Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

De faculteit van de Graduate School of Management is samengesteld uit personen met een educatieve achtergrond en ervaring in de functionele gebieden van het bedrijfsleven administratie, boekhouding, financiën, management, marketing, economie, human resources, de gezondheidszorg, de organisatie de communicatie en de wet. De faculteit, in combinatie met andere faculteiten van de Graduate College, biedt een verscheidenheid van graduate educatieve kansen voor mannen en vrouwen voorbereiden voor bestuurlijke loopbaan in het bedrijfsleven, de industrie, arbeid, overheid, ziekenhuizen, en non-profit organisaties.

Accreditatie

Het College of Business is geaccrediteerd door AACSB: De International Association for Management Onderwijs (Amerikaanse Vergadering van Collegiate Schools of Business) en de Commissie over de instellingen voor hoger onderwijs van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen.

Certificate Programs

Certificaat programma's momenteel worden aangeboden onder de Graduate Certificate in Business Management Stichtingen.

Degree Programs

Opleidingen op dit moment worden aangeboden zijn de volgende: Master of Business Administration (MBA), Executive MBA (MBA), Master of Science in Health Care Administration (MS) en Master of Science in Human Resource Management (MS). De meest recente toevoeging is de Doctor of Management Practice in Nurse Anesthesia aan te bieden aan een select cohort in de nabije toekomst.

Toelatingseisen

Personen die geïnteresseerd zijn om de mate van MS na te streven in Human Resource Management of MS in Health Care Administration moet de procedures volgen en voldoen aan de voorwaarden van de Marshall University Graduate College zoals gespecificeerd in de volgende hoofdstukken van deze catalogus. Personen die geïnteresseerd zijn om de mate van MBA en Executive MBA na te streven moet de gespecialiseerde procedures in de volgende hoofdstukken beschreven volgen.

Afzien van Admissions Onderzoek

Een aanvrager van het MBA-programma of beide MS-programma met een verdiende doctoraat van een geaccrediteerde instelling is niet verplicht om de GRE of GMAT te nemen. Een aanvrager met een master's degree is nodig om de GRE of GMAT te nemen.

Het plan van de studie

De student en zijn / haar adviseur zal een plan van de studie die tijdens het semester waarin de student aanvankelijk inschrijft moet worden goedgekeurd voor te bereiden. Een plan moet aangepast zijn aan de behoeften van de studenten te ontmoeten in zijn / haar vakgebied zijn. Het omvat de specifieke cursussen van de student wordt verwacht om te voltooien; en zal ook een lijst van alle andere eisen van het programma of de school. Cursussen vermeld op het Plan van Studie passen die nodig door de faculteit worden beoordeeld. Latere verzoeken om wijzigingen in het plan moeten formeel worden goedgekeurd door de MBA directeur of de studieloopbaanbegeleider. Elke afwijking van het definitieve plan van de studie en / of de discrepantie tussen het en official transcript van de student zal afstuderen vertragen. Elk plan van de studie die werd goedgekeurd, kan vervallen als een student is inactief voor een jaar (tenzij op een officieel verlof).

Grade Point Average Requirement

Een student moet een 3,0 algehele GPA in alle programma-cursussen hebben, met niet meer dan twee C's in zijn of haar programma Daarnaast moet de student een 3,0 GPA in de Graduate College te behouden. Deze norm moet worden voldaan voor de student om af te studeren. Als de student onder deze normen valt, dan is dat studenten worden op de academische proeftijd geplaatst of zullen worden onderworpen aan ontslag uit het programma.

Comprehensive Assessment

Degree kandidaten zijn verplicht om een ​​uitgebreide evaluatie te voltooien voorafgaand aan de ontvangst van de master's degree. De timing en de vorm van uitgebreide beoordeling van een student wordt vooraf goedgekeurd door de directeur van de Graduate School of Management. De uitgebreide beoordeling is meestal een geschreven scriptie vereist binnen de finale, geïntegreerde sluitstuk natuurlijk, MGT 699, "Business Beleid en Strategie," of MGT 696, "Bestuurlijk Beleid en Strategie."

Cursus inschrijvingsbeleid

Om elke 600-niveau cursus in de Graduate School of Management (GSM), moet de student worden toegelaten tot een GSM-programma. Op een uitzondering basis, kan een student niet ingeschreven in het GSM enige 600- niveau GSM cursus met schriftelijke toestemming van de GSM studieloopbaanbegeleider of de GSM MBA directeur. Samenwerkingsprogramma's met andere afdelingen moet goedgekeurd door de GSM-directeur. Het is de verantwoordelijkheid van de student om deze goedkeuring te verkrijgen voordat u te registreren. Daarnaast moet de student voldoen aan de specifieke cursus voorwaarden. Studenten die in strijd dit beleid zal administratief worden ingetrokken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Marshall University Lewis College of Business

Marshall Thundering Herd takes the field