Longy School of Music of Bard College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Word de muzikant die de wereld nodig heeft.

De wereld heeft nu meer dan ooit muziek nodig. Longy bereidt je voor op een uitzonderlijke muzikant die een nieuw publiek kan aanspreken, iedereen overal kan onderwijzen en kunstenaarschap kan gebruiken om levens in gemeenschappen over de hele wereld te veranderen.

Longy School of Music of Bard College is een graadgevend conservatorium in Cambridge, Massachusetts met een extra campus in Los Angeles, Californië. We bieden een volledig spectrum van prestatie-, compositie- en lesprogramma's. Bij Longy zul je vele paden ontdekken om een zinvol muziekleven te leiden.

Longy School of Music of Bard College bereidt muzikanten voor om een verschil te maken in de wereld. Haar faculteit stimuleert de groei van de verbeelding en bevordert een houding van onderzoek naar de rol van muziek en de muzikant in de grotere wereld.

Het lange verschil

Sociale imperatief

Longy is een serre wiens missie het is om muzikanten voor te bereiden op het verschil in de wereld. Deze sociale noodzaak is de kern van het curriculum van de school en stimuleert studenten om de muzikanten te worden die de wereld nodig heeft.

De school zet zich in om haar studenten voor te bereiden op een frontaal muzikaal landschap en hen de vaardigheden te geven om te presteren, de ambitie om les te geven en de wens om de toegang en kansen binnen klassieke muziek te vergroten. Elke student wordt aangemoedigd om volgens de gewaagde missie van Longy te leven en de gemeenschap om hen heen actief te dienen. Door kunstenaarschap en service samen te brengen als een integraal onderdeel van het curriculum, vormt Longy een nieuwe toekomst voor klassieke muziek.

Catalyst Curriculum

We trainen muzikanten om katalysatoren te worden - artiesten die weten hoe ze verandering kunnen bewerkstelligen en dingen mogelijk maken. Daarom hebben we onze afgestudeerde opleiding op zijn kop gezet met een ander soort curriculum, op maat gemaakt voor jou. Het combineert muzikale uitmuntendheid met een focus op de vaardigheden die je nodig hebt om een muzikant te zijn: de mogelijkheid om ervaringen te ontwerpen , projecten te produceren en het publiek te betrekken met uitzonderlijke muziekontmoetingen. Met faculteit als uw facilitators, neemt u het voortouw in uw eigen opleiding: verkennen, experimenteren en uw passie volgen. Je leert hoe je je eigen kansen op werk kunt creëren en uiteindelijk zul je ontdekken wie je als muzikant wilt worden.

Cultuur van samenwerking

Longy is een plaats waar "collaborative" en "ensemble" zowel onze uitvoeringen beschrijven als de manier waarop we samen leven en leren. Je maakt deel uit van een gemeenschap van muzikanten die voor elkaar rooten. Je werkt samen met medestudenten om je composities uit te voeren, terwijl je hun werken uitvoert. En als je je publiek betrekt en groeit als muzikant, zullen je mentoren en klasgenoten al je succes delen.

Real-World ervaring

Vanaf je eerste dagen op Longy word je een muzikant uit Boston, die professioneel optreedt met docenten op concertpodia in de stad. Je krijgt netwerkmogelijkheden met een uitgebreide gemeenschap van muzikanten en muziekorganisaties.

Ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om een succesvolle muzikant te zijn in een steeds veranderend landschap. Verken de vele paden die een muzikaal leven kan volgen. Krijg hands-on, real-world ervaring die je voorbereidt op de doe-het-zelf-carrière die kunstenaars moeten navigeren.

Levendige stadslocatie

Gelegen op het levendige Harvard Square en op minder dan drie mijl van het centrum van Boston, biedt de campus van Longy studenten toegang tot een schat aan muzikale en culturele rijkdommen in heel New England. Van het Boston Symphony Orchestra tot het Museum of Fine Arts tot het beroemde Kendall Square, Cambridge's centrum van wereldschokkende innovatie, Boston / Cambridge is niet alleen een achtergrond - het is je campus en een integraal onderdeel van de Longy-ervaring.

Forbes noemde Boston de tweede meest creatieve Amerikaanse stad.128699_Longy-4-students.jpg

De visie voor Longy

Hoe bereid je muzikanten voor om een verschil te maken in de wereld?

Vraag hen om geweldig te zijn. Geef hen de meest rigoureuze opleiding. Houd studenten van alle leeftijden aan de hoogste normen van compromisloze excellentie. Inspireer hen om kunstenaars te zijn die harten kunnen bewegen, gedachten verlichten, grenzen overschrijden en scheidingen overbruggen. Laat zien hoe uitzonderlijke muzikanten ook uitzonderlijke mensen moeten zijn.

Vraag hen dan om leiders te zijn. Motiveer hen om niet alleen de gebaande paden te bewandelen, maar ook om nieuwe te bewandelen en kansen voor zichzelf en anderen te smeden. Daag hen uit, terwijl ze muzikale vaardigheden leren en verfijnen, om te overwegen waar die vaardigheden hen kunnen brengen.

Zorg voor samenwerking, want grote leiders moeten ook geweldige luisteraars zijn. Focus op kamermuziek waarbij studenten, bij afwezigheid van een dirigent, de verantwoordelijkheid moeten nemen om hun eigen stem te vinden.

Produceer een ondernemersgeest en bouw kritische denkvaardigheden op bij studenten om hun muzikale vaardigheden te evenaren. Leer ze hoe ze op een dag een langzame beweging kunnen beginnen, de volgende dag een concertserie kunnen lanceren en kunnen optreden in concertzalen, clubs en overal waar ze een hongerig publiek kunnen vinden.

Inspireer studenten op elk niveau om te dromen van hoe hun muziek hun leven en dat van anderen kan transformeren. Help hen om hun dromen te verwoorden en vervolgens in praktijk te brengen. Creëer partnerschappen met bedrijven, scholen en buren waar studenten hun ideeën in de echte wereld kunnen testen.

Creëer een omgeving voor incubatie - een plek waar geweldige muzikanten en geweldige ideeën kunnen worden ontwikkeld. Maak het een gevarieerde plek waar verschil geest kan verbreden en perspectieven kan vergroten. Houd het intiem, zodat individuele aandacht gegarandeerd is. Prijssamenwerking en creativiteit even hoog als muzikale bekwaamheid. Moedig elke student aan om zijn collega's te vragen: "Hoe kan ik u helpen uw dromen te verwezenlijken?"

Dit is hoe Longy School of Music of Bard College muzikanten voorbereidt om het verschil in de wereld te maken: door een opleiding te geven die studenten leert buitengewone muzikanten en mensen te zijn, terwijl ze worden uitgedaagd om nieuwe manieren te vinden om de wereld te veranderen door middel van muziek.

Dit is onze droom. Dit is onze visie.

Locaties

Cambridge

Address
Garden Street,27
02138 Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten

Los Angeles

Address
Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden