de indiening van een volledige undergraduate aanvraag voor toelating.

Tier 3 - $ 16.000 - 22.000 Internationale kandidaten met een gelijkwaardige 3,0-3,49 GPA zal automatisch worden beschouwd als bij de indiening van een volledige undergraduate aanvraag voor toelating.

Let op: Alle hernieuwbare beurzen zijn contingent op het voldoen aan specifieke criteria die bij de award. Verdienste beurzen niet jaarlijks te verhogen. De gemiddelde stijging van de kosten van deelname wordt geschat op 5% per jaar.

Vroege Actie

Vroege Actie is een niet-bindende toelating optie waarmee eerstejaars studenten aan het begin van de kennisgeving van de Millsaps beslissing tot toelating, terwijl niet hoeft te laten het college weten van uw beslissing tot 1 mei ontvangen. Studenten onder de optie Vroeg Actie geaccepteerd zijn vrij om toe te passen op andere scholen. Onder Vroege Actie, moet u van toepassing zijn en alle bewijsstukken uiterlijk op 15 november. Toegelaten studenten zal niet later worden meegedeeld op 15 januari. Toegelaten studenten kunnen hun inschrijving storting op elk moment in te dienen tot totdat de kandidaat antwoord van Data 1 mei.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Millsaps College

Van alle de enorme verscheidenheid van combinaties van materie in het heelal, de enige combinatie die we kennen, dat zich bewust is - dat voelt, denkt, vraagt ​​zich af, ... [+]

MSc in Neuroscience and Cognitive Studies

Van alle de enorme verscheidenheid van combinaties van materie in het heelal, de enige combinatie die we kennen, dat zich bewust is - dat voelt, denkt, vraagt ​​zich af, herinnert, rechters, hoop, dromen, berekent, en verlangens - is het brein. Dit is op zich een merkwaardig mysterie. Het menselijk brein is ongeveer 75% water, 10% vet, 8% eiwit en enkele procentpunten koolhydraten en anorganische zouten. Afzonderlijk genomen, geen van deze dingen denken. Samen in een massa, nog steeds geen denken. Maar het organiseren van het materiaal op de juiste manier ... en het wakker.

Met ongeveer 100 miljard neuronen en toegang tot slechts 2% van de gemiddelde persoon het lichaamsgewicht, het brein erin slaagt om de overgrote meerderheid van het denken van een persoon en gedrag te controleren, maakt ons wie we zijn. De studie van de hersenen dan is de studie van wie we zijn, wat we zijn en hoe we werken. Neuroscience and Cognitive Studies is de interdisciplinaire gebied waar al deze vragen bij elkaar komen. Uit fysiologisch onderzoek naar neurotransmitter activiteit, om psychologisch onderzoek naar taalverwerving en geheugen, filosofische onderzoek naar de aard van het bewustzijn en materie, de vragen met betrekking tot de hersenen zijn legio en vormen een van de meest opwindende en krachtige gebieden van wetenschappelijk onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Jackson
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Millsaps College

De Master of Accountancy curriculum is ontworpen om studenten met een grotere diepte en breedte in de boekhouding onderwijs dan de Bachelor of Accounting of Master of Bus ... [+]

Master of Accountancy

De Master of Accountancy curriculum is ontworpen om studenten met een grotere diepte en breedte in de boekhouding onderwijs dan de Bachelor of Accounting of Master of Business Administration graden te bieden. Studenten met een undergraduate graden in de boekhouding en studenten met een diploma in een andere dan de boekhouding kan de MACC mate te streven velden, hoewel studenten met weinig of geen academische achtergrond in de boekhouding of zaken nodig zijn om extra undergraduate of stichting cursussen te kwalificeren voor de 600-level cursussen .

Vereisten

De MACC programma omvat 15 uur van de boekhoudkundige vereisten. * Deze vereisten voor te bereiden de student voor geavanceerde studie van de boekhouding. Voltooiing of afzien van een voorwaarde is vereist voor geavanceerde studie. Professionele benamingen mogen ook worden aanvaard om af te zien van de corresponderende voorwaarde cursussen. De volgende vereiste boekhoudkundige cursussen zijn nodig voor de MACC:... [-]

Verenigde Staten Jackson
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Millsaps College - A Closer Look

Millsaps College Tour