Missouri Baptist University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MBU zet studenten op het pad naar succes door te wijzen op het belang van het onderzoek en de service. Iedere student loopt op campus met potentie. Wij helpen hen nemen wat binnen ligt en omzetten in een mooie toekomst. MBU is meer dan een bloeiende vrije kunsten universiteit. Het is een plek waar studenten schijnen op.

INZET MISSOURI Baptist University OM DIVERSITEIT

Missouri Baptist University is toegewijd aan het behoud van een gemeenschap die erkent en waardeert de inherente waarde en de waardigheid van elke persoon. Missouri Baptist University bevestigt dat een belangrijk onderdeel van de integratie van geloof en leren is de erkenning dat alle mensen zijn geschapen naar het beeld van God en verdient respect en waardigheid. We proberen ervoor te zorgen dat alle studenten hebben volledige toegang tot de educatieve, sociale en spirituele groei mogelijkheden die de universiteit biedt om ervoor te zorgen dat de studenten begrijpen en waarderen een van de Universiteit van de kernwaarden die "sociale verandering door dienstbaarheid en leiderschap." Door zijn curricula en in de klas ervaringen, de universiteit wil ontwikkelen en koesteren diversiteit, omdat het versterkt de organisatie, creatief oplossen van problemen bevordert, en verrijkt ons allemaal.

Het doel is om materialen en activiteiten die met respect voor diverse groepen, waaronder zijn aanwezig, maar niet beperkt tot, ras, geslacht, huidskleur, nationale of etnische afkomst, leeftijd, handicap gekwalificeerd, militaire dienst, het leren van verschillen, of sociaal-economische status.

Locaties

St. Louis

Address
Missouri Baptist University
One College Park Dr.

63141-8698 St. Louis, Missouri, Verenigde Staten