Marshall University - College of Information Technology and Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vanaf haar oprichting, het college van Informatietechnologie en Egnieering (CITE) is gewijd aan de levering van undergraduate en graduate programma's in high-technologie velden die te optimaliseren voor onze studenten en dat de ondersteuning van de groei en de reputatie van onze universiteit, staat, en de regio. Als we nieuwe en bestaande programma's in de techniek, informatica, en gerelateerde technologie gebieden te ontwikkelen, we omarmen en eer aloude tradities Marshall's in het onderwijs, terwijl vooruit in een tempo dat onze afgestudeerden zich voorbereidt op de uitdagingen en spannende mogelijkheden die voor ons liggen in een voortdurend veranderende mondiale technologische omgeving. Wij zijn van mening dat de infrastructuur, de industrie en innovatie zijn de pijlers van onze economie, en we doen alles wat we kunnen elke dag om deze inspanningen te ondersteunen.

Of u nu het verkennen van onze web-site of wandelen rond de campus, de tekenen van CITE'S groei duidelijk. Ons college is uitgegroeid tot 500 studenten, en onze docenten en personeel zijn dienovereenkomstig gegroeid. In 2008, waren we het voorrecht om de Arthur Weisberg Family Techniek Laboratories openen op de Huntington campus, Een gebouw state-of-the-art die nieuwe kantoren, klaslokaal faciliteiten en laboratoria van belang zijn voor het programma accreditatie en toekomstige groei herbergt. De bouw is aan de gang voor de Arthur Weisberg Family Toegepaste Ingenieurswetenschappen Complex die de hele college evenals andere programma's zal huisvesten.

Degree Programs

BS in Computer Science BS in de ingenieurswetenschappen (BSE) BS in Safety Technology Engineering Transfer Program MS in de ingenieurswetenschappen MS in Environmental Science MS in Computer Science MS in Information Systems MS in Safety MSIN Technology Management Pre-Computer Science Pre-Engineering

Locaties

Huntingdon

Address
Marshall University,
One John Marshall Drive

WV 25755 Huntingdon, Engeland, Verenigde Staten