Metropolitan State University Of Denver

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MSU Denver is een uitgebreide, baccalaureaat- en masterdiploma die stedelijke universiteit verleent die kunst en wetenschappen, professionele en zakelijke cursussen en programma's aanbiedt aan een diverse studentenpopulatie in een sfeer van wederzijds respect. Excellentie in lesgeven en leren is het primaire doel van MSU Denver. MSU Denver is al meer dan 50 jaar een gangmaker in het transformeren van levens, de gemeenschap en het hoger onderwijs.

We stellen de studenten van Colorado in staat om hun leven en carrière vooruit te helpen door middel van hoogwaardig, realistisch onderwijs. En we drijven de staatseconomie aan via onze 95.000 werkklare afgestudeerden, van wie meer dan 80% in Colorado blijft. MSU Denver is gevestigd in het hart van de Mile High City en biedt ongeëvenaarde toegang tot stages en professionele netwerken die carrières een vliegende start geven.

MSU Denver biedt onderwijs van hoge kwaliteit zonder het hoge prijskaartje.

Onze lessen worden gegeven door bekende academici, nationale experts en iconen uit de industrie. En ze bouwen hands-on leren in elke cursus, waardoor studenten klaar zijn voor een carrière, kritische denkers worden die bedrijven willen inhuren.

Locaties

Denver

Address
Auraria Parkway,890
80204 Denver, Colorado, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden