Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is de thuisbasis van de universiteit van Syracuse voor innovatief, interdisciplinair onderwijs en onderzoek op het gebied van sociale wetenschappen, openbaar beleid, openbaar bestuur en internationale betrekkingen. Het omvat Amerika's leidende graduate school voor public affairs, het aanbieden van hoog aangeschreven professionele graden naast geavanceerde wetenschappelijke graden in de sociale wetenschappen; en het is de thuisbasis van undergraduate-programma's over het volledige spectrum van sociale wetenschappen.

Maxwell's kracht vloeit grotendeels voort uit zijn diversiteit - de ongeëvenaarde verscheidenheid aan educatieve missies die naast elkaar bestaan ​​en soms onder het dak door elkaar lopen. Aan de graduate kant, bijvoorbeeld, is Maxwell de thuisbasis van sterke masterprogramma's in openbaar bestuur en internationale relaties, in conventionele en midcareer-formaten. En, onder hetzelfde dak, biedt Maxwell MA- en PhD-programma's in de sociale wetenschappen, plus een innovatief Social Science PhD-programma voor studenten met unieke, interdisciplinaire interesses. Geen enkele grote school voor public affairs vermengt deze verschillende elementen op dezelfde manier als Maxwell. (De Master of Public Administration-programma is overigens consequent gerangschikt een van de top MPA-programma's van de natie door USNews

Studenten met een major of minor in de sociale wetenschappen profiteren van dezelfde faculteit die Maxwell zijn hoge ranking in onderzoek en graduate onderwijs oplevert. Ze geven undergraduate programma's in antropologie, economie, aardrijkskunde, geschiedenis, internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en sociologie, en in het beleids- en vaardigheden gerichte programma voor publieke zaken. Maxwell's rijke, bepalende interesse in de aard en de mechanica van democratisch burgerschap wordt gediend door de door het team gegeven MAX cursussen en door de nieuwe handtekening van de school in burgerschap en maatschappelijke betrokkenheid. Samen bevorderen ze een erfenis van interdisciplinair burgerschapsonderwijs aan de Maxwell School die nu 90 jaar oud is.

Maxwell-wetenschappers en -studenten verrichten breed onderzoek via negen interdisciplinaire centra, elk gericht op een actueel gebied binnen publieke zaken, zoals sociaal en economisch beleid, conflicten en samenwerking, openbaar welzijn, veroudering, energie en milieu, nationale veiligheid en regionale studies , onder andere.

De meeste programma's zijn ondergebracht in een paar onderling verbonden structuren, waaronder Melvin A. Eggers Hall, geopend in 1993, en Maxwell Hall, geopend in 1937 en in 1994 grotendeels gerenoveerd. Het complex omvat een café, een reeks conferentie- en werkruimtes voor professionele gebruikers. licentiestudenten, en carrel-stijl "grad baaien" voor alle doctorale en vele masterstudenten.

Maxwell is een van de 12 scholen en hogescholen van de Universiteit van Syracuse, een grote, uitgebreide en vooraanstaande privé-universiteit in de staat New York. Syracuse, New York, is een comfortabele middelgrote stad met de voorzieningen van een grootstedelijk centrum en op slechts enkele minuten van een grote verscheidenheid aan landelijke en natuurlijke attracties.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden