Mercy College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mercy College is de dynamische, diverse New York City gebied college waarvan de studenten op een persoonlijke missie: om het meeste uit het leven te halen door het verkrijgen van het meeste uit hun opleiding.

Mercy opgericht in 1950, biedt meer dan 90 undergraduate en graduate diploma en het certificaat programma's binnen vijf scholen: Business, Onderwijs, Gezondheid en Natuurwetenschappen, Liberal Arts en Sociale Wetenschappen. Mercy College daagt haar docenten en personeel om het hoger onderwijs te laten werken voor iedereen die hongerig genoeg om een ​​betere plaats in het leven te verdienen. Met campussen in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan en Yorktown Heights, is de levendigheid van het college cultuur ondersteund door een divers studenten uit de hele regio.

Mercy102

Een Transformatieve Educational Experience


Mercy daagt elk van zijn academici en studenten om hun persoonlijke en intellectuele verwachtingen overtreffen. Mercy's afgestudeerden aan te tonen succes en het vertrouwen in de professionele en beroepsonderwijs spectra, en de impact die ze hebben in hun gemeenschappen of over de hele wereld is het bewijs van een het machtigen leerzame ervaring.

Mercy's levendige academische gemeenschap hecht veel waarde aan het leren buiten het klaslokaal met real-world ervaringen. Deze aanpak aan de wetenschap stimuleert studenten toe te passen wat ze leren in de klas met het leven na het afstuderen. Mercy's wereldberoemde faculteit werken nauw samen met studenten over deze projecten.

Mercy_York

Mercy is vastbesloten om studenten te verbinden met de wereld. Het college heeft een rijke traditie van de dienstverlening aan de gemeenschap door middel van de "Mercy Gives Back" initiatief, dat stimuleert studenten om deel te nemen, en lood, service-leermogelijkheden. Dit is een weerspiegeling van de geschiedenis van Mercy's en de waarden in het Mercy College afdichting (Inserviendo Consumere, verbruikt in dienst).

On-campus evenementen en internationale reiservaringen studenten helpen ontdekken en waarderen culturen ver van huis. Onze afgestudeerden zijn geëngageerde burgers.

Mercy101

De PACT Advantage


Toegewijd aan het ondersteunen van studenten tijdens hun opleiding, Mercy College biedt een persoonlijke leerervaring die Personalized (PACT) -programma Prestatie Contract het college omvat. PACT is een landelijk erkend mentoring programma dat dient als een model voor het succes van de studenten. www.mercy.edu/ 877-GENADE-GO.

Uw PACT mentor is je punt persoon die je helpt college het leven te navigeren. Je mentor zal u helpen begrijpen en om financiële steun, kies de juiste grote, selecteren en te registreren voor de klassen, het bijhouden van uw studievoortgang, het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, landt een stage, en voor te bereiden op sollicitatiegesprekken.

Mercy_ny

Een Gewenste Campus Environment


De adembenemende natuurlijke omgeving aan de rivier de Hudson onderscheidt schilderachtige campus Mercy's in het pittoreske dorpje van Dobbs Ferry. hoofdstraat van Dobbs Ferry, op slechts een steenworp afstand van de campus, biedt charmante restaurants, boetieks, winkels, cafés en een levendige gemeenschap leven. Een Metro-Noord station, gelegen op de campus, maakt New York City te bereiken. U komt in het hart van Manhattan, op Grand Central Station, in minder dan 30 minuten. Onderzoek kunst in het MoMA, ervaren Broadway, schaatsen in Bryant Park, ontdek opera in de Met, de vangst van een spel in het Yankee Stadium of Citi Field, verkennen Central Park, het Metropolitan Museum of Art en de Botanische Tuinen, en ervaring met talloze stage en werkgelegenheid.

andere campussen Mercy, gelegen in Manhattan, de Bronx en Yorktown Heights, bieden flexibiliteit en gemak.Betaalbaarheid
Mercy heeft een van de laagste private collegegeld tarieven in de natie, en de laagste in de staat New York. Het college heeft ook royale scholarship pakketten om goed presterende studenten. Of studenten zijn woon-of woon-werkverkeer, zullen ze een schat aan mogelijkheden en een verrijkende college ervaring te ontdekken tegen een fractie van de gemiddelde nationale kosten.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College is toegewijd om gemotiveerde studenten de kans om hun leven te veranderen door middel van het hoger onderwijs door het aanbieden van vrije kunsten en professionele programma's in gepersonaliseerde en kwalitatief hoogwaardige leeromgevingen, waardoor het voorbereiden van studenten om in te schepen op het belonen van loopbanen, om te blijven leren gedurende hun hele leven en te handelen ethisch en verantwoord in een veranderende wereld.

MercyMission

Locaties

Dobbs veerboot

Mercy College

Address
Mercy College
555 Broadway

10522 Dobbs veerboot, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 877-637-2946

New York

Address
47 West 34th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Verenigde Staten

New York

Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Verenigde Staten

Yorktown Heights

Address
2651 Strang Boulevard
Yorktown Heights

10598 Yorktown Heights, New York, Verenigde Staten

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden