Lees de Officiële Beschrijving

Marconi International University is een innovatief University vergunning van de Florida Department of Education Commissie voor Independent Educatie- CIE.

MIU's missie is om de behoeften van internationale en binnenlandse studenten te ontmoeten en biedt hen verschillende studiemogelijkheden aan de undergraduate en postdoctoraal niveau, flexibele planning, continue registratie, online klassen, virtuele labs en simulaties.

5k

De universiteit houdt zich bezig met belangrijke onderzoek en innovatie in overeenstemming met de maatschappelijke veranderingen en vooruitgang, het bevorderen van het gebruik van innovatieve leermethoden door het samenvoegen van geavanceerde technologische oplossingen met traditionele activiteiten zoals lezingen, workshops en seminars. Een streven naar perfectie en kwaliteit inspireert onze programma's die de studenten aan de mondiale veranderingen worden geconfronteerd en hun wetenschappelijke kennis succesvol toe te passen op real-life situaties voor te bereiden.

Marconi's missie is om innovatieve en betaalbare, hoogwaardige opleidingen en leermogelijkheden te bieden aan zowel binnenlandse als internationale studenten gelijk, met behulp van de nieuwste technologieën en het inspelen op behoeften van de studenten in hun streven naar academische, persoonlijke en professionele integriteit.

Waarom Marconi International kiezen

  • Hooggekwalificeerde internationale faculteit - programma's worden aangeboden in het Engels en het Spaans - gemiddeld 12 leerlingen per klas met individuele zorg en aandacht - - toegang tot diensten en carrière-georiënteerde begeleiding ondersteuning didactische ondersteuning in het Engels en het Spaans van toegewijde docenten en personeel - multiculturele leeromgeving - toegang tot een internationaal netwerk van Europese en internationale universiteiten

MIU Internship Program

Zowel de internationale en Amerikaanse studenten kunnen zich aanmelden om een ​​deel van de MARCONI stageprogramma in de Verenigde Staten, Azië en Europa.

Kansen zoals waardevolle vakkennis in een internationale omgeving, reizen en cultuur in steden als Hong Kong, Shanghai, Singapore, Rome en de grote steden van de Verenigde Staten.

De stages worden aangeboden door top bedrijven in verband met het vakgebied. Geïnteresseerde studenten moeten communiceren op het moment van inschrijving als ze bereid zijn toe te passen en de kandidaten worden geselecteerd door de bedrijven op basis van criteria zoals taalvaardigheden, werk werkervaring en academische resultaten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Marconi International University - Miami

Het Master in Education Leadership and Management-programma is bedoeld voor studenten die rollen zoeken als leiders op het gebied van onderwijs, ze blootstellen aan innov ... [+]

Het Master in Education Leadership and Management-programma is bedoeld voor studenten die rollen zoeken als leiders op het gebied van onderwijs, ze blootstellen aan innovatief onderzoek en oefenen in leiderschap, management en administratie van onderwijsinstellingen. De Master wordt gegeven door ervaren beoefenaars en actieve onderzoekers in het veld en integreert theorie en praktijk om afgestudeerden in staat te stellen academische en praktische vaardigheden te verwerven in mondelinge communicatie, probleemoplossing, kritisch denken en teambuilding.

Doel van het programma

Dit Master-programma is bedoeld voor personen die een uitgebreid en eigentijds inzicht willen verwerven in een van de aangeboden specialismen of in een aantal disciplines die de pedagogische theorie en praktijk informeren.... [-]

Verenigde Staten Miami
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Marconi International University
Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 305-266-7678