Lees de Officiële Beschrijving

Milwaukee School of Engineering is een private, non-profit universiteit met bachelors en masters in engineering, business, wiskunde en verpleegkunde en een intensief Engels voor academische doeleinden voor diegenen die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren. Bij MSOE vindt u een zorgzame gemeenschap van studenten en docenten. Samen zetten we ons in voor het bevorderen van een hogere standaard van academische programmering en onderzoek, en persoonlijke service, instructie en begeleiding.

Waarom kiezen voor MSOE?

Studenten krijgen real-world ervaring in top-ranked programma's, van deskundige faculteit. Bij het afstuderen ben je bereid om enkele van de meest gevraagde carrières in te gaan. In feite heeft 96% van onze afgestudeerden in 2014-15 de baan gekregen of de graduate school van hun keuze. Er zijn veel redenen waarom MSOE opvalt in vergelijking met andere hoog aangeschreven universiteiten. Hier zijn er maar een paar.

Hoogleraren

Lesgeven staat bij MSOE voorop. Elke klas (gemiddeld slechts 21 studenten) en het lab die we aanbieden, wordt gegeven door ervaren leden van de faculteit. Er zijn hier geen onderwijsassistenten.

Real-World ervaring

De meeste universiteiten praten over het aanbieden van hands-on werk, maar weinigen kunnen overeenkomen met het gemiddelde van 600 uur laboratoriumervaring die je als student bij MSOE zult krijgen. We hebben zelfs meer laboratoria op onze campus dan klaslokalen en ze zijn allemaal beschikbaar voor studenten.

Top-ranked programma's

MSOE's undergraduate engineering-programma's staan ​​op de 10e plaats in het land door US News

Vierjarige afstudeerwaarborg

MSOE is een van de weinige universiteiten in het hele land die garandeert dat studenten over vier jaar de lessen zullen volgen die ze nodig hebben om te slagen.

Carrière plaatsingspercentages

Weinig universiteiten in het land kunnen onze gemiddelde plaatsingspercentage van 96 procent verslaan - om maar te zwijgen over het gemiddelde beginsalaris van afgestudeerden van $ 56.522.

Locatie, locatie, locatie

Wonen en leren in East Town - onze levendige binnenstad en een van de meest opwindende en veiligste wijken van Milwaukee - plaatst je op een steenworp afstand van professionele kansen, academische, culturele en recreatieve mogelijkheden. En we zijn slechts blokken verwijderd van Lake Michigan!

Een plaats om in te passen

Je hebt voldoende mogelijkheden om fit te worden, betrokken te raken of gewoon sociaal te worden met gelijkgestemde vrienden met dezelfde interesses. MSOE biedt meer dan 70 academische, professionele en sociale organisaties en club- en intercollegiale sporten.

Het draait allemaal om waar we vandaan komen

Sinds de oprichting in 1903 zijn MSOE's studenten, faculteit, curriculum en geschiedenis blijven evolueren. Leiders van het bedrijfsleven en de industrie hebben hun medewerking verleend aan de ontwikkeling van de instelling en er is een hechte relatie tot stand gebracht die de hele geschiedenis van de MSOE heeft voortgezet.

Visie

MSOE zal altijd voorop lopen in het beroepsonderwijs, met de nadruk op zowel theorie als technologie, gekoppeld aan intensieve laboratoria en loopbaanpraktijken.

Mission Statement

MSOE biedt een duurzaam interactief onderwijsklimaat voor studenten om een ​​goed afgerond, technologisch ervaren afgestudeerden en zeer productieve professionals en leiders te worden.Bedrijfsfilosofie

De missie zal worden verwezenlijkt door middel van een georganiseerde omgeving waarin zorgvuldig gerekruteerde studenten worden geplaatst bij hooggekwalificeerde faculteiten, toegewijde ondersteuningsmedewerkers en strategische partners in het bedrijfsleven en de industrie - allemaal toegewijd om te voldoen aan de uiteindelijke doelstelling van een afgestudeerde die volledig is voorbereid op onmiddellijke productiviteit en geavanceerde studie. Een dergelijk synergisme omvat de volgende componenten:

Faculteit - collectief bezit van het concept van een curriculum in hun specialisaties; toegewijd aan excellentie in lesgeven en actueel blijven door middel van industriële / loopbaanervaring, wetenschappelijke prestaties, toegepast onderzoek, activiteiten van de professionele samenleving en permanente educatie; voortdurend geëvalueerd op manieren om geavanceerde technologie-informatie op te nemen die nodig is voor een toekomstige toepassing.

Medewerkers - toegewijd aan het bieden van een omgeving van totale ondersteuning, inclusief academische, administratieve, financiële en ontwikkelingsactiviteiten, om studenten en faculteiten waar mogelijk te helpen bij het verwerven van kennis, werkklare ervaring en leiderschap. Werk ook samen met de faculteit om activiteiten te bieden en te ondersteunen die studenten in staat stellen te profiteren van ervaringen met zakelijke, industriële / carrière- en gemeenschapsactiviteiten, samen met directe betrokkenheid bij alle niveaus van het niveau van praktijkmensen voor leidinggevenden bij hogere bedrijven.

Bedrijven en industrie - toegewijd aan de wederzijds voordelige steun van de universiteit en haar afgestudeerden. In haar inspanningen op het gebied van permanente educatie zal MSOE uitgebreide mogelijkheden bieden voor outreach-activiteiten, waaronder programma's voor het verlenen van graden, cursussen voor credit- en niet-geschoolde mensen en op maat gesneden aanbiedingen voor degenen die persoonlijke en / of professionele vooruitgang wensen.

Institutionele beginselen

De fundamentele overtuigingen van Milwaukee School of Engineering zijn de volgende:

 • De focus ligt op de individuele student.
 • Een leven lang leren is essentieel voor succes.
 • Toegewijde faculteit met relevante, actuele ervaring vormt de kern van ons onderwijsproces.
 • Wetenschappelijk en wiskundig redeneren en processen zijn essentieel.
 • Toegepast onderzoek en zich ontwikkelende en interdisciplinaire technologieën zijn van vitaal belang bij het benutten van kansen.
 • De ontwikkeling van communicatievaardigheden is nodig om effectief te kunnen functioneren.
 • De studentenervaring wordt versterkt door interactie met het bedrijfsleven, de industrie en de gezondheidszorg.
 • De ontwikkeling van leiderschap en ondernemerskenmerken is essentieel.
 • Studenten, docenten, personeel en vrijwilligers delen allemaal de verantwoordelijkheid om te leren.
 • Sterke persoonlijke waarden zijn noodzakelijk voor succes.
 • De alumni versterken de instelling door hun raad, aanmoediging en steun.
 • Vrijheid met verantwoordelijkheid is de basis van vrij ondernemen.
 • Er is kracht in verscheidenheid.
 • Wereldbewustzijn moet weerspiegeld worden in alle activiteiten.
 • Initiatie en acceptatie van verandering zijn vereist om te anticiperen op en kansen te verzilveren.

Accreditaties


Wij zijn een volledig geaccrediteerde universiteit./>

De twee belangrijkste typen accreditatiebureaus in de Verenigde Staten zijn regionale verenigingen en beroepsverenigingen. Deze verenigingen zijn onafhankelijk van de overheid en bestaan ​​uit gerespecteerde opvoeders en professionals. Teams van specialisten uit verenigingen bezoeken regelmatig hogescholen en universiteiten om hun kwaliteit te evalueren en te rapporteren. Milwaukee School of Engineering is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

De volgende MSOE-programma's zijn geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET , http://www.abet.org

 • Architectonische ingenieurswetenschappen (BS)
 • Biomedical Engineering (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Computer Engineering (BS)
 • Elektrotechniek (BS)
 • Engineering (BSE)
 • Industrial Engineering (BS)
 • Werktuigbouwkunde (BS)
 • Software Engineering (BS)

Het baccalaureaat-programma in de verpleegkunde is geaccrediteerd door de Commissie voor Collegiate Nursing Education (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036; telefoon (202) 887-6791 en heeft de volledige goedkeuring van de Wisconsin Board of Regulation and Licensing, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Het baccalaureaatprogramma in bouwmanagement is geaccrediteerd door de American Council for Construction Education (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; telefoon (210) 495-6161, fax (210) 495-6168, e-mail acce@acce-hq.org

De Master of Science in Perfusion is geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Allied Health Education-programma's (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; telefoon (727) 210-235, fax (727) 210-2354

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Bereik het volgende niveau van expertise met een master's degree in Architectural Engineering. U zult genieten van gemakkelijke planning en een-op-een interactie met ... [+]

Bereik het volgende niveau van expertise met een master's degree in Architectural Engineering. U zult genieten van gemakkelijke planning en een-op-een interactie met deskundige faculteiten die hun praktijkervaring naar het klaslokaal brengen.

MSOE's Master of Science in Architectural Engineering (MSAE) diploma biedt de nadruk in zowel structurele engineering of in mechanisch-elektrisch-sanitair (MEP) systemen. Studenten die de MEP-optie selecteren, kunnen keuzevakken kiezen om zich te concentreren op mechanische, elektrische of sanitaire systemen. Het voldoet aan de behoeften van architecturale, civiele of structurele ingenieurs die meer kennis willen om structurele, mechanische, elektrische of sanitaire systemen voor moderne gebouwen te ontwerpen.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Verbeter je carrière met een master in civiele techniek. Onze handige avondlessen bieden de flexibiliteit die uw schema vereist. ... [+]

Verbeter je carrière met een master in civiele techniek. Onze handige avondlessen bieden de flexibiliteit die uw schema vereist.

MSOE's Master of Science in Civil Engineering (MSCVE) programma is ontworpen om studenten uit te rusten met de geavanceerde kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de professionele praktijk. Het MSCVE-programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de nieuwe eisen van de civiele bouwkundige instantie van kennis voor afstudeerprogramma's die zijn ontwikkeld door de American Society of Civil Engineers. Studenten zullen zich kunnen specialiseren in een van de volgende drie gebieden: (1) constructiebeheer, (2) milieu- en watervoorzieningskunde, en (3) structurele engineering.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Vaak genaamd "The Engineer's MBA", een master's degree in engineering management combineert uw technische achtergrond met een core business curriculum. Het gemengd-Intern ... [+]

MS Engineering Management Vaak genaamd "The Engineer's MBA", een master's degree in engineering management combineert uw technische achtergrond met een core business curriculum. Het gemengd-Internet levering formaat zorgt voor flexibiliteit.

Studies hebben aangetoond dat de meest succesvolle bedrijven worden beheerd door mensen met ervaring in de core business van het bedrijf. In het geval van op technologie gebaseerde bedrijven, betekent dit dat de ingenieurs of andere technisch georiënteerde individuen. Maar al te vaak is het ontbreken van een stevige achtergrond in het management ingenieurs verhinderd oplopend tot besluitvormende posities.

MSOE's Master of Science in Engineering Management (MSEM) graduate programma is gebaseerd op de filosofie dat, voor Amerikaanse bedrijven om te groeien en internationaal te concurreren, hun technisch personeel moeten de middelen om effectief te beheren en deelnemen aan de besluitvorming hebben. Het ingenieursbureau management programma is het best te omschrijven als een master's degree in algemeen management met een technologische richting.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Engels
Voltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Advance uw carrière met een master's degree in engineering. Onze gunstige avondonderwijs bieden de flexibiliteit uw schema eisen. ... [+]

Advance uw carrière met een master's degree in engineering. Onze gunstige avondonderwijs bieden de flexibiliteit uw schema eisen.

MSOE's burgerlijk ingenieur-programma (MSE) is een interdisciplinair ingenieursopleiding met primaire accenten op het gebied van elektrotechniek (EE) en werktuigbouw (ME). Een belangrijk onderdeel van het MSE-programma is de breedte van de technische achtergrond die de studenten krijgen op het gebied van systems engineering, EE en ME. Bovendien wordt iedere student bood een concentratiegraad door de selectie van een optie en technische keuzevakken.

Deze interdisciplinaire aanpak is een onderscheidend kenmerk van het programma MSOE en studenten worden aangemoedigd om technische cursussen te volgen, zowel binnen als buiten hun discipline. Cursussen behandelen onderwerpen als simulatie en modellering, operations research, kwaliteit engineering, geavanceerde techniek wiskunde, eindige elementen analyse, geavanceerde mechanica, hydraulische systemen, data communicatie, besturingssystemen en geavanceerde elektronische systemen.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands