McCombs School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waar leiderschap is verdiend ™

Een van de grootste en meest vooraanstaande business schools in het land, de McCombs School of Business aan de Universiteit van Texas in Austin, is toegewijd aan het opleiden van de bedrijfsleiders van morgen, terwijl kennis wordt gecreëerd voor de industrie en de samenleving. Rankings vertellen slechts een deel van het verhaal over wat McCombs zo geweldig maakt, maar het is een goed begin. Wij zijn een van de weinige scholen in het land die topcijfers behalen in bijna alle zakelijke specialiteitsgebieden die jaarlijks door US News worden gerangschikt

McCombs leidt meer dan 6000 undergraduate, MBA, MPA en Ph.D. studenten elk jaar, het creëren van een van de grootste cumulatieve effecten van een business school in de wereld. Ongeveer 2.000 professionals nemen ook elk jaar deel aan aangepaste programma's die zijn ontworpen voor werkende kaderleden en hun bedrijven. Deze programma's worden gehouden in onze eersteklas AT

De McCombs School of Business sluit aan bij het initiatief van de universiteit om een ​​nieuwe visie voor hoger onderwijs na te streven en tegelijkertijd leiders op te leiden die waarde zullen creëren voor de samenleving. Onze visie is om een ​​van de meest vooraanstaande business schools ter wereld te worden; in de komende jaren zal ons strategisch plan gericht zijn op zeven initiatieven om ons doel te bereiken.

Teach Excellence

Vraag de leerlingen van McCombs naar hun favoriete aspecten van de school, en ze noemen steevast de kwaliteit en toegankelijkheid van de faculteit. Deze dynamische groep van kennisleiders staat bekend om het genereren van relevant zakelijk onderzoek (we behoren tot de meest productieve onderzoeksscholen in het land) met lesgeven dat uitdagingen en verhogingen biedt. McCombs faculteitsleden behandelen niet alleen de standaard business cases, ze creëren bedrijfskennis.

Centre for Teaching Excellence

Eén initiatief voor de school omvat het vergroten van de ondersteuning voor uitmuntend onderwijs met de oprichting van een institutionele eenheid ter ondersteuning van de inspanningen van de faculteit om de effectiviteit van het lesgeven te verbeteren. Het Centre for Teaching Excellence faciliteert facultaire samenwerkingsverbanden door middel van formele mentorprogramma's, peer-to-peer communicatie, het bezoeken van mogelijkheden voor docenten en andere initiatieven.

McCombs Teaching Fellows

De McCombs Teaching Fellows onderscheid zal worden gemaakt om de beste docenten onder de faculteit te eren. Op dit moment maken acht faculteitsleden deel uit van de Academie van Distinguished Teachers van de universiteit. McCombs was ook een leider in het aanbieden van ervaringsgerichte onderwijskansen, waaronder 366P Practicumcursussen en het Leadership-programma op het niet-gegradueerde niveau, het Investment Fund en de Marketing and Venture Fellows-programma's op het MBA-niveau en het MPA-belastingpracticum.

Maatschappelijke uitdagingen

'S Werelds meest prominente business schools worden geconfronteerd met belangrijke menselijke uitdagingen en expertise wordt samengebracht om onderzoek en programmering van hedendaagse maatschappelijke relevantie te produceren. De McCombs School of Business heeft een unieke positie om bij te dragen aan de dialoog rond twee van 's werelds meest vervelende problemen, energiebehoefte en duurzaamheid en innovatie en creativiteit.

De steden die de academische programma's van McCombs ondersteunen, hebben aanzienlijke troeven in de traditionele en alternatieve energieproductie en -generatie. Texas is de leider van het land in de productie van ruwe olie en aardgas en windenergie en Austin is een opkomende technologiehub voor innovatieve vormen van energievoorziening en -behoud.

Gemeenschap

De doelen van de McCombs School of Business kunnen alleen worden bereikt binnen een volledig geëngageerde en doelgerichte gemeenschap. Voor McCombs omvat deze community faculteiten, personeel, studenten, weldoeners en alumni.

Deze campus en de mensen die hier lesgeven en studeren, zullen je verbazen. Onze studenten delen het klaslokaal met getalenteerde en diverse personen uit alle delen van de wereld in een collegiale leeromgeving die door een student is aangemerkt als 'coöperatieve competitie'. Het leren begint in de klas, maar gaat door in de studentgerichte studiefaciliteiten van de school. de prachtige campus van de Universiteit van Texas in Austin, rond de stad, en door hands-on projecten voor bedrijven in Texas en de wereld. Waarschijnlijk zul je op geen andere moment in je leven zulk een volledige onderdompeling ervaren in een omgeving van uitmuntendheid, leren en levensontwikkeling.

Onze stad

Austin was vroeger een aangename verrassing voor zakelijke studenten en bezoekers uit de staat, maar het geweldige weer, de vriendelijke sfeer en de bloeiende economie van de stad zijn geen geheimen meer. In mei 2010 heet Kiplinger Austin

Demografen noemen Austin een 'City of Ideas', een van een handvol Amerikaanse regio's waar een nieuwe creatieve klasse van ondernemers, bedrijfsleiders, kunstenaars en visionairs het model voor Amerikaanse welvaart hervormen.

Een goed opgeleide beroepsbevolking, een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse, een gunstig bedrijfsklimaat, een redelijke belastingstructuur en een uitstekende levenskwaliteit zijn de vijf belangrijkste redenen waarom bedrijven voor Austin kiezen. Meer dan 800 semi-conductor-, energie-, computer- en softwarebedrijven bellen Austin naar huis. Andere industrieën, zoals biowetenschappen, multimedia, film, muziek en logistiek en distributie, zijn goed vertegenwoordigd en groeien.

Bezoek onze website hier .

Locaties

Austin

Address
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Austin, Texas, Verenigde Staten