MIT Sloan School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom MIT Sloan?

MIT Sloan is een ander soort managementschool. We itereren niet op een betere widget of verzilveren de nieuwste zakelijke rages. We hebben het niet over abstract abstractie.

Als onderdeel van 's werelds toonaangevende onderzoeksinstelling brengen we de slimste koppen van vandaag samen om wereldwijde uitdagingen aan te gaan. Echt.

Op het snijvlak van business en technologie verkennen we de toekomst van werk. We lanceren bedrijven die lokale economieën in de ontwikkelingslanden een vliegende start geven. We zijn herwikkelsystemen om de gezondheidszorg beter te laten werken en mensen overal ter wereld te betrekken bij de aanpak van de klimaatverandering.

Voor studenten betekent dit verschillende soorten kansen. In de praktijk leren. Wereldwijde ervaring. En een niet-aflatende focus op impact.

Voor faculteit betekent dit verschillende onderzoeksgebieden. Nieuw werk in opkomende gebieden dat niet in bestaande afdelingen past. En collega's over MIT.

Voor alumni betekent dit een levendig wereldwijd netwerk van gelijkgestemde innovators, klaar om u te helpen uw carrière vooruit te helpen en uw visie te realiseren.

Voor organisatorische leiders over de hele wereld betekent dit een bron van ideeën en talent. Briljante geesten. Praktische probleemoplossers. Zinvol onderzoek. En hulpmiddelen die u op uw eigen werk kunt toepassen.

MIT Sloan. Ideeën gemaakt om er toe te doen .


Globaal bereik

MIT Sloan heeft een rijke geschiedenis van wereldwijde betrokkenheid en vandaag omvat onze mondiale voetafdruk zeven regio's. Door samen te werken met organisaties, universiteiten en overheidsinstanties helpen we het perspectief en de kennis van enkele van 's werelds toonaangevende bedrijfsleiders vorm te geven.


Campus leven

Onze campus, omringd door baanbrekende bedrijven, levendige cultuur en recreatie, en de baanbrekende onderzoekslaboratoria van MIT, weerspiegelt de creatieve energie van onze studenten en faculteit.

Cultuur

MIT Sloan is trots op het verwelkomen van studenten en docenten met een breed scala aan achtergronden, ervaringen en interesses. De gemeenschap wordt gekenmerkt door zijn passie voor het oplossen van problemen en het aanpakken van grote uitdagingen, het respect voor uiteenlopende gezichtspunten en een diepe ondernemersgeest.

Studentenleven

Het leven op de campus is een levendige, steeds veranderende mix van kansen en activiteiten, met meer dan 60 studentenclubs en leidende organisaties die evenementen organiseren, conferenties plannen en nieuwe leden verwelkomen.

MIT

Managementonderwijs maakt sinds 1914 deel uit van het MIT, toen het instituut voor het eerst een cursus in engineeringadministratie aanbood. Onze banden met het MIT lopen diep: ze variëren van gedeelde onderzoekscentra zoals het Martin Trust Center voor MIT Ondernemerschap tot duale opleidingen zoals onze Leaders for Global Operations en joint degree-programma's zoals System Design and Management. Studenten hebben toegang tot een schat aan MIT-bronnen en werken vaak nauw samen met collega's van het Instituut om nieuwe ideeën uit het laboratorium naar de markt te brengen.

Cambridge

MIT Sloan ligt in het hart van de bloeiende wijk Kendall Square in Cambridge. De school is omringd door biotech-bedrijven, tech-reuzen, startups en onderzoekslaboratoria, evenals een breed scala aan restaurants, outdoor-activiteiten, kunst, muziek en cultuur. En met bijna 60 hogescholen en universiteiten in de omgeving van Boston, is creatieve, intellectuele energie een belangrijk onderdeel van het weefsel van de stad.

black laptop computer on top of tablerawpixel / Unsplash


Feiten en cijfers

Hier volgt een korte blik op wat MIT Sloan tot een unieke boeiende plek maakt om te leven en te leren.

De school

Onze missie:

Locaties

Cambridge

Address
100 Main Street
02142 Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten