Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit

Bij Marshall UniversityWe leven te veranderen en te inspireren buitengewone futures.

Onze studenten veel waarde hechten aan onze kleine klassen, met faculteit leden actief te instrueren in de klas, de beschikbaarheid van intensieve advisering, uitzonderlijke student succes middelen, moderne faciliteiten, een groeiende wereldwijde gemeenschap en robuust buitenschoolse programmering.

Onze faculteit leden zijn leiders, mentoren en kwekers van talent. Ze zijn het maken van een echt verschil in het leven van onze studenten, van wie velen komen hier met een enorm potentieel, maar ontbreekt een betrouwbare routekaart voor academische prestatie.

Onze alumni zijn het hart en de ziel van de familie Marshall. Ze zijn gegaan om te leiden Fortune 500 bedrijven, wint Pulitzer Prizes en word captains of industry, wetenschap, onderwijs en de kunsten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Marshall University - College of Science

De Master's Degree in de chemie is een tweejarig programma vooral bedoeld voor particulieren geïnteresseerd in geavanceerde opleiding in de chemie en aanverwante discipli ... [+]

De Master's Degree in de chemie is een tweejarig programma vooral bedoeld voor particulieren geïnteresseerd in geavanceerde opleiding in de chemie en aanverwante disciplines ter voorbereiding van doctoraatsprogramma's of voor een loopbaan in de industrie, de overheid, of post-secundair onderwijs. Studenten worden verwacht dat zij goed worden geaard in een of meer van het programma vijf specialisaties: analytische chemie, biochemie, Anorganische Chemie, Organische Chemie en Fysische Chemie. Het Departement Chemie biedt momenteel zowel een scriptie en niet-thesis optie voor de Scheikunde MS graad. De niet-scriptie optie is een zelden gebruikte alternatieve route beschikbaar voor studenten momenteel werkzaam full-time en vereist afdeling toestemming. Fundamentele eisen zijn dezelfde als de scriptie optie, maar het vereist 36 uur graduate krediet en een probleem rapport, gevolgd door een openbare lezing. Dit programma organisatie zorgt ervoor dat alle studenten het ontwikkelen van onderzoek, schrijven en spreken in het openbaar vaardigheden, ongeacht hun gebied van concentratie.... [-]

Verenigde Staten Huntington
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Marshall University: The Sixth Brain Expo at Marshall