Marian University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waar gaat Marian University eigenlijk over?

Opgericht als Marian College in 1936 door de Congregatie van de Zusters van St. Agnes, Marian University is een co-educatieve, Katholieke Universiteit dat persoonlijk en professioneel succes inspireert door middel van een boeiende, waarden-based onderwijs. Met een gemiddelde klasgrootte van 15 studenten en een student-naar-faculteitratio van 12: 1, nemen studenten van Marian University deel aan meerdere coöperatieve, hands-on leerervaringen die geïntegreerde klasentheorie en praktische werkervaring mogelijk maken. Studenten van de universiteit van Marian University studeren goed voorbereid af om een opwindende carrière in hun vakgebied te beginnen of voor toelating tot strenge graduate en professionele programma's door het land.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Waarom Marian

Geïnspireerd om je te helpen slagen, is Marian University er trots op om toegepast, op waarden gebaseerd onderwijs aan te bieden dat voldoet aan de behoeften van alle studenten. Marian University zorgt voor een persoonlijk, hands-on onderwijs en biedt een hoogwaardige educatieve ervaring, vooral in vergelijking met soortgelijke particuliere hogescholen en universiteiten in het gebied.

Marian University noemde zich nummer 12 als een "High Lifetime Return on Investment (ROI) College" bij alle publieke en private universiteiten en hogescholen in Wisconsin door Affordable Colleges Online (ACO). Afgestudeerden van de Marian University behoren tot de best beoordeelde scholen in Wisconsin die gedurende een periode van dertig jaar de grootste winststijging genieten tussen hen en niet-universitair geschoolden.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Accreditatie en goedkeuringen

Higher Learning Commission

Marian is geaccrediteerd via de Higher Learning Commission (HLC), een regionaal accreditatiebureau voor hoger-onderwijsinstellingen in de regio Noord-Centraal van de Verenigde Staten. Marian werd voor het eerst geaccrediteerd in 1960 en werd opnieuw geaccrediteerd in 2016. Marians heraccreditatie valideert en evalueert ons academisch aanbod, bestuur en administratie, missie, financiën en middelen.

Naast institutionele accreditatie heeft Marian verschillende geaccrediteerde programma's:

 • Business heeft verschillende programma's geaccrediteerd via de International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).
 • De baccalaureaat-opleiding in de verpleegkunde en de masteropleiding in de verpleegkunde aan de Marian University is geaccrediteerd door de Commissie op Collegiate Nursing Education.
 • Het sociaal werkprogramma is geaccrediteerd door de Council on Social Work Education (CSWE).
 • Teacher Education heeft verschillende undergraduate en graduate programma's geaccrediteerd door de National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE).

Keurmerken

Marian heeft verschillende goedkeuringen om aan te tonen dat studenten kwaliteitsonderwijs krijgen. Deze goedkeuringen tonen aan dat we gehouden zijn aan programmatische en operationele normen. Marian heeft ook lidmaatschappen in verschillende educatieve verenigingen om studenten een goede onderwijservaring te bieden.

Nationale Raad voor autorisatie wederkerigheidsovereenkomsten (NC-SARA)

Marian biedt verschillende online programma's aan die zijn ontworpen met de niet-traditionele student in gedachten. Of je nu online cursussen volgt of online en face-to-face combineert, je krijgt dezelfde ervaring van de Marian University .

Marian is lid van NC-SARA (Nationale Raad voor autorisatieovereenkomsten voor overheidsautoriteiten). SARA is een overeenkomst "tussen lidstaten en Amerikaanse territoria die vergelijkbare nationale normen vaststelt voor interstatelijke aanbod van cursussen en programma's op afstand voor het volgen van afstand. Het is bedoeld om het voor studenten gemakkelijker te maken om online cursussen te volgen die worden aangeboden door postsecundaire instellingen die in een andere staat zijn gevestigd "(NC-SARA).

Staten die momenteel niet deelnemen aan de Wederkerigheidsovereenkomst Nationale Coördinatie Nationale Vergunning omvatten Californië, Massachusetts en Puerto Rico.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Missie en waarden

Onze missie en waarden

Geleid door onze missie en kernwaarden, is Marian University toegewijd aan het uitbreiden van uw onderwijs buiten de grenzen van het klaslokaal en is ontworpen om uw hart en geest te beïnvloeden op manieren die voor u apart en betekenisvol zijn. Onze faculteit, staf en studenten - of deze nu traditioneel of niet-traditioneel, niet-gegradueerd, gediplomeerd of professioneel zijn - komen naar Marian University om deel te nemen aan een gemeenschap van levenslange studenten die zich richten op het ondersteunen van excellentie in onderwijs en dienstverlening aan de gemeenschap.

Mission Statement

Marian University is een katholieke toegepaste liberale kunstgemeenschap die verschillende spirituele tradities verwelkomt. De Marian University , gesponsord door de congregatie van zusters van St. Agnes, betrekt studenten bij de opvoeding van de hele persoon. We omarmen gerechtigheid en medeleven en transformeren levens voor professionele service en leiderschap in de wereldwijde gemeenschap.

Visie

Het ontwikkelen van potentieel en het verrijken van levens door middel van onderwijzen en leren - verenigd in dienst voor een rechtvaardige en humane wereld.

Vision in Action-verklaring:

 • Marian University , een katholieke liberale kunstuniversiteit die is gebaseerd op het charisma van de congregatie van zusters van St. Agnes, is een levendige en op waarden gerichte onderwijs- en leergemeenschap.
 • Door een ervaring van hoger onderwijs aan te bieden voor niet-gegradueerde, afgestudeerde en professionele studenten, bevordert Marian University het vermogen om te gedijen op alle gebieden van het leven: spiritualiteit, onderwijs, carrière en service aan anderen.
 • Marian University ondersteunt studenten als zij zich bezighouden met een rigoureuze opleiding die onderzoek en wetenschap bevordert in het belang van leren en loopbaanontwikkeling.
 • Marian University behoudt missie-gedreven financiële zekerheid terwijl het verbeteren van een reputatie voor het aanbieden van betaalbaar onderwijs, zelfs voor personen met een bescheiden middel.
 • Dit werk vindt plaats in klaslokalen, online en op nog onbekende manieren en plaatsen.

Kernwaarden

Onze vijf kernwaarden inspireren alles wat we doen op Marian University - in de klas, in activiteiten in dienst aan anderen en in onze relaties met elkaar.

Gemeenschap

 • Als we onze diversiteit als individuen respecteren, moedigen we elkaar aan, dagen we elkaar uit en koesteren we elkaar om samen onze gedeelde missie en visie te verwezenlijken.

Aan het leren

 • We werken samen aan een levenslang proces om de waarheid te zoeken en kennis en waarden toe te wijzen om het individu, onze gemeenschap en de wereld te transformeren.

Service

 • Door actieve service en bediening ondersteunen we elkaar en proberen we te voorzien in de behoeften van de grotere gemeenschap.

Sociale gerechtigheid

 • We werken aan het creëren van individuele en maatschappelijke veranderingen die de waarde, waardigheid en kansen van elke persoon ondersteunen.

Spirituele tradities

 • Als waardering voor het katholieke religieuze erfgoed van Marian, respecteren we de vrijheid van elk individu om een diversiteit aan spirituele overtuigingen te onderzoeken.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Locaties

Fond du Lac

Address
45 S. National Ave
54935-4699 Fond du Lac, Wisconsin, Verenigde Staten