Loyola University Maryland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Loyola

Loyola University Maryland is een jezuïet, katholieke universiteit die zich inzet voor de educatieve en spirituele tradities van de Society of Jesus en de ontwikkeling van de hele persoon. Dienovereenkomstig inspireert de universiteit studenten om te leren, te leiden en te dienen in een diverse en veranderende wereld.

Bij Loyola blijven de idealen die de jezuïetuniversiteiten bijna 500 jaar lang hebben geleid - academische excellentie, cura personalis , service, gerechtigheid, diversiteit en integriteit - onder andere de academische, sociale en spirituele ervaringen die we onze studenten bieden, programma's die we nastreven, en de relaties die we opbouwen met de gemeenschappen om ons heen.128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Loyola Mission

Loyola probeert studenten voor te bereiden op zowel het bachelor- als het graduate niveau voor een leven van zinvolle professionele service en leiderschap. Bij Loyola betekent dit dat het curriculum rigoureus is en de verwachtingen van de faculteit hoog zijn. Studenten worden uitgedaagd om de ethische dimensies van het persoonlijke en professionele leven te begrijpen en hun eigen waarden, attitudes en overtuigingen te onderzoeken.

Naast academische cursussen, wordt de jezuïetmissie ondersteund door een verscheidenheid aan programma's en evenementen gesponsord door verschillende universitaire afdelingen.

Visie

De opvoeding van mannen en vrouwen van mededogen en bekwaamheid doordrenkt van het verlangen om in alle dingen de grotere glorie van God te zoeken, vertegenwoordigt de blijvende aspiratie van Loyola University Maryland . Dat ideaal, voor het eerst toegelicht door St. Ignatius van Loyola, oprichter van de Sociëteit van Jezus en naamgenoot van onze universiteit, blijft Loyola leiden als het ernaar streeft studenten, faculteiten, staf, alumni en vrienden te leiden naar de belofte van een onderzochte leven van intellectueel, sociaal en spiritueel onderscheidingsvermogen.

Bij het nastreven van deze doelen, stelt Loyola een gewaagde visie, die de universiteit zal bereiken door studenten een liberale opleiding te bieden die hen transformeert, die ervoor zorgt dat zij de hoogste waarde aan het intellectuele leven toekennen, en dat geeft hen het inzicht dat leiderschap en dienstverlening aan de wereld is nauw met elkaar verbonden. Evenzo zal Loyola een erkende leider in graduate onderwijs zijn, die programma's aanbiedt die reageren op de behoeften van de professionele en academische gemeenschappen die het dient, die zijn afgestudeerde studenten inspireren tot leiderschap, en die erin doordringen dat kennis van dienst aan de grotere wereld een bepaling van de mate van hun professionele verantwoordelijkheden volledig begrepen.

In dit alles zal Loyola zich altijd bewust blijven van het voorschrift van de jezuïet dat het doel van alle onderwijs uiteindelijk de veredeling van de menselijke geest is.128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Locaties

Baltimore

Address
4501 N. Charles Street
Baltimore, MD 21210

Baltimore, Maryland, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden