Marconi International University - Miami

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Marconi International University is een innovatieve universiteit met een licentie van de Florida Department of Education Commission for Independent Education - CIE . MIU's missie is om te voldoen aan de behoeften van internationale en binnenlandse studenten, door hen verschillende studiemogelijkheden te bieden op niet-gegradueerd en postdoctoraal niveau, flexibele planning, continue inschrijving, online lessen, virtuele laboratoria en simulaties.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

De universiteit houdt zich bezig met aanzienlijk onderzoek en innovatie in overeenstemming met maatschappelijke veranderingen en vooruitgang, en bevordert het gebruik van innovatieve leermethodologieën door geavanceerde technologische oplossingen te combineren met traditionele activiteiten zoals lezingen, workshops en seminars. Een toewijding aan uitmuntendheid en kwaliteit inspireert onze programma's die studenten voorbereiden op wereldwijde veranderingen en om hun academische kennis met succes toe te passen op praktijksituaties. Marconi's missie is om innovatieve en betaalbare opleidingen van hoge kwaliteit en leermogelijkheden te bieden aan zowel binnenlandse als internationale studenten, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en inspelend op de behoeften van studenten in hun streven naar academische, persoonlijke en professionele integriteit.

Waarom kiezen voor Marconi International

- Hooggekwalificeerde internationale faculteit - programma's aangeboden in het Engels en Spaans - Toegang tot ondersteunende diensten en loopbaanbegeleide begeleiding - gemiddeld 12 studenten per klas met geïndividualiseerde zorg en aandacht - didactische ondersteuning in het Engels en Spaans door toegewijde docenten en personeel - multicultureel leren omgeving - toegang tot een internationaal netwerk van Europese en internationale universiteiten.

Locaties

Miami

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 786-706-5695

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden