Lees de Officiële Beschrijving

Over

Gelegen in Erie, Pennsylvania, op een heuvel met uitzicht op Lake Erie, staat onze 75 hectare grote campus bekend als een van de mooiste in de regio. Elementen van de Engelse gotische architectuur worden gedragen door onze oude hoofdgebouwen, academische gebouwen en studentenresidenties.

Pluk de dag.

Gegrond in de idealen van service, gastvrijheid en ondernemerschap die onze oprichters hebben geïnspireerd, moedigt een Mercyhurst-opleiding de ontwikkeling aan van levenslange passies en betrokkenheid bij de grotere wereld. Geïnspireerd door ons motto, "Carpe Diem", omarmen onze faculteit en studenten innovatie en leiderschap in dienst, omdat ze een verschil maken binnen onze poorten en over de hele wereld.

Missie

Geloof en service aan een Mercy University

"De vreugde en de hoop, het verdriet en de angst van de vrouwen en mannen van onze tijd, vooral van degenen die arm of bedroefd zijn op welke manier dan ook, zijn de vreugde en hoop, het verdriet en de angst van de volgelingen van Christus ook Niets echts faalt om een echo in hun hart te vinden ... Daarom koesteren christenen een gevoel van diepe solidariteit met het menselijk ras en zijn geschiedenis. " (Gaudium et Spes, Voorwoord 1)

Zulke dromen en werkelijkheden gaan elke katholieke universiteit aan. Ze doen in het bijzonder een beroep op Mercy-universiteiten gesticht door de Sisters of Mercy, die hun leven hebben gepleegd en werken om arme, zieke en ongeschoolden te dienen. De inspiratie uitgedrukt in Gaudium et Spes, ligt daarom aan de basis van onze identiteit en missie. Een Mercyhurst-opleiding is erop gericht studenten te betrekken bij het leven en leiders te creëren op het gebied van gerechtigheid en dienstverlening. In een tijd van veel sociale verandering en uitdaging, verduidelijkt deze inspiratie onze visie op het specifieke karakter van onze Catholic Mercy University.

Onze inspiratie leidt ons naar studierichtingen en betrekt onze perspectieven op het gebied van leren, onderzoek en wetenschappelijke inspanningen. Dergelijke inspiratie vormt de basis van de sociale rechtvaardigheidsdimensie van veel van onze academische en serviceprogramma's. Inderdaad, dergelijke inspiratie stuurt de doelen van onze universiteit. We willen deze inspiratie delen met degenen die door onze poorten komen, op zoek naar academische excellentie, professionele expertise en een toekomst vol hoop.

Onze visie

Mercyhurst University wil een vooraanstaande instelling voor hoger onderwijs zijn die excellentie integreert in de vrije kunsten, professionele en loopbaantrajecten en service aan regionale en wereldgemeenschappen.

Onze Mission Statement

In overeenstemming met haar katholieke identiteit en Mercy erfgoed, leidt Mercyhurst University vrouwen en mannen op in een cultuur waarin geloof en rede samen floreren, waarbij de schoonheid en kracht van de vrije kunsten samengaan met een waardering voor de waardigheid van werk en een toewijding om anderen te dienen. De universiteitsgemeenschap is zeker van de kracht van haar studiefaciliteitsobligaties en laat zich inspireren door het beeld van studenten wier keuzes, in leven en werk, hen in staat stellen om de menselijke en spirituele waarden die in de dagelijkse realiteit zijn ingebed te realiseren en leiderschap in dienstbaarheid te oefenen een rechtvaardige wereld.

Onze kernwaarden

Wij zijn:

 • Sociaal barmhartig, - Mercy herstelt de menselijke waardigheid, breidt onze sociale relaties uit en stelt ons in staat om met medeleven naar anderen uit te reiken.
 • Wereldwijd verantwoordelijk, - Globalisering daagt ons uit om te leren hoe we de hulpbronnen van de Aarde verstandig kunnen beheren en om solidair te handelen met de verschillende volkeren.
 • Compassionately hospitable, - Mercy hospitality begint met zelfacceptatie, verwelkomt mensen van verschillende geloofs-, etnische en culturele tradities, en bouwt zo gemeenschappen op die boven tolerantie uitstijgen.
 • Intellectueel creatief, - Genereuze, onderzoekende en kritische gewoonten van de geest, die de aspiraties voor uitmuntendheid van de academische gemeenschap ondersteunen, moedigen ons aan in onze levenslange zoektocht naar wat waar, goed en mooi is.
 • Reflectief bewust, - Onze christelijke omgeving stimuleert zelfreflectie en contemplatie van menselijk gedrag, bevordert de balans tussen geest, lichaam en geest en biedt uiteindelijk de mogelijkheid om een moreel kompas te ontwikkelen voor een leven van integriteit.
 • Ambassadeurs van dienst.

Contact

Het Office for Mission Integration, opgericht in 2008, staat de president van Mercyhurst University in het bevorderen en integreren van de educatieve missie van de universiteit en de overtuigingen en waarden van de katholieke identiteit en nalatenschap van de Sisters of Mercy, zoals vertegenwoordigd in de missie en kern waarden van de instelling. Het werk van het kantoor is veelzijdig maar hoofdzakelijk gericht op het onderwijzen en aanmoedigen van alle leden van de universitaire gemeenschap van studenten tot trustees om de missie van Mercyhurst te bevorderen. Als zodanig heeft het bijzondere zorg voor de katholieke en sponsorende tradities en dienst van Sisters of Mercy.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Snelle feiten

 • Mercyhurst is een vierjarige, katholieke, liberale kunstuniversiteit, gesticht door de Sisters of Mercy in 1926
 • Mercyhurst kreeg de status van universiteit in 2012
 • Meer dan 59 undergraduate majors (met 67 concentraties), 10 graduate degrees en 12 graduate certificates zijn beschikbaar aan de universiteit
 • Mercyhurst University biedt 24 varsity level-sporten, met de Lakers-teams in 12 vrouwensporten en 12 herenporten. Twee van de programma's concurreren op het niveau NCAA Division I (ijshockey voor mannen en vrouwen), terwijl 21 teams deelnemen aan de fase II-fase. Dameskegelen wordt de 25e varsity-sport van Mercyhurst in 2019-20
 • Mercyhurst's belangrijkste 75 hectare grote campus speelt zich af in Erie, Pennsylvania, de enige havenstad van de staat; de campus ligt op ongeveer 100 mijl van Cleveland, Ohio, en Buffalo, New York en 130 mijl ten noorden van Pittsburgh, Pennsylvania
 • Accreditatie: het Pennsylvania Department of Education; De Raad voor Sociaal werkonderwijs; De Accreditatiecommissie voor programma's in de gastvrijheidsadministratie; Nationale vereniging van dansscholen; De National Athletic Trainers Association; De American Physical Therapy Association; De nationale vereniging van muziekscholen; en Internationale Assemblee van Collegiate Business Educators
 • Voltijd studenten: 300
 • Gemiddelde klasgrootte: 20; Alle cursussen worden gegeven door docenten, niet-afgestudeerden of onderwijsassistenten

Undergraduate Profile

 • 41% man, 59% vrouw
 • Ongeveer 40% van de studenten identificeert zich als katholiek; een verscheidenheid van andere geloofstradities zijn vertegenwoordigd
 • Gemiddelde GPA: 3,41
 • Midden 50% zat: 1170
 • Midden 50% ACT: 24
 • Geografische verspreiding: Pennsylvania, New York, Ohio, 41 andere staten en 46 landen

Leuke weetjes

 • Toen moeder Borgia Egan op zoek was naar een universiteit, kreeg ze van vader Garson de raad om het 'op een heuvel' en 'in de buurt van water' te bouwen. Toen hij gebouwd was, zat Mercyhurst bovenop de grootste heuvel van Erie, met uitzicht op Lake Erie. Het 'Hurst'-deel van de naam van de universiteit is een eerbetoon aan het' bosrijke gebied op de heuvel 'waar Mercyhurst zijn thuis vond.
 • The Grotto is vernoemd naar en gemodelleerd naar de Grot aan de Notre Dame University. De Grot werd gebouwd op het hoogtepunt van de Grote Depressie, door werkloze arbeiders die met Father Sullivan samenwerkten om de Grot te bouwen uit dankbaarheid voor de dagelijkse gaarkeuken, de zusters renden voor de armen en zonder werk.
 • De kapellobby heeft veel beroemde bezoekers ontvangen, waaronder de familie Von Trapp en Eleanor Roosevelt.
 • De eerste man die afstudeerde aan het Mercyhurst College was Daniel Burke. Tegenwoordig is hij lid van de kunstfaculteit van de universiteit.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Mercyhurst University

Deze graad biedt studenten de educatieve basis die nodig is om te slagen als inlichtingenanalisten in federale nationale veiligheidsagentschappen, particuliere defensieco ... [+]

Master of Science in Applied Intelligence

Deze graad biedt studenten de educatieve basis die nodig is om te slagen als inlichtingenanalisten in federale nationale veiligheidsagentschappen, particuliere defensiecontractanten, wetshandhavingsinstanties, bedrijven en niet-gouvernementele organisaties. Dit afstudeerprogramma is vergelijkbaar met de master in programma's voor veiligheidsstudies aan andere universiteiten.

Het op de campus afgestudeerde intelligentieprogramma heeft een deadline voor het toelaten van aanvragen van 15 mei . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus dien uw aanvraag en aanvullende items zo snel mogelijk in om in aanmerking te komen voor toelating.

... [-]
Verenigde Staten Erie
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mercyhurst University

De masteropleiding Data Science leidt studenten op voor het verzamelen, analyseren, visualiseren en communiceren van bruikbare inzichten voor datagedreven zakelijke besli ... [+]

Master of Science in Data Science

De masteropleiding Data Science leidt studenten op voor het verzamelen, analyseren, visualiseren en communiceren van bruikbare inzichten voor datagedreven zakelijke beslissingen. Een masterdiploma op het gebied van gegevenswetenschap kan een waardevolle troef zijn bij het vinden van een baan bij vele soorten bedrijven, variërend van verzekeringen tot beveiligingsfirma's.

Meld u vandaag nog gratis aan voor de MS in Data Science. Aanvragen worden momenteel geaccepteerd voor deelname aan het najaar 2019-cohort vanaf augustus 2019. De deadline voor het indienen van aanvragen is 31 maart 2019. Aanvragen worden pas na deze datum geaccepteerd als er ruimte beschikbaar is.... [-]

Verenigde Staten Erie
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mercyhurst University

Het graduate programma in Special Education and Applied Disability Studies aan de Mercyhurst University zal je talenten verbeteren en je de vaardigheden en kennis geven o ... [+]

Master of Science in het onderwijs voor speciaal onderwijs en toegepaste disabilityEen impact hebben op het leven van kinderen en volwassenen die het allerbeste nodig hebben.

Het graduate programma in Special Education and Applied Disability Studies aan de Mercyhurst University zal je talenten verbeteren en je de vaardigheden en kennis geven om het leven van studenten en volwassenen met lichte tot ernstige handicaps in verschillende settings te transformeren. Het programma is ontworpen om aanbieders van onderwijs- en gedragsdiensten te helpen (a) hun kritisch denken en analytische vaardigheden te verfijnen tot het hoogste niveau van bekwaamheid dat nodig is om topniveau te bereiken op het terrein, en (b) ontwikkelde onderzoeksbekwaamheden te ontwikkelen die nodig zijn om innovaties te creëren in onderwijs- en gedragsdiensten die personen met een handicap of unieke leerbehoeften ten goede komen.... [-]

Verenigde Staten Erie
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mercyhurst University

Een master in Organisatorisch Leiderschap bereidt je voor om te leiden in vrijwel elke omgeving. Het Organizational Leadership-programma stelt zijn studenten in staat lei ... [+]

Master of Science in leidinggeven aan organisaties

We kennen allemaal het veranderende landschap van de hedendaagse werkwereld: snel, geglobaliseerd en complex. Leiders staan nu voor de uitdaging meer gevoelig, flexibel en aanpasbaar te zijn aan de eisen en verwachtingen van belanghebbenden. Vanwege deze veranderingen hebben veel organisaties de traditionele top-down hiërarchische managementstructuren opgegeven voor meer 'organische' en vloeiende vormen.

Wat als u uw visie beter zou kunnen communiceren, uw collega's kunt bekrachtigen en motiveren en over geavanceerde kennis van uw vakgebied beschikt?

Leiderschapsontwikkeling via het Organizational Leadership (OL) -programma helpt studenten zich beter aan dit nieuwe paradigma aan te passen dan de meeste MBA-programma's. De MBA-graad bereidt je voor op management; een master in Organisatorisch Leiderschap bereidt je voor om in vrijwel elke omgeving leiding te geven. Het Organizational Leadership-programma stelt zijn studenten in staat leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die hen voorbereiden op het creëren van visie, richting en afstemming binnen een organisatie om gezamenlijke doelen te bereiken.... [-]

Verenigde Staten Erie
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Mercyhurst University - Welcome to Mercyhurst!

Carpe Diem at Mercyhurst

Address
501 East 38th Street
16546 Erie, Pennsylvania, Verenigde Staten