Georgetown University - McCourt School of Public Policy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De McCourt School of Public Policy van Georgetown University is een hoog aangeschreven public policy school in het centrum van de beleidswereld in Washington, DC

Over de McCourt-school

Onze missie is om onze studenten te helpen bij het ontwerpen, analyseren en implementeren van slim beleid en deze in praktijk te brengen in de publieke, private en non-profitsector, in de VS en over de hele wereld. Het vlaggenschip van de McCourt School is de Master in Public Policy. McCourt biedt ook een Master in International Development Policy, een Master in Data Science for Public Policy, een Master in Policy Management, een Executive Master in Policy Leadership, evenals andere dual degree en executive programma's.


55929_Campus_Picture.JPG

Centrum van de beleidswereld

Onze locatie in Washington, DC, plaatst onze studenten in het centrum van de beleidswereld, geeft hen toegang tot de hoogste concentratie van beleidsstages en banen en stelt ons in staat om leidende beleidsmedewerkers aan te trekken als zowel leraren als sprekers.

shutterstock_125858090.jpg

Kwantitatief curriculum

Het rigoureuze, op kwantitatief gerichte curriculum van de McCourt School onderscheidt onze afgestudeerden op de eerste dag van hun collega's. Ze worden gekenmerkt door het niveau van hun kritisch denken en hun inhoudelijke kennis van belangrijke kwesties en benaderingen van beleidsanalyse. De missie van de McCourt School is om haar studenten de rigoureuze kwantitatieve en analytische vaardigheden te geven die nodig zijn om slim beleid in de VS en de rest van de wereld te ontwerpen, implementeren en evalueren. Het curriculum weerspiegelt de diversiteit van hun doelen en bereidt hen voor op zowel publieke posities op hoog niveau als in non-profit- of bedrijfssectoren.

Dr. Holzer in the Classroom

Leading Practitioners

McCourt School-studenten leren van een levendige en geëngageerde gemeenschap van beleidsgeleerden en -beoefenaars. Onze faculteit doet baanbrekend onderzoek om urgente problemen te identificeren en effectieve oplossingen aan te bevelen voor de meest kritieke onderwerpen van vandaag, waaronder economische veiligheid, energie en milieu, onderwijs, internationale ontwikkeling, gezondheid en gezondheidszorg. Ze worden regelmatig opgeroepen om de overheid te adviseren over een breed scala aan dringende beleidsonderwerpen.

55930_Graduation_Picture_2.JPG

Training van toekomstige leiders

Onze studenten zijn getraind en klaar om beleid in de praktijk te brengen - in de publieke, private en non-profit sectoren, in de VS en over de hele wereld. Door een rijke en boeiende intellectuele omgeving op te bouwen, trekt en traint McCourt de allerbeste studenten die de beleidsleiders van morgen worden.

McCourt Ambassadors
McCourt Graduation111133_DlNd_rRW4AAaGYJ.jpg

Locaties

Washington

Address
McCourt School of Public Policy
Old North, Suite 100
37th and O Streets, N.W.

20057 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten