Lees de Officiële Beschrijving

MBU zet studenten op het pad naar succes door te wijzen op het belang van het onderzoek en de service. Iedere student loopt op campus met potentie. Wij helpen hen nemen wat binnen ligt en omzetten in een mooie toekomst. MBU is meer dan een bloeiende vrije kunsten universiteit. Het is een plek waar studenten schijnen op.

INZET MISSOURI Baptist University OM DIVERSITEIT

Missouri Baptist University is toegewijd aan het behoud van een gemeenschap die erkent en waardeert de inherente waarde en de waardigheid van elke persoon. Missouri Baptist University bevestigt dat een belangrijk onderdeel van de integratie van geloof en leren is de erkenning dat alle mensen zijn geschapen naar het beeld van God en verdient respect en waardigheid. We proberen ervoor te zorgen dat alle studenten hebben volledige toegang tot de educatieve, sociale en spirituele groei mogelijkheden die de universiteit biedt om ervoor te zorgen dat de studenten begrijpen en waarderen een van de Universiteit van de kernwaarden die "sociale verandering door dienstbaarheid en leiderschap." Door zijn curricula en in de klas ervaringen, de universiteit wil ontwikkelen en koesteren diversiteit, omdat het versterkt de organisatie, creatief oplossen van problemen bevordert, en verrijkt ons allemaal.

Het doel is om materialen en activiteiten die met respect voor diverse groepen, waaronder zijn aanwezig, maar niet beperkt tot, ras, geslacht, huidskleur, nationale of etnische afkomst, leeftijd, handicap gekwalificeerd, militaire dienst, het leren van verschillen, of sociaal-economische status.

Deze school biedt ook:

MA

Missouri Baptist University

zijn studie is ontworpen in een poging om de toepasbaarheid van het leven, oriëntatie op de kerk, en trouw te benadrukken aan de bijbelse openbaring. ... [+]

Master of Arts in de christelijke ministerie

De Godsdienst faculteit Missouri Baptist University wil kerken in het ontwikkelen van leiders met Christus-achtige kenmerken helpen, zodat zij Christus-achtige invloed kunnen uitbreiden, door het verstrekken van een master's degree, die is fundamenteel en praktisch. Deze studie is ontworpen in een poging om de toepasbaarheid van het leven, oriëntatie op de kerk, en trouw te benadrukken aan de bijbelse openbaring.

Trouw aan CHRISTIAN FUNDAMENTEN

Op Missouri Baptist University de kern van een gemeenschappelijke christelijke theologie wordt onderwezen als de uitdrukking van goddelijk geopenbaarde waarheid, geldig voor alle mensen, en het hebben van het leven-van invloed zijn op alle mensen. ... [-]

Verenigde Staten Saint Louis Chicago
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands