Meridian University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Meridian University is toegewijd aan het mogelijk maken van menselijke ontwikkeling door middel van wijze transformatieve impact op meerdere domeinen van de publieke en private sector met wereldwijd bereik en lokale waarde. Meridian's graduate opleidingen in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership stellen studenten in staat om passie te combineren met een beroep in dienst van grotere sociale, culturele, ecologische en ontwikkelingsdoelen.

Elk van de graden van Meridian biedt studenten een geïntegreerde set vaardigheden en capaciteiten die zijn gebaseerd op de principes en praktijken van Transformative Learning, samen met next-practices die specifiek zijn voor de graad en concentratie, gekozen door elke student. Het unieke leermodel van Meridian stelt studenten in staat om residenties ter plaatse, asynchroon online leren en boeiende videogesprekken te combineren om een educatief pad te ontwikkelen dat past bij hun leven en visie via het eigen geïntegreerde technologieplatform van Meridian.

Meridian is geaccrediteerd door het WASC Senior College en de University Commission en goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs voor deelname aan het Federal Student Aid-programma. WASC is de door het Department of Education erkende regionale accreditor voor scholen als de University of California in Berkeley, UCLA en Stanford University. De licentiegraden van Meridian worden al meer dan 25 jaar erkend door de California Board of Behavioral Sciences en Board of Psychology.

" Meridian University biedt programma's die uniek zijn in hun vermogen om cognitief en ervaringsgericht leren samen te brengen."

- Jean Houston, kanselier

Visie en missie: een onderwijs dat transformeert

De evolutie van de mens drukt het diepste potentieel van de aarde uit. De term Meridiaan roept en symboliseert de aarde zoals bewoond en ingebeeld door mensen. De cultuur die mensen zich hebben voorgesteld, heeft dringend behoefte aan transformatie. De beroepen psychologie, bedrijfskunde en transformatief leiderschap kunnen dienen om een kritische bijdrage te leveren aan hedendaagse mogelijkheden voor de transformatie van cultuur. Meridian University curriculum van Meridian University een integratieve benadering van zowel persoonlijke als culturele transformatie binnen organisaties, gemeenschappen en samenlevingen.

Geleid door een integrale visie tracht Meridian University leiders op te leiden met de capaciteiten, vaardigheden en kennis die essentieel zijn voor het transformeren van de beroepen psychologie, zaken en transformatief leiderschap. De leiderschapscapaciteiten van moed, mededogen, helderheid, geweten en belichaamd zelfbewustzijn vormen samen de wijsheid en integriteit die nodig zijn om de beroepen en de bredere cultuur te transformeren. Transformatief leren bij Meridian katalyseert de opkomst van deze capaciteiten die, samen met het ontwikkelen van creatieve onderzoeksvaardigheden en het verwerven van professionele kennis, Meridian's inzet voor het ondersteunen van een onderwijs dat transformeert, realiseert.

De inzet van Meridian voor publieke en professionele betrokkenheid wordt ontwikkeld via het Center for Transformative Learning.

Als je de aarde vanaf de maan ziet, zie je daar geen verdeeldheid van naties of staten.

Dit zou echt het symbool kunnen zijn voor de komende nieuwe mythologie.

Dat is het land dat we gaan vieren.

En dat zijn de mensen waarmee we één zijn.- Joseph Campbell

Locaties

Petaluma

Address
47 Sixth Street
94952 Petaluma, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden