Mantissa College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gevestigd op de waarden van zijn progressieve, gemotiveerde en innovatieve, Mantissa College aanhoudend heeft bijgedragen aan het voeden van de studenten, in niet alleen academisch goed gekwalificeerd zijn, maar ook om een ​​hoog niveau van competentie in leidinggevende vaardigheden. Het instituut zal een solide platform bieden voor studenten om hun doel te bereiken en krijgen succes in de toekomst, het was nederig opgericht in 1999 als een IT-college en is nooit weg teruggeschrokken van de uitdagingen van het opleiden van de volgende generatie, de leiders van de natie en kenniswerkers .

Volledig in eigendom van PMI Onderwijs Sdn. Bhd (Reg No. 629638V), Mantissa College werd bereikt erkenningen en mijlpalen door de niet aflatende inspanningen op zoek naar verbeteringen, dus wordt bekroond met:

Onze Awards Special Award Winning College door de Maleisische ministerie van Onderwijs (2003) 10 Asia Pacific International Eerlijkheid Enterprise, Keris Award (2011), ISO 9001: 2008-status (2011) MSC-status instelling (2012) met 2 leercentra (Main & South) strategisch gelegen in TTDI, uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, Mantissa streeft naar een broodnodige gunstige omgeving voor leren en ontwikkeling, om onze kwaliteit academische programma's in Business, Information Technology, Accountancy en Creative Design aan te vullen. Onze campussen bieden ook een uitvoerige lijst van functies in de horeca aan leerbehoeften en het comfort van onze studenten tijdens hun jaren bij ons.

Mantissa Geschiedenis Sinds haar oprichting heeft Mantissa is gepleegd aan de ontdekking en de viering van kennis te bevorderen. Het engagement van de universiteit in undergraduate studies wordt geëvenaard door de voortgang in het onderzoek en de ontdekking van kennis, met name in de zakelijke markt. Op zoek om deuren te openen voor studenten over de hele wereld en het begrijpen van de noodzaak van financiële steun, diverse beurzenprogramma's Mantissa's ervoor te zorgen dat studenten uit alle economische achtergronden zich kunnen veroorloven een kwaliteit van het onderwijs.

Voordelen van studeren in Maleisië

Hoge kwaliteit van het onderwijs van de internationale standaard, gereguleerd door het Ministerie van Onderwijs; Samenwerkingsprogramma's bieden Internatioanal studenten de beste routes naar top kwalificaties uit het Verenigd Koninkrijk, de VS, Australië, Canada of Nieuw-Zeeland voor hogere studies; Relatief betaalbaar honoraria van lagere kosten van levensonderhoud; Engels wordt veel gebruikt als het medium van intructions voorbereiding afgestudeerden voor de wereldwijde markt; Instellingen bieden vriendelijke omgeving en faciliteiten van wereldklasse; Eenvoudige immigratie procedures voor internationale studenten; Maleisië is een natie die bestaan ​​uit mensen van verschillende etnische achtergrond leven in harmonie, biedt internationale studenten een unieke leren en culturele ervaring; Diversiteit in voedsel, festivals, douane, rassen en talen; Lange geschiedenis van de economische en politieke stabiliteit.

Over Maleisië Maleisië is een spannende smeltkroes van rassen en religies, waar Maleiers, Indiërs, Chinezen en vele andere etnische groepen wonen samen creëren van een cultureel diverse en natuurlijk mooi hub.

Multiculturalisme heeft niet alleen Maleisië een gastronomisch paradijs, hij heeft ook Maleisië thuisbasis van honderden kleurrijke festivals creëren van een traditie van feesten en gezelligheid. Maleisiërs zijn zeer ontspannen, warm en vriendelijk.

Geografisch, Maleisië is zo divers als de cultuur. Er zijn twee delen van het land, 11 staten in het schiereiland van Maleisië en 2 staten op het noordelijke deel van Borneo.

Het aanbieden van recreatieve mogelijkheden van glooiende bergen tot zandstranden om spannende winkelstraten, Maleisië is vol verrassingen, eclectische culturen en natuurlijke wonderen.

Locaties

Kuala Lumpur

Mantissa College

Address
Mantissa College,
Level 1, Bangunan AHP,
Jalan Tun Mohd Fuad 3, Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur

60000 Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië

Fullerton

Address
Langsdorf Hall, 7th Floor
Cal State Fullerton

92834-6848 Fullerton, Californië, Verenigde Staten