Loyola University Maryland College of Arts and Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

"Loyola", de achternaam van St. Ignatius, stichter van de jezuïeten, heeft een diepe betekenis en geschiedenis op jezuïetenscholen en universiteiten in het hele land en over de hele wereld.

Loyola College in Maryland was de eerste instelling in de Verenigde Staten die de naam Loyola droeg, en in de loop van meer dan 150 jaar vertegenwoordigde de naam Loyola College een rijke en prachtige geschiedenis van uitmuntende onderwijs, duurzame waarden en toewijding aan de jezuïeten traditie van de vrije kunsten. Terwijl de universiteit een benaming heeft aangenomen die de aard van haar programma's duidelijker weergeeft, leeft de naam "Loyola College" voort in de school voor kunsten en wetenschappen van de universiteit, de hoeksteen van de jezuïetenbenadering van het onderwijs.

Missie, visie en waarden van Loyola University Maryland

Loyola University Maryland is een jezuïeten, katholieke universiteit die zich inzet voor de educatieve en spirituele tradities van de Sociëteit van Jezus en de ontwikkeling van de hele persoon. Dienovereenkomstig inspireert de universiteit studenten om te leren, leiding te geven en te dienen in een diverse en veranderende wereld.

Bij Loyola betekent dit dat het curriculum strikt is en de verwachtingen van de faculteit hoog zijn. Naast academische cursussen wordt de jezuïetenmissie uitgevoerd via een verscheidenheid aan programma's en evenementen die worden gesponsord door verschillende universitaire afdelingen, waaronder het campusministerie en het centrum voor gemeenschapsdienst en justitie. Loyola streeft ernaar om studenten, docenten, personeel, alumni en vrienden vooruit te leiden om een onderzocht leven van intellectueel, sociaal en spiritueel onderscheidingsvermogen na te streven. Bij het nastreven van deze doelen beweert Loyola een gedurfde visie: dat Loyola University Maryland de belangrijkste katholieke, veelomvattende universiteit van het land zal zijn. De normen waaraan we die prestatie meten, omvatten de inschrijving van excellente studenten; het creëren van een diverse en ondersteunende gemeenschap; het cultiveren van een streng intellectueel klimaat dat afgestudeerden duidelijk voorbereidt om te slagen in elke poging die ze willen nastreven; de wetenschappelijke prestaties van de faculteit; de erkenning van academische peers; de intellectuele en professionele verworvenheden en vrijgevigheid van geest van de alumni.

Locaties

Baltimore

Address
North Charles Street,4501
21210 Baltimore, Maryland, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden